Naravno!sikili je napisao(la):A sta je sa tamanjenjem Lazanja?![]()
thunderchase je napisao(la):A šta li je tek KIVENKANTAJA :d ???
P.S. Ja znam...
Meni to liči na latinski napisano "kutija", samo što ja nemam veze s latinskim tako da etokole89 je napisao(la):Ajde da zajedno probamo da provalimo značenje kUdtiHaEX-ovog nicka.
Imam samo jedno pitanje za njega: da li mala i velika slova pomažu u tome ili je samo "hakerski" nick?
thunderchase je napisao(la):A šta li je tek KIVENKANTAJA :d ???
P.S. Ja znam...
velkod je napisao(la):Nemojte da se *****avate sa vlasima, ima da vas prijavim ministarstvu za prava manjina.![]()
format c: je napisao(la):Moj nick valjda svi znaju sta znaci.Iznenadilo me je da nije vec iskoriscen kada sam se ja uclanio.Nekada moj omiljen sport.
noki je napisao(la):Dobro za format C ali nisi nam rekao sta je sa drugim user name MISTER X
koji takodje koristis ??????? Kako te nije sramota bre da pises gluposti
o napajanju koje u zivotu nisi video a i neces, jer sve sto je preko 100-tke
je za tebe zabranjeno......Samo nisi naravno reko gde ima za 85 evra (u Australiji ili u Americi ???).Za tvoju informaciju uspeo sam da prodam sve,
ostalo mi samo jedno koje ima svog kupca.
" with karate I will kick your ASS "
Broz je napisao(la):Kad malo bolje razmislim pola kraja i ne zna da sam ja Slobodan (neki kazu i da sam kontroverzna licnost)
noki je napisao(la):Dobro za format C ali nisi nam rekao sta je sa drugim user name MISTER X
koji takodje koristis ??????? Kako te nije sramota bre da pises gluposti
o napajanju koje u zivotu nisi video a i neces, jer sve sto je preko 100-tke
je za tebe zabranjeno......Samo nisi naravno reko gde ima za 85 evra (u Australiji ili u Americi ???).Za tvoju informaciju uspeo sam da prodam sve,
ostalo mi samo jedno koje ima svog kupca.
" with karate I will kick your ASS "
Ahahah, tjopavi zagorac... tako bih te ja prozvao iz prve! :d:d:dBroz je napisao(la):Nadimak sam dobio pre otprilike deceniju ipo jer je moj ortak iz kraja jednog dana na basketu rekao:"dobro ti igras s obzirom da imas jednu nogu, hahahhaha isti si Broz majke mi" i onda su naravno si Broz, broz, Broz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari