Šta je novo?

Dead Space 2 (& 3 + Movie)

Steta sto je igra tako kratka!Neki kazu da ima 15 chaptera i za to treba oko 10-12 sati igre!Nadam se da nisu upravu i da se samo zezaju!!!

A ti si pretpostavljam hteo 150 chaptera, da celu zimu igras? :D I prvi deo je imao toliko chaptera i imao je solidno da se igra.

Steta sto je igra tako kratka!Neki kazu da ima 15 chaptera i za to treba oko 10-12 sati igre!Nadam se da nisu upravu i da se samo zezaju!!!

Pa igraj na normal pa ce ti biti jos kraca. 10-12h je danas vise nego odlicno.
Ja kad igram nesto igram max sat,dva, tako da mi svaka igra potraje. Nikad nisam seo i presao igru iz cuga, to mi ne deluje normalno.

+ sto moze opet da se prelazi i otkljucavaju dodatni featuri :p

Neki moji utisci o igri za sada ...ukratko:
- Jaaaaako dobro optimizovana.
- Ko ima surround zvuk, nece mu se skidati osmeh sa lica...
- ...dok se ne bude preseko jednom u sat vremena (igra uopste nije toliko strasna koliko je neki predstavljaju)
- Mnogo je vise survivial nego horor. Prvi deo je bio strasniji. (a igram na ... tezina ispod zealot , ne secam se kako se zove :d )
- Oni koji igraju na gamepad-u (kao ja , zbog feelinga) morace da budu jako brzi i spretni sa prstima , jer kada bude nestalo municije a nestajace ;) , brzo morate koristiti stasis a ako ni to , meele vam ostaje (mada je zanimljivo gledati Isaaka kako ga siluje copor onih beba :d ).
- Nekako je jako linearno. Jes da ima gomile vrata i da ce neka pri ponovnom prelazenju biti unlocked, ali vam uopste ne treba onaj pathfinder , bar ne u prva 3 chaptera..

Poslednja izmena:
A ti si pretpostavljam hteo 150 chaptera, da celu zimu igras? :D I prvi deo je imao toliko chaptera i imao je solidno da se igra.

Mislim da je nepotrebno biti tako sarkastican!Samo sam izneo svoje misljenje u vezi duzine igre,nisam rekao da sam nezadovoljan,nego da je samo steta sto nije duza posto je igra i vise nego odlicna,kad ono odmah drvlje i kamenje!:zgran:

Fix save za chapter 7 :).Ja jos nisam stigao do ch. 7 ali ko ima problem moze da proba. Cuo sam da postoji problem i u ch. 8 ...

Nazdravlje, neznam ni da li da pocinjem da igram. :(

Mislim da je nepotrebno biti tako sarkastican!Samo sam izneo svoje misljenje u vezi duzine igre,nisam rekao da sam nezadovoljan,nego da je samo steta sto nije duza posto je igra i vise nego odlicna,kad ono odmah drvlje i kamenje!:zgran:

Ma jok bre, nije drvlje i kamenje nego sam mislio da toliko volis igru da bi je igrao celu zimu. :)

Koliko vidim sa drugih sajtova ovaj problem vezan za chapter 7 se odnosi samo na one koji su igru poceli na hard tezini, te im na pocetku 7 chaptera igra vraca tezinu na medium i ne moze se nikako podesiti na hard, ali moguce je da postoji i jos neki bug.

Poslednja izmena:
Gde si to video? Kako to vraća na medium? Mislim to bi još bio najmanji problem ako je to.

Igra, kontrola i sam feeling je na nivou cold fear-a, ko se seca, pa jos losiji.
Ne svidja mi se .

Ljudi jel u Fairlight (FLT) varijanti treba da se potera onaj deadspace2.exe fajl u Fairlight folderu , što dolazi sa 2 ISO fajla, pre ili posle ??? još čekam igru pa pitam da znam šta da joj radim kad stigne

a ja kad ovako nešto pitam odmah mi blokiraju account na 2 nedelje :)

Igra, kontrola i sam feeling je na nivou cold fear-a, ko se seca, pa jos losiji.
Ne svidja mi se .

Daleko od doga. Cold Fear je imao uzasne kontrole iako je meni u to vreme igra bila odlicna. DS2 ima mnoge bolji "mouse look" od prve igre.

@Borab Secam se da sam i ja pljuvao prvi deo kad je izasao, te mi nevaljaju kontrole, te pozicija kamere...posle kad sam se navikao i zarazio svi problemi su nestali :D DS2 ima jos bolje kontrole nego prvi deo. Budi uporan i garantovano ce ti se svideti. Jedino ako ne volis igre ovog tipa.

Gde si to video? Kako to vraća na medium? Mislim to bi još bio najmanji problem ako je to.

Pa kad sam trazio neki "save fajl" koji navodono resava problem, ja licno nisam probao igru jos uvek, tako da ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da li radi ili ne, i da li ovaj fajl resava stvar. A ovu informaciju sam video na game.spot forumu, ima neki likovi diskutuju o tome, a video sam i na jos par mesta ali nisam obracao paznju na imena sajtova tako da ti ne mogu tacno reci koji su sajtovi u pitanju. Ali ponavljam opet, kao i u predhodonoj poruci, koju sam napisao, moguce da ima jos bug-ova.

Vrlo glup problemcic na samom pocetku.
Sta treba uraditi da se odbranim u ovoj situaciji (vidi sliku).
Kako da sutnem ovu nakazu ??
Probao sam sve kontrole i ne reaguje ni jedna...??:S:

Prilozi

• deadspace2 2011-01-28 21-02-00-01.jpg
    deadspace2 2011-01-28 21-02-00-01.jpg
    182.5 KB · Pregleda: 154
Pritiskaj E ko blesav. :)

Jel se samo meni cini da nema ni z od bilo kakve vrste zagonetki vec se sve svodi na "idi tamo/otkljucaj vrata na E/vrati se 'vamo???" Igram 2 ili 3 chapter, nisam siguran, stigao sam do dela sa svecama i nekim egipatskim statuama a ni jedne zagonetke???

Ovaj novi Dead Space film, jel isti uvod u ovaj nastavak?

Thx, krecem:D

zasto li se meni jedino svidja prvo oruzije. kakva je situacija kod vas? igram na easy, u sedmom sam chapteru i relativno sam lako dolazio do municije ali i dalje mi najbolje ide samo sa prvom pucom.

Sad ce neke da zagotivim ovde zasto sto vole Dead Space. :D
Film gde stane tu igra nastavlja. :)

Igrati DS2 ne easy je ludost!

Zanimljiva igra, u liniji sa prethodnikom. Tera da se ide "još samo koja soba", "još samo do narednog save stationa". No, dosta toga (barem za sada što sam prešao) je sada već viđeno u prethodniku - neprijatelji, okruženja, način sabijanja...Jel to ovaj put nema nikakvog direktnog prelaska između čeptera? Ja samo rekoh da probam igru, igrao sam sat vremena i iznenadio da mi na sejvu piše chapter 3 :)

Ono što mi poprilično smeta jeste osvetljenje i svo to njihanje. Razumem ja da su želeli skeri atmosferu, ali meni sve te pi*darije sa svetlom samo smetaju očima, ič mi nije strašnije nego bez toga. Podseća me na CoD gde isto tako sve nešto njišu, sve se vrti levo-desno, nekakvo svetlo ti je stalno pred očima, lažna dinamika, sve nešto levo i desno se dešava. Ali kod mene to ne pali, naprotiv. Zvuci su za atmosferu mnogo bolji. Posebno iritantno je da se strejf aktivira dve sekunde nakon pritiska na taster...

Igrati na Easy je greh :cuss: reba ići na normal kod ovakvih igara minimum.
Ajde recite ko je odmakao dalje malo, jel ima nekih zagonetki zadataka popravljanja ili sl. kao u prvom delu ili se sve vodi na tamanjenje karakondžula koje naviru kao besne

I sta je bilo sa onim da u 7-om chapter-u FLT ne funkcionise ??
Jel ima neko takav problem ?
Priblizio sam se 7-ci pa da se pripremim..

Vrh Dno