Šta je novo?

Demistifikacija korisničkih imena

Ajde da zajedno probamo da provalimo značenje kUdtiHaEX-ovog nicka.

Imam samo jedno pitanje za njega: da li mala i velika slova pomažu u tome ili je samo "hakerski" nick?

Ako covek nije do sada rekao sta mu nick predstavlja ne verujem da ce to uraditi ni posle 500-og reply-a u ovom thread-u. Mozemo samo da gubimo vreme i nagadjamo. Mozda je u pitanju anagram. Ja sam uspeo da dobijem 3 reci od njegovog nick-a: ud, kita, hex. ;) (no offence, Kud)

A sto se mog nick-a tice, mislim da je sve jasno.

Ja ga ovako tumacim.Predpostavljam da je clan nekog folklor asambla pa je zadivljen time i stavio nick koji znaci.
kUd - kulturno umetnicko drustvo
tiHa - To je u stvari ime Tina samo sto je N cirilicno, verovatno ime drustva.
EX - predpostavljam da mu se tako zvala bivsa

PS:Samo se salim :d

Poslednja izmena:
promakao mi thread..
gde bez mene da prodje;)

dakle, H.U.D. (abbr.) od Head Up Display, inache deo kompjuterske tehnike u vozilima ( vojnim vazduhoplovima, pretezzno) koji na staklu ispred osobe koja upravlja istim ( vozach, pilot) prikazuje podatke bitne za izvrshenje misije ( visinu, brzinu, broj ovoga ili onoga, cilj)

deo je celog handle-a koji glasi H.U.D. DeVLiNK, a ideja je sledecca:
volim da imam informacije dostupne u svakom momentu i na najbrzzi nachin da dodjem do njih, a dalje i da ih podelim sa drugima i/ili povezzem osobe koje mogu medjusobno da pomognu jedna drugoj ( linking device)

natpis ispod nicka je lik iz Autostoperskog Vodicha Kroz Galaksiju Daglasa Adamsa ( The HitchHikers Guide Through Galaxy by Douglas Adams), inache frontman grupe Disaster Area ( koja zavrshava "koncerte" tako shto zarije svemirski brod u zvezdu u sistemu gde su drzzali isti), a on se "sheta" okolo mrtav tako shto ga nosi telohranitelj i razgovara sa ljudima uz pomocc medijuma koji ih takodje prati, shto je izabrao zbog prevelike popularnosti :d:d:d
'infamous' znachi zloglasni, neslavni... da li mozzete da zamislite lika sa takvom prichom da je ishta drugo?;)

pozdrav

Poslednja izmena:
kole89 je napisao(la):
Ajde da zajedno probamo da provalimo značenje kUdtiHaEX-ovog nicka.

Imam samo jedno pitanje za njega: da li mala i velika slova pomažu u tome ili je samo "hakerski" nick?
Meni to liči na latinski napisano "kutija", samo što ja nemam veze s latinskim tako da eto :)

thunderchase je napisao(la):
A šta li je tek KIVENKANTAJA :d ???

P.S. Ja znam ;) ...

Nisi ti svestan svoje nesvesti Chase.... veruj mi.

Zasto KIBLA`s?
pa zato sto sam KIBLIN :d
mlad,lud i brz bio
sad mlad,ozenjen i brz :d

@chase: Sto se tebi zuri, ti si se lepo smestio.... :)

Poslednja izmena:
Moj nick ovde je bas ono najprostije izabran ime i pozivni iz grada iz kojeg sam
Ja imam dosta nickova koje koristim u raznim slucajevima i mestima
Ali sam mislio da je ovakav prost nick najbolji za jedan ozbiljniji forum kao sto je ovaj

Lobster- posto se bavim ronjenjem ,ime mog dive tima i kluba jednog dana-inace Jastog (Lobster eng.)

velkod je napisao(la):
Nemojte da se *****avate sa vlasima, ima da vas prijavim ministarstvu za prava manjina. ;)

Sta je Vlasi, kameno doba, a? :D

Ma vedeces ti svoje kad te prijavim kod babe da baci neki vlasku kletvu na forum... :D

crna magija i tako to... ;)

Moj nick valjda svi znaju sta znaci.Iznenadilo me je da nije vec iskoriscen kada sam se ja uclanio.Nekada moj omiljen sport.

format c: je napisao(la):
Moj nick valjda svi znaju sta znaci.Iznenadilo me je da nije vec iskoriscen kada sam se ja uclanio.Nekada moj omiljen sport.

Dobro za format C ali nisi nam rekao sta je sa drugim user name MISTER X
koji takodje koristis ??????? Kako te nije sramota bre da pises gluposti
o napajanju koje u zivotu nisi video a i neces, jer sve sto je preko 100-tke
je za tebe zabranjeno......Samo nisi naravno reko gde ima za 85 evra (u Australiji ili u Americi ???).Za tvoju informaciju uspeo sam da prodam sve,
ostalo mi samo jedno koje ima svog kupca.

" with karate I will kick your ASS "

Poslednja izmena:
noki je napisao(la):
je za tebe zabranjeno......Samo nisi naravno reko gde ima za 85 evra (u Australiji ili u Americi ???).Za tvoju informaciju uspeo sam da prodam sve,

Decko ti si puk'o kao bas.Ovo sto si napisao o drugom user name-u nam govoris iz tvog licnog iskustva, zato sto ih ti imas Bog zna koliko.
Koliko vidim usera "mister x" ima dvojica,ne znam na koga mislis.
Nigde nisam ni napisao da kosta 85e,samo smatram da to napajanje jeste u klasi LC-a,i da mu je realna cena slicna.
Voleo bih da se jave ti mnogobrojni kupci tog tvog napajanja i napisu nesto o njima.Ali KUPCI a ne tvoji user-i,valjda je kupio i neki clan bencha.
Sta reci,nadam se da si konkurisao ove godine na Visu Sibicarsku skolu nekog univerziteta,da naucis da se ponasas a usput i prodas nesto.
Pozdrav do neke sledece epizode.
P.S:Veruj mi da imam 100 evra u dzepu sigurno ne bih potrosio na Super Cvetno napajanje,ima lepsih stvari i van sobe sa racunarom. :type:
Format C: se pise ovako,ne vredjaj mi nick.A u tvoju strucnost ne ulazim mozda ne znas sta moj nick znaci. :p

Poslednja izmena:
noki--> CULater--> Der Niebelungen--> Digi-Boy i ko zna koliko ko jos?!!!
Isti covek vise user-a!!!
Banujte ga vise. Koliko puta moze da stavi oglas u hh i da ga upuje?

Red je da i ja kazem par reci posto je moj nick u vise navrata potpuno pogresno tumacen. Nadimak sam dobio pre otprilike deceniju ipo jer je moj ortak iz kraja jednog dana na basketu rekao:"dobro ti igras s obzirom da imas jednu nogu, hahahhaha isti si Broz majke mi:D" i onda su naravno si Broz, broz, Broz.... i tako ostade do dana danasnjeg...Bunio sam se cak bio na ivici fizickog obracuna ali prihvatio sam to i sad mi je i simpaticno i OK...
Kad malo bolje razmislim pola kraja i ne zna da sam ja Slobodan (neki kazu i da sam kontroverzna licnost;))

Ja dobio po nekom botu iz unreala koji me stalno drao :)

Broz je napisao(la):
Kad malo bolje razmislim pola kraja i ne zna da sam ja Slobodan (neki kazu i da sam kontroverzna licnost;))

Broz...Slobodan... :trust: a gde je tu kontroverza??? :D :D :D

Ribo = Vitor Borba Fereira Rivaldo, to mu je nadimak

HGT je za mene nesto sto je a64 za pojedine sa foruma, cudoviste puno snage, lepote i agresije. Jednog dana ce doci i u moje ruke! Ako neko nije cuo za njega to je 2Fiat2Bravo sa 155 besnih konja... :)
P.S. a one :: su da bi bio prvi na listi prisutnih :)

noki je napisao(la):

Zalim tvoj slucaj ali pomesao si me sa nekim.
Ti si za specijalne zdravstvene ustanove.Ako te zeza ceo forum zbog tvog "postenja" nisam ti ja kriv.Ovaj potpis stoji od kada sam clan,znaci jos pre pola godine ,a tebi je sada zasmetao.Vidi moj prvi post pa se uveri.
:wave:

Broz je napisao(la):
Nadimak sam dobio pre otprilike deceniju ipo jer je moj ortak iz kraja jednog dana na basketu rekao:"dobro ti igras s obzirom da imas jednu nogu, hahahhaha isti si Broz majke mi:D" i onda su naravno si Broz, broz, Broz....
Ahahah, tjopavi zagorac... tako bih te ja prozvao iz prve! :d:d:d

Vrh Dno