Šta je novo?

Dead Space 2 (& 3 + Movie)

Pa koji net imas ? Dial up ? :D
Ja sam to skinuo za sat i po sa FS premiuma.

ej ti se ne racunas,ti imas najskuplje zvucnike,najskuplji komp,najbrzi internet,kupujes originlne igre itd itd:)

e svideo mi se kraj crtanog,ona fora na kraju "clark,isac" ;)

ej ti se ne racunas,ti imas najskuplje zvucnike,najskuplji komp,najbrzi internet,kupujes originlne igre itd itd:)

e svideo mi se kraj crtanog,ona fora na kraju "clark,isac" ;)

Nista od toga sto ja imam nije ni blizu najskupljeg. Kupujem orginalne igre za PS3 jer ih posle prodam ako nemaju dobar MP.

Al je dobra :d igra...ne mogu da prestanem da igram. Jel probao neko multi?

A od sada i na PC-u :p

Kako bi bilo da malo pricate o tome kakva je igra, a ne samo o clonovima, ripovima i sl ? :eyebrows:

Pa prvo ljudi da nabeve igru, pa će onda da pričaju o njoj, većina je čekala lek da bi krenula u kupovinu :)

Pa generalno u PC sobi se najmanje prica o samoj igri, uvek se prica svede na crackovanje, probleme sa driverima. Mislim da bi moderatori morali takve poruke izuzeti iz ove sobe, ako neko ima problem sa igrom ima onaj pod forum za resavanje problema. Ne znam za vas, ali meni strasno smeta da citam nekad po par strana postova, a da nijedan nema veze sa samom igrom i kakva je.
Ili nek se to crack how to obavlja preko PM.
Veruj da nisam jedini koga zanima samo kakva je igra, a ne koliko je mb crack.

Ovo je igra sa najjezivijim pocetkom ikada. :) Sve na max, AA on, 1680x1050, vsync off, retko kad pada ispod 100 frejmova. :)

Prilozi

• deadspace2 2011-01-28 21-14-06-35.jpg
    deadspace2 2011-01-28 21-14-06-35.jpg
    98.5 KB · Pregleda: 102
  • deadspace2 2011-01-28 21-11-37-88.jpg
    deadspace2 2011-01-28 21-11-37-88.jpg
    111.1 KB · Pregleda: 94
  • deadspace2 2011-01-28 21-06-02-85.jpg
    deadspace2 2011-01-28 21-06-02-85.jpg
    116.6 KB · Pregleda: 88
  • deadspace2 2011-01-28 21-10-31-69.jpg
    deadspace2 2011-01-28 21-10-31-69.jpg
    140.6 KB · Pregleda: 89
  • deadspace2 2011-01-28 21-02-00-01.jpg
    deadspace2 2011-01-28 21-02-00-01.jpg
    182.5 KB · Pregleda: 93
Poslednja izmena:
Odlgedao film :) odlican...u samom stilu i duhu prvog filma i igre...sad sam jos vise nestrpljiv da igram DS2 :D

Ovo je igra sa najjezivijim pocetkom ikada. :) Sve na max, AA on, 1680x1050, vsync off, retko kad pada ispod 100 frejmova. :)

Odlican pocetak, optimizacija jos bolja, kod mene na 9600gt sve leti. Za sada je sve mracno i malo zamorno za oci, nadam se da ce nivoi kasnije postati malo pregledniji, prvi deo je imao prilicno impresivne i svetle deonice a uspeo je da bude strasan :) Cini mi se da je i fizika malo unapredjena, odlican je osecaj prikucavati monstere za zid shtanglama. Odoh da igram.

Jos jedna stvar, nemojte pojacavati mnogo zvucnike, zvuk izuva, zamalo da ne prezivim pocetak igre :D

Evo jedne zanimljive situacije :D

LsLKq.jpg

Poslednja izmena:
Eto, jesam li rekao :) čekali su evropski izlazak igre.

Odlicno, taman zanimacija kako treba. Prvi deo je bio vrhunska igra, nadam se da ce i ovaj da izuva. Citao sam da je relacija Dead Space - Dead Space 2 kao Alien - Aliens. U drugom dolazi do rokanja i "napucavanja" stvari. :)

Koja je ovo nepravda, ja kupio orginal igru, dao 38f, i jos nisam dobio igru, a vi vec igrate. :p
Nema veze ionako kad dodje plan je da se igra redom, Extraction, Dead Space pa tek onda Dead Space 2.
De su sad oni sto su govorili da ce drugi deo syebati i naprviti akciju (nisu oni glupavi Capcom). Shine javi se sad!
Pratio sam razvoj igre od prvog dana i stalno sam govorio da se svojski trude da naprave nesto jos bolje od keca i izgleda da su uspeli.
Molim bez spoilera.

Samo uzivajte i igrajte, ja mozda skinem za PC cisto da vidim kakva je grafika.

Cuti imas original i imas Extraction, jer to malo? :D

Inace, zato sam i napravio paralelu Alien - Aliens, Aliens je rokacina, ali i dalje vrhunski film kao i Alien. :)

Pojavio se posle dijete, ~10gb...
Mislio sam da će još na dijetu ali izgleda da ne za sada, ali ne mogu da čekam više.

Koja je ovo nepravda, ja kupio orginal igru, dao 38f, i jos nisam dobio igru, a vi vec igrate. :p

ne brini ja ću da se solidarišem sa tobom, av tek ću sutra staviti u tok ovu dijet verziju pa dok to stigne par dana, ne mogu ni ja da čekam više moram da vidim kako izgleda.
Uglavnom ne mogu da poverujem da je toliko optimizovana ko što kaže Jovyland to mora da se vidi to me oduševljava još kad bi novi witcher bio takav , milina...

Poslednja izmena:
Jedna od najboljih optimizacija koju sam video...na 4570 mobility igra bas lepo radi, neverovatno...

Cuti imas original i imas Extraction, jer to malo? :D

Inace, zato sam i napravio paralelu Alien - Aliens, Aliens je rokacina, ali i dalje vrhunski film kao i Alien. :)

Pa mozete i vi preko emulatora igrati valjda Extraction ?
Ja cu da mlataram sa Move-om po sobi. :d

Sto se tice grafike odlicna je i an PS3, na PC-u moze samo biti jos bolja.
Pa nema sta u ovom enginu da bude zahtevno, relativno male prostorije, nema open world nivoa.

Najbolje i najednostavnije kakav je ovo nastavak je rekao lik sa Game Informer:

"A monster of a sequel." Game Informer (90)

Poslednja izmena:
Ajde kad dovatite bacac plamena, vidite da li igra usporava kad rostiljate po bestijama. Meni je u prvom delu FPS padao na jednocifrene vrednosti kada sam koristio bacac plamena...

И онај лаг миша, има ли га?!

Aaaaaaaaaaa, bolesniji pocetak ne videh, mal se ne uneredih :) *** od ovog moze da se rikne :)

Nema "lag" misa, ovaj put su ga nastelali kako treba. Igra izuva kako je dobra, pravi naslednik prvog dela :)...

@Bob Marli, pa i ja kupih original al' preko steam-a i igram od jutros :)

...i naravno prokleti fps cap...30fps :(

Iskljuci vsync.

ja nisam ni video da postoji opcija u igri :D tnx

Kako nisu mogli da nasteluju da kada upalis vsync imas 60 fps a ne ovako, polovicno ?

Cuo sam da ovaj FLT ne radi od sedmog chaptera :(

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno