Šta je novo?

Dead Space 2 - “The nightmare is over but it will not end”

Evo vam GOTY za 2011-tu ! :D :d
Koliko je predobar ovaj zvuk uralanja kroz kacigu, uvek dize tenziju u igri kad je frka.

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HgUcWXcollY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HgUcWXcollY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Odlicno izgleda.
Od GOTY nista, nagrada je vec rezervisana :).

Hell yeah! :)

Dead Space 2 To Have PS3 Exclusive Edition With H.D. Extraction
Sony has just announced that a Dead Space 2 and Dead Space: Extraction HD port pack will be exclusive to Playstation 3. The limited edition will contain both games and add Move support to Extraction. Rumor suggested that Extraction would be coming to XBLA and PSN, but it looks like it will be coming just to Playstation 3.

Preorder pada cim se pojavi ovo na shopto.

Znaci , preververzno!!! :D Odusevio se dok sam gledao konferenciju!

Znam da nije bog zna sta pokazano za DS2 na E3, ali ja sam jbno odusevljen zbog Extractiona. Razmisljao sam da iznajmim Wii zbog te igre (iako mislim da je Wii sprava za decu, zene, za sve sem za igrace). Ali sad mi ne treba!
Bravo za EA !!

Markomanix
Jel si igrao/presao Dead Space 1 ?

Znam da nije bog zna sta pokazano za DS2 na E3, ali ja sam jbno odusevljen zbog Extractiona. Razmisljao sam da iznajmim Wii zbog te igre (iako mislim da je Wii sprava za decu, zene, za sve sem za igrace). Ali sad mi ne treba!
Bravo za EA !!

Pa baš to, Extraction je pokupio odlične kritike i to je jedina wii igra koju zaista imam želju da odigram. :)

Bravo za EA !!

Ne verujem da ce ti se svideti.
Ja sam je obrnuo cisto da ispratim sta se desava.

Igrao sam i ja extraction samo na emulatoru. Izgleda odlicno za jednu Wii igru mada, rail shooter je rail shooter ma kakvo ime da ima.

Igrao sam i ja extraction samo na emulatoru. Izgleda odlicno za jednu Wii igru mada, rail shooter je rail shooter ma kakvo ime da ima.

Meni su se na primer vise svideli i Resident Evil i poslednji House of the Dead - prva igra jer sam fan serijala, a druga zbog humora.
Extraction sam skoro na silu terao do kraja.

Meni su se na primer vise svideli i Resident Evil i poslednji House of the Dead - prva igra jer sam fan serijala, a druga zbog humora.
Extraction sam skoro na silu terao do kraja.

Igrao sam i onaj RE na emulatoru i malo je losije od extractiona cini mi se. Nijedno ni drugo me ipak nije mnogo drzalo.

Igrao sam i onaj RE na emulatoru i malo je losije od extractiona cini mi se. Nijedno ni drugo me ipak nije mnogo drzalo.

Realno gledano igra jeste malo losija od Extractiona, ali sam setting iz RE2 je dovoljan da kod mene RE odnese pobedu :).

Markomanix
Jel si igrao/presao Dead Space 1 ?

Jesam, presao za 4 dana i bio oduvan sa par momenata u igri. ;)

Nacin na koji se zvuk prigusi kada ste u svemiru i cuje se samo ono sto vam je u neposrednoj blizini onako bas kako bi trebal oda se cuje... Isto mi se svidelo sto je hardcore surov, ima i psovki i klanja , ma svega. Tacno nije pravljen od nule kao neka prosecna igra.

Znate ono, da zabavi iskusne gejmere ali da mogu da ga igraju i mala decica :p

^Pa upravo ja i tvrdim da Dead Space ima najbolji zvuk od svih igara ove generacije. Koliko sam samo puta bio odusevljen kakvu atomsferu stvara.
Pogotovo jer sam ga doziveo na pravi nacin sa Z-5500, sad ne znam dal ima DTS, ali Dolby sigurno.

Ne podnosim horor igre , ali rizikovacu dobijanje srcanog napada igrajuci ovo . :)

Upravo skidam Dead Space za PC ... nesto ne verujem da cu doziveti da vidim nastavak :d

Zvuk je maestralan u DS, ali to samo upotpunjuje savrsenu horor atmosferu. Igrao sam maltene svaku horor igru koja se ikada pojavila, DS je top 5 najboljih horor igara ikada. Zvuk je Dolby, ali nebitno, sami zvukovi u igri su fenomenalni, skripa, krici, saputanje...

Hvala bogu da neko deli isto misljenje. Dosadili su mi ovi sto su igrali samo demo na TV zvucnicima i sole pamet kako DS nije nesto.
Dobro za neke znam da ni nemaju damu da igraju horor igre. :d

Ma kada mi neko pocne pricu o zvuku u bilo kakvoj igri , samo pogledam u info box kakve zvucnike ima , i u skladu sa tim raspravljam ili se ni ne trudim . Svi nesto forsiraju grafiku , ewo od pre godinu i kusur su poceli i fiziku (shvatili da je fizika ono sto cini igru zabavnom ) ali mi skoro u svakoj nekako debelo zaostaje zvuk... osim u DS i jos par "crnih ovci" (khm khm ...BC2) :d

Poslednja izmena:
Evo oba snimka iz demoa prikazanog na E3 2010:

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qiBjEtqXttk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qiBjEtqXttk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5QRDVGat7HQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5QRDVGat7HQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Odlicno, i onaj film pre igre mi je bio skroz ok, samo ce ovo biti na Store-u.
Valjda nece nabiti neku besnu cenu.
*** jos pola godine do DS2, a nema nijedan dobar horor tog tipa da se igra. Moram da ce bacim na prelazenje Alan Wake-a kad prodje leto.

EA announce Dead Space Aftermath and Dead Space Salvage

Dead Space universe expands, as new cross-media products are unveiled

Whilst fans of the Dead Space universe are already being treated to a downloadable prequel ahead of the release of Dead Space 2 in January, today has brought news of a both a further animated feature and graphic novel based on the series, named Dead Space Aftermath and Dead Space Salvage respectively,
Visceral Games will announce both products during their panel, entitled 'Building a Horror Entertainment Franchise: Dead Space 2,' at the Comic-con event in San Diego today.
Due to release in January 2011, Dead Space Aftermath, the animated feature, will explain the events of the first-responder mission to Aegis VII and explores how the Government sends an unwitting crew of people to get exposed to Marker shards. The Government is secretly trying to produce a viable "Marker blueprint" carrier, no matter the costs.

P3Zine Issue 40
For our latest Dead Space 2 coverage, click here to download P3Zine Issue 40 for free.Dead Space Salvage will present, in graphic novel form, the story of a rogue group of miners that discover the dilapidated USG Ishimura. Their once-fortunate luck turns into a catastrophe as they realize they're in the middle of a living nightmare. Not only is the Government racing to claim the Ishimura, but the necromorphs are also reanimating across the ship. This will release in December 2010.
Each will be made available in Winter 2010 as part of the pre-launch campaign for Dead Space 2, which recently collected a total of 17 awards at E3 from critics.
"It is tremendously inspiring to see Dead Space continually expand to more media. It has always been our goal to experience the universe through multiple lenses and our vision is being realized. The Dead Space world is living, breathing, and terrifying. We couldn't be more excited about these new offerings," said Steve Papoutsis, Executive Producer of the Dead Space franchise.
Dead Space 2 is due to release for PlayStation 3, Xbox 360 and PC on January 25th 2011.

Nove fotke, moram da primetim da je grafika bas napredovala, mada me to najmanje interesuje, ali opet je jako primetno.

http://www.videogameszone.de/Dead-S...z-neue-Screenshots-765337/galerie/1404801/#tp

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
I meni nesto zeza, ali evo ti resenje.

Samo stavi ono iza =, znaci [youtube]0DaPqz6QCQc[/...]

Prikazali su u poslednjem GTTV-u MP za DS2.

Nazad
Vrh Dno