Šta je novo?

Demistifikacija korisničkih imena

jednom prilikom poslao sam mail sa inicijalima mog imena J.B ortaku koji nije bas bio vican engleskom pa mi je posle rekao:
"dobio sam onaj tvoj mail sa dzej boks u potpisu" :D

Dok sam se registrovao na Bench na jednom kompu, na drugom se vrteo 3DMark 2001 koji ima onaj logo FALCON izmedju dva testa :D

Broz je napisao(la):
.... Nadimak sam dobio pre otprilike deceniju ipo jer je moj ortak iz kraja jednog dana na basketu rekao:"dobro ti igras s obzirom da imas jednu nogu, hahahhaha isti si Broz majke mi:D" ...
Nisi se promenio ni posle 15 godina - i dalje igras kao da imas samo jednu nogu i to levu :D :-devil-:

D-KEE - je nastalo od Deki

Ostao mi od dede, preko caleta. Razume se, prvi mora da bude deda!
Sekao drva bansekom i tako zaradjivao za zivot. Pre toga vozio kombajn :)))

Mnogo me nerviraju kad mi zauzmu user - npr. na yahoo --- (Bane Sekulic pa odatle bansek !!! idi begaj)--- a meni to porodicni nadimak, k'o Radovan III.

Pre dve godine, kad sam dobio sina, svi me pitaju kako ce mu biti ime, ja kazem - sve jedno, ionako ce ga svi zvati Bansek...:)))

Karbo <----<<< Skracenica za Karburator. Ustvari moj orginalni nick prije par godina na raznim diskusijama (SC i slicno) je bio Karburator, na Syd. Diskusiji mi skratise nick i prekrstise u Karbo. A i onako me svi u Sydney-u od nasih ljudi znaju kao Karbo. Desavalo se da me zovu kuci i traze Karba. Dok moji ukucani sa chudjenjem :trust: gledaju i pitaju ko je to??

A 22B je oznaka za perfekciju Subaruovog modela Rally automobila, famozni Subaru Impreza WRX STi 22B (to je san svakog zaljubljenika u Subaru automobile).

Za vise info o gore pomenutom automobilu imate na...
htttp://www.22b.com

Poslednja izmena:
bansek je napisao(la):
Ostao mi od dede, preko caleta. Razume se, prvi mora da bude deda!
Sekao drva bansekom i tako zaradjivao za zivot. Pre toga vozio kombajn :)))

Mnogo me nerviraju kad mi zauzmu user - npr. na yahoo --- (Bane Sekulic pa odatle bansek !!! idi begaj)--- a meni to porodicni nadimak, k'o Radovan III.

Pre dve godine, kad sam dobio sina, svi me pitaju kako ce mu biti ime, ja kazem - sve jedno, ionako ce ga svi zvati Bansek...:)))
Ja sam mislio da se to zove "bonsek" :) .

I kod nas u Crnoj Gori je "bonsek" :)

hm to3a je alternativni nick do toza koji sam koristio na ircu od devedessheste a nastao je kad sam prvi put zveknuo ono chuveno ircII irc.undernet.us.as.blablalba ni ne setjam se vishe tog servera dejan user zauzeto i josh neke i ja pomislim daj neshto nashe al da je dovoljno glupo da niko ne uzme.. ranije nije bilo ovih guard botova. I tako ostade toza iliti tjirilicom to3a

ahahahaha,znaci zato je bAnsek,nikad ne bi pomislio da ima veze sa testerom...

Sedim sa drugom na faxu i registrujem se na bench. Pita user name? Rekoh kako da stavim i on kaze stavi jovan posto se nikako ne slaze sa mojim imenom. A jocic nemam pojma zasto, verovatno je jovan samo glupo zvucalo. Donja crta ima posebno znacenje> umesto razmaka :D

Pozd za sve nick-ove

jovan_jocic je napisao(la):
Sedim sa drugom na faxu i registrujem se na bench. Pita user name? Rekoh kako da stavim i on kaze stavi jovan posto se nikako ne slaze sa mojim imenom. A jocic nemam pojma zasto, verovatno je jovan samo glupo zvucalo. Donja crta ima posebno znacenje> umesto razmaka :D

Pozd za sve nick-ove

Eto ti, a moj dobar prijatelj skoro dobio sina i krstio ga Jovan (Jocic)

Blago tebi kad se identifikuješ sa onom mašinom :d . Mogao si se nazvati i prekrupač kuruza ili ainšpric vagen diftlau štiftblau :D :D

:wave:

Ja oduvek hteo da budem neko _mudo_ ,pa kad sam 96-te otvarao nalog za net u RCUB-u,stavih sebi titulu...sad mi zvuci detinjasto,ali sta da se radi...inace,ponekad sam i PO2RAK :D

thunderchase je napisao(la):
Blago tebi kad se identifikuješ sa onom mašinom :d . Mogao si se nazvati i prekrupač kuruza ili ainšpric vagen diftlau štiftblau :D :D

:wave:

...ili kombajn....
P.S. Doduse, vise se identifikujem sa ocem i dedom. Bolje i to nego sa nekim virtuelnim likom/herojem iz igre/stripa/filma (mozda, da imam 10 godina) :)

Poslednja izmena:
bansek je napisao(la):
...ili kombajn....
P.S. Doduse, vise se identifikujem sa ocem i dedom. Bolje i to nego sa nekim virtuelnim likom/herojem iz igre/stripa/filma (mozda, da imam 10 godina) :)
A dobar ti je i avatar :D (bastovka)

Agilni... tako su me prozvali na fudbalu jednog suncanog dana, nakon sto je Milojko Pantic za Dejana Stankovica rekao "mladi, ali agilni" u TV prenosu. Kasnije se taj nik cinio originalnim za UT, Quake, FIFU... i eto, cinio se kao logican nick za forume.

A avatar i potpis (poznavaoci materije ce prepoznati odakle je)... pa to... kada je prestao da me zanima fudbal postalo aktuelno :)

A "bansek" je i pravilnije od "bonsek", jer je "bahn" iz nemackog, traka, pa to bese tracna testera? A Bansek?

"bon sek potice od srpskog izraza "seci kosti" bon-kost (sta ti je bona
ili sta ti je koscati? i sek ili seckati)"

vujaklija, str. 522

Poslednja izmena:
Evo da i ja "Demistifikujem" svoj username:
MOSO je skracenica od "Members of the secret order" a svako ko je igrao fenomenalnog Tie Fightera znace da su to najbolji imperijini piloti-lovci u galaksiji. Secam se da sam se kidao u igri kako bih zavrsio sve second i bonus misije iako sam mogao da kidnem u hyper svemir posle zavrsene primarne misije. Znak u avataru ispod mog usernema predstavlja tetovazu koju mi je Imperator istetovirao tako sto je pustio malo one svoje struje na moju podlakticu. Jos se secam dela iz igre kada sam primljen medju najbolje lovce tj. glasa Imperatora koji izgovara reci: "prepared to join the members of the secret order" i kada mi na kraju igre tetovira "inner circle of the secret order".
Veliki sam Star Wars fan i tako mi nedostaju stare dobre svemirske simulacije...

Ja nemam sta da demisitifikujem. Prezivam se Topuzovic i svi osim roditelja me zovu Topuz.
Ali mislim da imam neponovljivu hotmail adresu: [email protected]. ALi stvarno. :D

Al se raspricaste o alatima :D Bansek, bonsek, kombajni...:p

BokiPK - vrlo jednostano: Bojan - Boki, PK - PeraKojot, moj omiljeni lik od davnina.
Inace, na hotmailu: boki_sg - Suvi Genije, takodje doticni mi omiljeni lik :D

Inace, ko malog me komsiluk zvao genije iz nekih drugih razloga...

Moj nick je jasan svima koji su citali/gledali 'Autotoperskog vodica...' .
Za one koji nisu, ***, ljudi ne znate sta propustate...

Nazad
Vrh Dno