Šta je novo?

Dead Space 2 (& 3 + Movie)

Dead Space 2 - molim pomoc

Ljudi pozdrav,
mnogo sam se uffffffffff iznervirao i dodje mi da popi...m
Stigo sam da chapter-a 7 i na pocetku kad treba da udjem u neki hodnik koji me vodi u neku prostoriju a pre toga hackujem vrata, znaci ulazim u hodnik pa tek treba da otvorim vrata cim pritisnem E igra se krahira!@$%#@^#%!

ima li neko mozda neko neki save da mi da, da je mozda sacuvao
izgleda da je greska da kopije igrice

to je poznati bug u igri sa prvobitno lose izlecenom igrom za koju je odmah posle toga izasao novi ispravni lek koji nema taj problem...jedino sto verovatno neces imati sacuvane save ako primenis ispravan lek ali proveri na netu...

hvala na odgovoru
ja sam kao trazio da nema mozda neki patch pa jao nije bilo
sad vidim da ima nesto ~ 46MB

Имаћеш сачуване сејвове, ја сам убацио нови лек и све је радило како треба.

I ja imam problem, ja sam na početku, treba da protrčim kroz hodnik i taman kad dođem do nekih vrata iskoči neki zombi i ubije me i stalno tako. Nikako da se odlepim od početka igre.

Samo brzo pritiskaj taster "E" i šutnućeš to stvorenje nogom i to je to...

PS. I ja sam se namučio :)

Da, skonto sam, hvala ti. A to E je jedva vidljivo!

Upravo sam odgledao crtani film Dead space 2 i mogu vam reći da je živa perverzija. Tačnije crtani je nešto između keca i dvojke, traje sat vremena. ;)

upravo sam zavrsio igru i mogu vam reci da me je svakih 3 minuta hvatala jeza...Ovo i F.E.A.R sa Almom kao nebo i zemlja...

jedva pobegoh onoj budali na kraju,ubio me jedno 5 puta...

Ono najskuplje. :D
Šta znam, ja sam išao redom i budžio, ono što ti je bitno je da ti se budž sa starog odela prenosi na novo, skuplje.

Evo dva crtana filma, prvi je Downfall tj. kako je sve počelo, a drugi je Aftermath, uživajte! :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno