Šta je novo?

Dead Space 2 (& 3 + Movie)

@1:58

"It's not a game, it's a dangerous mind numbing, mind altering demonic weapon" :-devil-:

^ ne znam u čemu je frka ovolika sa ovo igrom pa se pojavljuje dosta ovakvih klipova-komentara zabrinutih mama. dal je ovo samo vešt marketing ili će 2 deo DS stvarno doneti novu dimenziju nasilja i straha u igrama :D Jedva čekam da proverim :D

Shit, nek im puste snimak iz Iraka gde jurišni helikopteri pucaju po civilima, baš me zanima reakcija kad vide svoje sinove kako u realnosti rade mnogo gore stvari nego što je jedna horor igra:D

Demonic assault hellicopta:D

On topic. Can't wait for Dead Space

Ej ljudi dont worry be happy. Ovo je samo reklamna kampanja za retardirane amere, da se malo izloze.
Igra ce biti odlicna, spreman sam da se kladim na to jer pratim razvoj igre od pocetka.
Ako imamo ovde onog lika Starac sto se lozi na STALKER igru, e takav sam ja slucaj za Dead Space. U sve sam upucen sta se desava oko igre. :)
Meni salju igru verovatno u pon, uto. :) :)

Bob Marli ukapirao sam ja odma da si ti Starac za DS hihiihihiihiii. :beat:
Nego jeste u pravu, velika se frka diže oko ove igre svugde i na svim forumima, pogledajte samo broj postova u ovoj temi a dvojka joše nije izašla... ovo se dugo čekalo.

Poslednja izmena:
No da ne idem dalje u off evo ocena za igru:

OXM - 9.5
PSM3 - 92%
GamePro - 9.0
OXM UK - 9.0
Game Informer - 9.0
Edge - 9.0
PlayStation: The Official Magazine - 9.0

Poslednja izmena od urednika:
IGN Review
[YOUTUBE]tIWuQ2Tvj6Y&feature=feedu[/YOUTUBE]

jao meni kako dobro ovo sve izgleda

Evo ga ser Isac. :d

Dragon_Age_II_Issac_Armor_4.jpg

Dragon_Age_II_Issac_Armor_1.jpg

to animirani film?

Jip. Zar je tesko da overis link? :)

ah stupid vb4 nema underline na link :D

^ jel ima negde prevod dal ga okačili već? navikao sam da gledam film s prevodom , šta ću. ev i ja skidam, taman da prekratim vreme do igre

Gledam sajtove nekih humanitarnih organizacija gde raja daje igru za dz. Jel moguce da je ovo tesko 16-18 GB

Odgledao sam film sinoc, onako nije los, mada sam vise ocekivao, nekako mnogo brzo ljudi ginu nema onog pravog prezivljavanja. Ali dobro odradjena fora na kraju u fazonu "gde film stade, ti produzi".:banana:

da ali me malo nerviralo sto je pomalo nalik Frodou iz gospodara prstenova ona scena kada
su trebali da uniste shard pomocu reaktora... sve u fazonu to je jedini nacin, bori se , gini, i onda dodje onaj doktor i kada treba da ga baci , on stane i "aaaa ne , to bi moglo da bude od velike koristi" :p da sam bio na mestu one ribe , bacio bih i taj shard i tog retardiranog doktora :d

Isto me tako nervira sto su svi nekako isto glupavi.
*** doktor tamo, sigurno nije to postao svojom neinteligencijom, ako je vec vidjao da shard ima psiholoskog uticaja na zive, kako nije mogao da pretpostavi da moze imati uticaj i na njega samog, i onda da izoluje (sto bi svaki pravi doktor uradio) uzrok problema. Neeee, on ce sam , kao pravi naucnik da uzme da ga proucava (tu je vec trebao da posumnja da ga marker ima pod svoje) ali bi to valjda bilo isuvise slozeno za zapadnjacku decurliju da ukapiraju :p

no dobro , ovo nije pravljeno da osvaja nagrade na filmskim festivalima , vec kao uvod u igru. No meni je u svakom slucaju neubedljiv... sto ne znaci da necu odigrati igru :d

Ne znam zasto su oba dela filma toliko kratka, bukvalno nema vremena da se radnja razvije. Inace animacija je skroz zanimljiva.
Koji ce im one sex scene ? Ja ocekivao da ce ovaj drugi film biti bolji od prvog kad ono prc.

opa ima i keks scene :eyebrows:
pa krv nasilje strah keks... sve to ide jedno uz drugo... i to u svemiru
večeras ću odgledati...

ako mozes sa njim da seces kao u igri onda cu kupiti

Ko zna, moguce. :D

ahahahha 100 funti *** + 25 dostava piše ispod a pritom sam ubeđen da nemoš ljude da seckaš sa njim, ipak se ne isplati

Uwe Boll da se pod hitmo izoluje na neko pusto ostrvo u tri lepe, kako mu nebi palo na pamet da skrnavi nesto ovako dobro

Uwe je prestao da bude opasnost, danas je to Paul ws Anderson:p

a to je vecaras na steam-u u 12

Evo odgledao sam drugi film... sad može da puštate lek :eyebrows:
Stvarno čudan film, u nekim trenucima se pretvarao u pravu pravcatu dramu...
Mislim da je igra puno jednostavnija, samo sec,sec sec plazma cuter... ovo jedva sam povatao ko koga :hump: i zašto :beat:

Vrh Dno