Šta je novo?

Dead Space 2 - “The nightmare is over but it will not end”

@Twister
Koliko dobar trailer ! Ko je zapravo presao DS1 zna kako do yaya lezi onda pesmica "twinkle, twinkle" i u kojim bolesnim scenama se cuje.

Jos 2,5 meseca ! \o/

Poslednja izmena od urednika:
Jeste decija, ali se dobro uklapa uz ovaj trejler koji joj daje neku spooky dimenziju. ;)

Deluje kao da je MP ubacen cisto da bi rekli da postoji.

Meni MP u Uncharted 2 zapravo i nije bio toliko los, igrao sam sigurno nekih 15tak h.
Znas koliko sve ljude sto ce da igraju DS2 briga za mp.

Novi traileri. :)

[YOUTUBE]I6Nd9y-CKGg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]R3es88mR9VA[/YOUTUBE]

Dead Space 2 demo drops Dec. 21

Sample of EA's upcoming outer space spookfest hits Xbox Live and PlayStation Network in two weeks; will consist of Church of Unitology level.

Dead Space 2 won't ship until January 25 in North America, but gamers will be able to sample the interplanetary horror survival thriller more than a month early. Today, Electronic Arts announced it is readying a demo of the game for a December 21 release on Xbox Live and the PlayStation Network. No mention was made of a demo for the PC version of the game, which will debut alongside its Xbox 360 and PlayStation 3 siblings after a brief period of doubt.

Isaac Clarke will be doing much more deep-space flying in Dead Space 2.

Developed by internal studio Visceral Games, Dead Space 2 follows the further adventures of Isaac Clarke, the engineer hero of the first game. After battling the mutating zombielike necromorphs on a deep space mining vessel, Clarke finds himself inside The Sprawl, a huge metropolis anchored to one of Saturn's moons. Things quickly go south, however, once the necromorphs ravage the city, forcing Isaac through an outer space maze filled with the menacing creatures.

The demo itself will be of the Church of Unitology level, which sees Clarke come across a supposed sanctuary from the necromorph outbreak…that is anything but. The resulting onslaught will let him put an assortment of new weapons and abilities through their paces, including the new javelin gun and enhanced telekinesis. Clarke will also have a new jet-equipped suit, which allows for full flight in the void outside of the Sprawl.

Extra, taman igram prvi deo i zavrsicu ga do izlaska dvojke :)

Jos samo 42 dana. :banana:
[YOUTUBE]CZdSaw06uVI[/YOUTUBE]

Da nema neko informaciju dal ce kod nas biti one CE verzije igre sa Plasma Cutterom ?
Zmay ? Anybody ?

Odigrah demo na xbox-u, demo je odlican i raznovrstan, mada me igra ne odusevljava bas mnogo. I dalje je to gomila vec vidjenog, igra te shtreca na klasicne nacine ali bas i ne plasi toliko. Vise te frustrira sa svim onim zvucima i skicanjem i rugobama koje napadaju. Cini mi se da je Isaac i nekako oslabljen i nemocan cisto da bi mi prikazali sve one razlicite animacije umiranja LOL. Nisam igrao prvi deo osim mozda prvih 15-ak minuta tako da ovo igram bez znanja o prici, junacima itd.

Igraj full igru, samo nocu, sam, sa 5.1, ostalo je sve pogubno za dozivljaj igre na pravi nacin.
Ja jos uvek nisam nasao demo na PSN-u, mada sam pregledao ka YT kako izgleda i sve za sad mi se svidja, sto je bilo dobro ostavili su, dodali neke cake, neprijatelje. Jedva cekam vala full igru!
Za mene ubedljivo najiscekivanija igra u zadnje 2 godine!

Gde je pobogu taj demo na PSN-u ?! Nema ni na CRO,US, UK, nista !

Demo za PS3 su najavili za 22.12. tj. za danas. ;)

Hell yeah, dokopah se i ja konacno demo-a za PS3 !! :banana:

Posto sam ja hypovao ovu igru vec godinu dana, aj da kazem svoje utiske o demo-u. :)

Kao prva pozitivna stvar koju sam primetio je sam intro, ukratko objasni dogadjaje iz filma Dead Space, DS1 i valjda Extactiona, tako da i bez nekog predznanja nije problem igrati Dead Space 2, a ako nekog nesto zanima u vezi price tu sam ja da pita. Mada prica uopste nije toliko bitna za Dead Space, vec neverovatna atomsfera.

Demo zapocinjete sa 4 vrste oruzja ? Znaci namesteno za piiii i rookije (Borise mozes i ti da igras ovo :p). Ovo iz demoa ocigledno nije prvi nivo jer vas baca u neke hladnjace, kapsule, sta su vec sa lesevima pokojnika. Vec tu dolazi do prve fenomenalne scene koja ce vas u mraku naterati da malo poskocite iz fotelje. :-devil-:
Ja sam se odsekao majke mi!
Tu pocinje da iskace po koji nekromor, da baca peglu po vama, inace nova vrsta neprijatelja, pljuker. :D
E sad vec prva zagonetka nagovestava sta ce biti mnooog bolje nego u kecu, a to je tezina istig Zero G gameplay, sada imate neke potiskivace u cipelama, tako da kad se gravitacija iskljuci mozete upravljati sa Isacom bez problema. Meni se ovo mnogo svidelo, jer je Zero G u kecu bio previse da vam se zavrti u glavi da bacite peglu.
Od oruzja tu su standardna 3 i jedno novo, neko oruzje sa kopljem, nesto slicnom onom oruzju u FEAR 1, mada ovde ne funkcionise najbolje. Cini mi se da ima foru da to kolje eksplodira, ali ne znam kako. Ostala 3 oruzja su iz keca, Plasma cutter, Line gun i ona puska kako se vec zove ne mogu da se setim, Pulse rifle valjda (moje omiljeno oruzje iz keca).
Kad prodjete tu zagonetku krece sve sto je novo u DS2, nove vrste neprijatelja, oni mali, baby nekromori, brzi su, ima mnogo i mora se brzo reagovati. Inace taj deo gde se oni pojavljuju me nekako asocirao na Mansion iz RE keca.
Posle toga vas napada neki space shit, tu se malo cimate, padate u neki tunel, pojavi se prvi boss, nesto a la oni bikovi iz keca i tu je kraj ovog fenomenalnog demoa. :(
E sad ono najbitnije da se kaze, zvuk je jos bolji, iako je Dead Space 1 bio igra sa najboljim zvukom u ovoj generaciji. Znaci sva ona krckanja, suskanja, cviljenje je tu, samo jos bolje nekako. Uvek se odusevim i sve igre sem BC2 mi zvuce smesno za Dead Space na mojim Z-5500.
Atmosfera, uh, bruka, jos je jezivije, kad je igra uspela da me iscima u 6h posle podne,sta ce biti nocu u 2h. :-devil-: Nekako mi se cini da je igra teza i na normal, iako je Isac malo brzi od keca.
Statis i gravity su i dalje tu, koriste se za zagonetke tako i za borbu.
Prica ce se ovaj put odvijati u pravcu da se vidi ko je i kako napravio artefakt i nece biti samo borba sa nekromorima. Ja se nadam nekom neprijatelju a la Nemesis iz RE3 i onaj neunistivi iz DS keca, to ce biti pun pogodak. Nadam se da je stvarno mnogo vise Isac umesan u pricu, jer mu se po faci vidi da je skoro odlepio od svih tih prizora na Isimuri.
Takodje videcete jednu scenu sa pogledom na grad koja izgleda fenomenalno!
I cisto da napomenem za prave ljubitelje Dead Space-a da igra ima 3 nivoa tezine iznad normal, nisam upamtio kako se zove, uglavnom za zadnji pise "ultimate hardcore mod, no ammo, sta vec jos, and you will not survive".

Sve u svemu ono sto mesecima, godinama sam ocekivao to sam i dobio vec u demou, sve sto je bilo dobro ostalo je, dodate su zanimljive fore za gameplay, nove lokacije, nova oruzja, novi zanimljivi neprijatelji, mnogo novog pravog straha za one koji znaju da uzivaju u ovakvim biserima od igara.
Sad sa jos 5 puta vecim nestrpljenjem cekam 25.1.2011.

Evo ko oce da spoiluje samo nek gleda:
[YOUTUBE]oppsNJqxNWs[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Jel' ti ovo dosad najduzi post otkad postujes na Benchu? :d

Upravo sam video tu scenu koju spominjes sa skakanjem iz fotelje. Ugasio sam PS3, otisao da sipam jednu,dve rakijice pa cu da nastavim malo kasnije

Jel' ti ovo dosad najduzi post otkad postujes na Benchu? :d

Nebitno, da jeste i nije, cilje je bio da podelim iskustvo sa igrom, za prave ljubitelje Dead Space-a i survival horor igara.

Upravo sam video tu scenu koju spominjes sa skakanjem iz fotelje. Ugasio sam PS3, otisao da sipam jednu,dve rakijice pa cu da nastavim malo kasnije
Ti si nadprosecno inteligentan za jednu GT5 paljevinu. :p

Brate igra izuva, svaka im cast sto prave ovaku igru dok svi idu na sigurno sa nekim trigger happy FPS igrama.

Jel uzimas orginal odma ? Da se malo koljemo u MP-u ? Ja cu biti necromor u mp-u 1000%. :-devil-:

Koga uopste zanimaju njihove baljezgarije u vezi AA u stabilnosti FPS za ovakvu igru ?! O svasta ! :trust:

A sto bi padovi framerate-a i tehnicki problemi bili manje bitni za DS2 nego za druge igre?
A ako vec tako gledas, kontam da vecinu ljudi sa ovog foruma nije briga za tvoje baljezgarije, pa ti i dalje pises ;).

Mislim da tebe ipak smatraju za trola jer tripujes da je bench tvoj blog. ;)
Mani se ove teme molim te !!! Idi u Halo temu, CoD, samo bezi odavde, ne zagadjuj glupostima molim te !

Briste modovi zadnje 3,4 poruke molim vas !!

deluje mi kao dead space 1.4 :p

atmosfera je ostala ista (sto je dobro), ali mi se cini da od samog starta ima vise napucavanja.
nadam se da nije nestao onaj momenat kada tumarate 2 sata bez igde ikoga i onda od jednom naletite na novog protivnika, kao sto je bilo u prvom delu.

ali Isac-ov glas je misliiiim brateeeeee... :p bolje da nikad nije progovorio!
i ako je taj deo sa antigravitacijama tako olaksan kao sto marli kaze, onda se vidi na koliki se mainstream ovom igrom puca (khm khm... EA..khm..) :p

Mislim da tebe ipak smatraju za trola jer tripujes da je bench tvoj blog. ;)
Znas li ti sta je uopste blog?
Nisam ja taj koji pise kilometarske postove.
Za razliku od tebe, ja uglavnom ostavljam linkove, eventualno neki kratak komentar.

Mani se ove teme molim te !!! Idi u Halo temu, CoD, samo bezi odavde, ne zagadjuj glupostima molim te !
Kako da ne, ti ces da me oteras :D.

deluje mi kao dead space 1.4 :p
Pa nije ni to lose, ja bar nisam ocekivao neke velike izmene.

Poslednja izmena:
nisam ni ja, prateci novine o ds2 , jedini utisak koji sam stekao je da se previse forsira/ulaze u taj multy , koji bi imao svrhu da igra ima co-op (mozda i ima).

onako , multy rostiljanje u survivial hororu ,automatski izbacuje "horor" iz zanra :d

MP svakako za sada deluje prosecno.
Ali opet, bolje da ga ima, nego da ga nema ;).

Nazad
Vrh Dno