Nisi se promenio ni posle 15 godina - i dalje igras kao da imas samo jednu nogu i to levuBroz je napisao(la):.... Nadimak sam dobio pre otprilike deceniju ipo jer je moj ortak iz kraja jednog dana na basketu rekao:"dobro ti igras s obzirom da imas jednu nogu, hahahhaha isti si Broz majke mi" ...
Ja sam mislio da se to zove "bonsek"bansek je napisao(la):Ostao mi od dede, preko caleta. Razume se, prvi mora da bude deda!
Sekao drva bansekom i tako zaradjivao za zivot. Pre toga vozio kombajn))
Mnogo me nerviraju kad mi zauzmu user - npr. na yahoo --- (Bane Sekulic pa odatle bansek !!! idi begaj)--- a meni to porodicni nadimak, k'o Radovan III.
Pre dve godine, kad sam dobio sina, svi me pitaju kako ce mu biti ime, ja kazem - sve jedno, ionako ce ga svi zvati Bansek...))
Ne, svuda sam bansekkole89 je napisao(la):@bansek
Da ti nisi možda Leggy sa MC-a?
jovan_jocic je napisao(la):Sedim sa drugom na faxu i registrujem se na bench. Pita user name? Rekoh kako da stavim i on kaze stavi jovan posto se nikako ne slaze sa mojim imenom. A jocic nemam pojma zasto, verovatno je jovan samo glupo zvucalo. Donja crta ima posebno znacenje> umesto razmaka![]()
Pozd za sve nick-ove
thunderchase je napisao(la):Blago tebi kad se identifikuješ sa onom mašinom :d . Mogao si se nazvati i prekrupač kuruza ili ainšpric vagen diftlau štiftblau![]()
:wave:
A dobar ti je i avatarbansek je napisao(la):...ili kombajn....
P.S. Doduse, vise se identifikujem sa ocem i dedom. Bolje i to nego sa nekim virtuelnim likom/herojem iz igre/stripa/filma (mozda, da imam 10 godina)![]()
illidan je napisao(la):A dobar ti je i avatar(bastovka)
Ovo je cool. :beat:topuz je napisao(la):Prezivam se Topuzovic i svi osim roditelja me zovu Topuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari