Šta je novo?

Dead Space 2 (& 3 + Movie)

"Zagonetke" su smeshne, ili ti igra nacrta (bukvalno) sta treba da uradish ili ti kaze, i to bas u 7. chapteru koji CTD-uje kad treba da prodjem kroz vrata. :/ Puca uvek na isto mestu, nema nista od igranja.

Edit:

Vrata ispred.

Prilozi

• deadspace2 2011-01-30 02-27-58-00.jpg
    deadspace2 2011-01-30 02-27-58-00.jpg
    132.8 KB · Pregleda: 72
  • deadspace2 2011-01-30 02-28-26-70.jpg
    deadspace2 2011-01-30 02-28-26-70.jpg
    169.9 KB · Pregleda: 64
Poslednja izmena:
Vidi Filipenka na easy :) . Heh, čini se dobro za ovo što sam odigrao, videćemo koliko će me držati.

Izashao lekfiks. :)

ma meni je dosta i easy :) presao sam je i ostade subota bez sna. sad mi fali da me za pola sata zovu na posao :)

Igra jeste dobra,do sad sam ih toliko odigrao da me nista ne moze vise oduseviti u gameplayu sve je to slicno sad male su razlike,secam se kad je izaso doom 3 i Riddick kakav je to skok bio i promena ,a sad budzi se grafika jedino to moze jos bolje ili da naprave da nas ubace u igricu :D Sve u svemu dobra igra al nista sto jos nije vidjeno niti te odusevi nesto bar mene :D

Vidi Filipenka na easy :) . Heh, čini se dobro za ovo što sam odigrao, videćemo koliko će me držati.

Kakav crni easy? Ja više ne igram igre na manje od hard, nisu izazov. Jedino što me iznervira jeste što se to dozira sve na veštački način, kroz damage/hp/armor/damage protivnika u 95% igara, ništa pametnije.

Игра нажалост није хорор, напротив једва сам чекао да дођем до плазма катера да се напуцавам, нема те тескобе као у првом делу.

Nije horor ali je solidna pucaljka. Svidja mi se kombinovanje moci i pucanja. Vrlo dobro, i nezahtevno, na mojoj masini nikad ne pada ispod 80. :)

Bam, ja sam skinuo čisto da drugaru instaliram koji nema net + neku kantu od kompa i igra radi prilično dobro, mislio sam da neće hteti da mu je pokrene.
to joj je i jedini plus od mene, nemam slabo srce ili želudac ali kontam da bi jedno nedelju dana patio od nesanice :D i flešbekova, tako da brišem ovo sa diska.

Ja iskreno igre ovakvog tipa a naravno i ovu igram sa nekim drugarom pa se menjamo na chapter :S:
Imam 26 god, ceo zivot igram igre i nikada se nisam navikao na cimanje, mogu ja da igram i sam ovu igru nije frka, ali se ne osecam prijatno,
a i mnogo se stekam i ne igram slobodno, ne mogu da se cimam i stresiram sam i to ti je! :d
Svaka cast vama sto mozete sami celu noc da igrate ovu igru, ja ne znam da li se ne udubite dovoljno ili imate m*da za ovakve igre :D

Ja obozavam horor u svakom obliku i sto se vise uplasim to mi je bolje :D

Dajte neki hint kako se najefikasnije resiti onih malih skakavaca koji se pojavljuju u grupama od 10-ak? Ne volim da trosim municiju na njih, pa obicno cekam da me zaskoci jedan po jedan, dok ih sve ne otresem s ledja. :) Verujem da je prakticno podici neki les i baciti ga na njih, ali nisu uvek pri ruci. :)

Poslednja izmena:
Ja sam video na netu jednu dobru foru, doduse je bila za onu "decu" ali mislim da pali i za njih. Lik je bacao mine u pod ispred njih, i kada krene gomila ka njemu samo ih strefi struja.

Gotovo, za skoro 14 sati na normal. :)
Krenuo sam o5 ispocetka na casual tezhini ali ovoga puta sa opremom koju sam sakupio tokom igranja. Za sat i 15 min skoro sam na kraju 4. chaptera, nastavim li ovim tempom igru bih mogao preci za nesto manje od 5 sati. :D "Shetnja u parku"

Igra uopste nije toliko strashna, one karakondzule su smeshne. Meni je "najstrashniji" deo bio sa okom i xxxom, da ne otkrivam. :)

Preporuka ko voli akciju iz 3. lica sa primesama horora.

Prilozi

• deadspace2 2011-01-30 18-51-35-21.jpg
    deadspace2 2011-01-30 18-51-35-21.jpg
    113.7 KB · Pregleda: 107
Poslednja izmena:
Dajte neki hint kako se najefikasnije resiti onih malih skakavaca koji se pojavljuju u grupama od 10-ak? Ne volim da trosim municiju na njih, pa obicno cekam da me zaskoci jedan po jedan, dok ih sve ne otresem s ledja. :) Verujem da je prakticno podici neki les i baciti ga na njih, ali nisu uvek pri ruci. :)

Za decu i za skakavce je nabolja pulse rifle ( ako se tako zove). Opalis rafal po njima,i samo lete ruke i noge ( ili sta vec imaju). Slabi su oni, dovoljan je pogodak-dva da ih sredis. Na medium.

Poslednja izmena:
da pulse rifle se zove i na vecoj tezini se isto lako ubijaju, ali mislim da ih ima u vecem broju. Ma samo razradite kinesis (bacanje objekata) i nakupicete municije za izvoz u Jordan :p Ja se trudim da igra bude sto strasnija pa igram obicno kasno kada svi polegaju pa je onako lepo , tiho i mracno... ali ovo ispade obicna pucacina iz 3. lica ,sto vise i vise prelazim :p

за те мале само флејмтровер.

Pew Pew Bang Bang :D

[youtube]eBS86rAT4W0[/youtube]

Lol koja glupost :D

brutalna fora :d

^ aha , juce :p

Ahahahahaha kako xtra fora :DDD "bang bang" xDDD

kod mene ovo jedva ide na 1440 x 900 na high i izgleda ocajno sa sve poligonima po ivicama...stavio sam 11.1 drivere (10.9) i isto...jel moguce da masina ne moze da istera ovo kako treba?

Da li neko zna kako resiti problem sa glitch-om na nivou 11, scena je kada te Strauss napadne i potrebno je kliktati na "E", medjutim nista ne funkcionise, cak ni remapiranje configuracije kotrolera ne pomaze?

kod mene ovo jedva ide na 1440 x 900 na high i izgleda ocajno sa sve poligonima po ivicama...stavio sam 11.1 drivere (10.9) i isto...jel moguce da masina ne moze da istera ovo kako treba?

Ma kakvi,nije do masine,svima igra leti,mora da je nesto drugo koci.

Vrh Dno