Šta je novo?

Demistifikacija korisničkih imena

audiofreak je napisao(la):
Jel' sam ozbiljno provalio ili to samo kazes da bi se okanuli ljudi daljeg trazenja?

Heh, pazi da ce ti bas i reci istinu. :d

Moj nick potice iz istoimenog filma. A ovo SCG ni sam ne znam zasto sam stavio !!! Sta cu da radim kada se budemo otcepili, nemam pojma. Mozda zamolim nekog da mi izmeni nick ako je to iole moguce.

Ako se izdelimo onda SER :)
Moji ortaci su to unapred odradili, pre jedno godinu i po dana... moze se reci da su "vidoviti"... hi hi...

auh al mi na poslu dosadno... prochitah svih 12 strana...

IzNoGooD delom potiche iz CSa i [SER]vera gde sam bio poznatiji i kao Nigga, ali neki forumi imaju problem sa crncima... rasisti...svashta :p

dakle, prilichno sam vunast za CS, ali me taj dan nesto poteralo i napisem: "Igram toliko dobro da nisam dobar!". Taj dan odem kod ortaka, koji je imao neki problem sa ex-icom, koja je nesto spletkarila. Posle nekoliko mojih "dobrih" saveta kako da se on postavi u nezgodnoj situaciji, on mi se obrati: "Hvala, dobri moj Iznogude..." na konto Iznogudovih zakulisnih radnji i paklenih planova koji mu se uvek obiju o glavu...

i tako spoj dva odvojena dogadjaja je kreirala moj trenutni CS nick:[user]IzNoGooD, gde kombinacija velikih i malih slova kreira smislene delove...

eto toliko, pozdrav od NeDobroG

Nick mi nastao kao interna sala...sedeli smo pre 10-tak meseci u kuhinji kod druga,i zdrali...jeli pecenicu(koju smo nazvali Raasta),sir(koji smo nazvali Pudge) i pili Colu(koju smo nazvali Tjabute)...ako se dobro secam,imena smo podelili prema likovima iz DotA-e :D
Igrali smo je par minuta ranije i tako nastade sve...ja jeo pecenicu u tom trenutku i dobih ime Raasta :) Inace,kasnije smo napravili citavu zaveru i sastavili clanove mafije(doduse,trojica nas je) gde sam ja bio "The Big Bad Boss",i dalje sam :) ali to je druga prica :)

audiofreak je napisao(la):
Jel' sam ozbiljno provalio ili to samo kazes da bi se okanuli ljudi daljeg trazenja?

Ozbiljno si pogodio.

Moj nick je i vise nego ocigledan. Svuda gde mogu koristim isti, osim ako nije zauzet. Ako jeste, koristim milenko ili mile (sto je uglavnom uvek zauzeto pa pravim kombinacije).

I.Z.N.O.G.O.O.D.: Intelligent Zeta Neohuman Optimized for Galactic Observation and Online Destruction

Nešto mi smrdi da će sad svi da krenu da prevode svoje nickove da zvuče malo "sajber" :)

A onda će se moderatorima dići kosa na glavi...
Bar onima koji je imaju :)
Jel tako "Digital Robotic Infiltration and Vigilant Exploration Replicant"-u :D :d

tako je "Synthetic Robotic Gratification Android"-u :p

btw, i nisu tako daleko sa opisom mog punog handle-a:
H.U.D. D.E.V.L.I.N.K.
Handcrafted Upgraded Device Designed for Efficient Violence, Logical Infiltration and Nocturnal Killing,)

pozdrav

Poslednja izmena:
Hmm, "Device Optimized for Repair and Rational Yelling" :smoke:

LOL ,I.V.A.N.B.O.: Intelligent Versatile Assassination and Nocturnal Battle Organism. Bash su ga pogodili,pljunuti ja :d :d :d

Prilozi

• LOL.jpg
    LOL.jpg
    171.4 KB · Pregleda: 91
Joe od imena Djordje posto je nekako glupo ubaciti ime ;-) Big cisto onako, volim da velicam sebe ;-)
Posle se ispostavilo da BigToe radi odlicne modove biosa za DFI (samo je njegov user Tony)....

Prilozi

• untitled.bmp
    58.2 KB · Pregleda: 60
Mogu i ja to!

Prilozi

• WORF.png
    WORF.png
    19.6 KB · Pregleda: 79
Poslednja izmena:
Srga je napisao(la):
Nešto mi smrdi da će sad svi da krenu da prevode svoje nickove da zvuče malo "sajber" :)

A onda će se moderatorima dići kosa na glavi...
Bar onima koji je imaju :)
Jel tako "Digital Robotic Infiltration and Vigilant Exploration Replicant"-u :D :d
V.I.D.O.V.I.T.I. S.R.G.A: Versatile Intelligent Device Optimized for Violence, Infiltration and Thorough Investigation Synthetic Robotic Gratification Android
LOL! Al' si isprognozirao... :d

Ej jel me gledate na RTS1 svakim radnim danom u doba ruchka? :))))) Opet pustaju "majstorku radionicu" :) hehehhe

Jok, iskljucili mi kablovsku :D

Raasta je napisao(la):
Nick mi nastao kao interna sala...sedeli smo pre 10-tak meseci u kuhinji kod druga,i zdrali...jeli pecenicu(koju smo nazvali Raasta),sir(koji smo nazvali Pudge) i pili Colu(koju smo nazvali Tjabute)...ako se dobro secam,imena smo podelili prema likovima iz DotA-e :D
Igrali smo je par minuta ranije i tako nastade sve...ja jeo pecenicu u tom trenutku i dobih ime Raasta :) Inace,kasnije smo napravili citavu zaveru i sastavili clanove mafije(doduse,trojica nas je) gde sam ja bio "The Big Bad Boss",i dalje sam :) ali to je druga prica :)

Vama je MNOOOOOOOGO dobro !
:D :d

Poslednja izmena:
A da nije mozda umesto "Jeli pecenicu" bilo ono, "Pili prepecenicu"??? :d

Sjajno DjoleNS! sada bih ti iskliktao pozitivnu reputaciju da je imamo :)

P.R.E.T.E.N.D.E.P.: Positronic Robotic Entity Trained for Exploration, Nocturnal Destruction and Efficient Peacekeeping

znaci efficient peacekeeping samo po danu a nocu :) pogodio je prvu i trecu funkciju samo tako :)

handyvac-PRETENDEP.png

Metatron je ime vrhovnog arhanđela na desnoj stazi drveta života. Štiti sferu Ketera od svih nepodobnih uticaja... __________________
Vidim da je ovaj napravio malko zbrku kod nekih u ovoj izjavi......Kabala,sefiroti,kerubini......gebulah,gedulah....(magijske formule tipa:ehejeh,itd)......ko se bavio ovim...setice se....nema ovo veze za hriscanstvom nego sa Kabalom(pitajte Madonu,ona se bavi time u poslednje vreme).Poenta drveta zivota je hod po sredisnjoj liniji;koristiti i dobro i zlo u zivotu...sto je sa stanovista Hriscanske vere totalno pogresno jer individua mora da se opredeli u zivotu kome pripada....
DARK SIDE je samo blaga inspiracija na film ali u sustini odrazava dualitet kontrasta svake jedinke i upozorava(kao i film) na veoma lak prelazak na "tamnu stranu" pri cemu je to zapravo "salto mortale"..... :-devil-:

Advanced Unbeatable Droid Intended for Obnoxious Furios Rapid Eliminating And Killing
:D:D:D

PretendeP je napisao(la):
Sjajno DjoleNS! sada bih ti iskliktao pozitivnu reputaciju da je imamo :)

P.R.E.T.E.N.D.E.P.: Positronic Robotic Entity Trained for Exploration, Nocturnal Destruction and Efficient Peacekeeping

znaci efficient peacekeeping samo po danu a nocu :) pogodio je prvu i trecu funkciju samo tako :)

handyvac-PRETENDEP.png

Hehee... Kul.. :)
Shto je jedan moj drug provalio... (znash ono kad na techno zurkama naexerisani likovi vichu "IDEMOOO") e pa ovaj moj ortak reche: IDEMO ROBOTIIIIII... :D
E tako i mi ovde... :)

@DARK_SIDE, mudro zborish... :) Nikad se nisam udubio u kabalu, al oduvek me zanimalo.. Nemoz sam, a slabo ko to kapira pa ostavih za neka bolja vremena... Inache, za one koji ne znaju, mnoshtvo rpg i dnd igara je upravo inspirisana delom iz te ezoterijske tematike... Meni se bar tako chini...

moj nick sam dobio jer sam se nekad bavio sportom pa su me drugari zezali..

@Dark Side

Iz perspektive Hriscanina,mogu samo da kazem da su sve javne i tajne jevrejske religije i cult-ovi posledica izopacenog tumacenja Starog Zaveta(i drugih extra Biblijskih textova),and therefore are completely false(ovo ne pricam napamet,vec sam izucavao iz hobija odnos i poreklo istih:) ).Da sve sumiram u kratkoj formi: Postoji samo jedan Kralj,and He's coming back ;) .

Poslednja izmena:
@Dark Side

Iz perspektive Hriscanina,mogu samo da kazem da su sve javne i tajne jevrejske religije i cult-ovi posledica izopacenog tumacenja Starog Zaveta(i drugih extra Biblijskih textova),and therefore are completely false(ovo ne pricam napamet,vec sam izucavao iz hobija odnos i poreklo istih ).Da sve sumiram u kratkoj formi: Postoji samo jedan Kralj,and He's coming back .
Ma ok je to lafe.Treba se opredeliti u zivotu i drzati se toga...imas mrak i svetlo,plus i minus,vatru i vodu,DARK force nad LIGHT force :D-pa biraj...sudbina ne postoji.Ko veruje u sudbinu predao se da mu neko drugi odredi zivot a kraj mu je neizvestan.Ali odosmo u offfff totalno od thread-a :type:

Poslednja izmena:
Vidim ja da ce ovde briti brisanja... ;)
@dark, nisi se lepo izrazio..... Kaze se: "VERUJEM da sudbina ne postoji...." :eyebrows:

@DjoleNs

Pa zasto brisanje kad demistifikujemo korisnicka imena :D

U svakom slucaju free choice 4 all,pa ko sta voli nek izabere :)

Nazad
Vrh Dno