- Učlanjen(a)
- 09.06.2010
- Poena
- 169
Prikazali su u poslednjem GTTV-u MP za DS2.
Danas samo na tetrisu fali multiplejer, toliko guraju tu opciju u svaku igru da to vise nije normalno.
Prikazali su u poslednjem GTTV-u MP za DS2.
"We're working really hard to make sure this game's better so we get a chance to do Dead Space 3, 4, 5, 6, 7, 10 and 20."
Are you a collector in addition to being a gamer? If so, you'll want to pick up this Collectors Edition of Dead Space 2, complete with a replica plasma cutter and other goodies.
This special version of the upcoming survival horror sequel will include:
Dead Space 2
Replica of Isaac's plasma cutter
Downloadable Unitology Suit and Force Gun
Dead Space 2 Original Soundtrack
Concept Art Lithograph
Dead Space Extraction with Move compatibility (PS3 version only)
That's a lot of stuff. I don't normally go in for collectors editions, but this package looks like it has something for every Dead Space fan. The game hits on January 25, so you still have some time to decide which version you're going to pick up.
Ladno ce neko da igra ovo :d
Ako ovo bude kao prvi deo, gde se igra bazira na chistom "plashenju", bice smor, jer to nije horor. Hichkok se verovatno prevrce u grobu jer neko iskakanje chudovishta iz budzaka i napadanje sa ledja naziva hororom![]()
Danas samo na tetrisu fali multiplejer, toliko guraju tu opciju u svaku igru da to vise nije normalno.
i iako delovi sa spawnovanjem monstera iza ledja povremeno umeju da smore
Igrajte u 2h nocu, u mraku, sa 5.1 pravilno slozenim i da vas pitam posle 2,3h igranja
Dead Space bez preterivanja spada u top 5 najstrasnijih igara svih vremena. Za zvuk nemam reci. Najveci trip je kada krene ono saputanje...
Ja nisam mogao par noci da spavam majke mi, samo sam se tripovao nesto.
Jedva cekam drugi deo, ocekujem da ce biti najmanje dobar kao kec.
Taman do tad moram da obrnem keca jos jednom na nightmare.![]()
ja cu se zadovoljiti i sa razor ili reloaded edicijom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari