Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dead Space 2 - “The nightmare is over but it will not end”
Steve Papoutsis (executive producer of Dead Space 2) je napisao(la):
We want to push the limits of the game by mixing up the horror with some epic moments of awesomeness. So rather than people expecting something to jump out at them, maybe instead they are hurtling through space in a Halo Jump type sequence, or doing something else that is very different and fresh.
Pa nek pise sta oce, verovatno je lozana za horore kao i svi u Viceral Games.
Bitno da su napravili bolju igru od keca, sto nije mala stvar.
Ako ne volis i ne znas da uzivas u horor igrama nemoj ni da igaras, toliko je jednostavno.
Dobar je demo.
Nadam se samo da ce za razliku od keca uspeti da zadrze raznovrsnost i u gameplay-u i u okruzenjima i da me igra nece smoriti u poslednjih par sati.
Malo mi smetaju cesta ucitavanja(liftovi, skoro svaka vrata), mogli su makar malo bolje to da maskiraju.
Isacov glas je katastrofa .
sad sam bas i ja odigrao demo za ps3 i svidja mi se.
zvuk je fantastican, muzika(kad je ima) i glasovi kao i ambijentalni efekti. No Isakov glas je i dalje... diskutabilan
Nervira me sto veliki deo resavanja zagonetki se izvodi onim "usporavanjem" , ali je zato Isakovo divljacko hakerisanje prava stvar :d
Isto mi se cini da ima vise cudovista ( i to na normal) i da nije tolika prpa za municiju na toj tezini. Mogu samo da zamislim hardcore.
grafika jeste malo zastarela ali se to ne primecuje dok se igra uopste. cak je i monotonija nivoa konacno razresena.
ali me nesto kopka oko price: svi znamo da se prvi deo zavrsio
tako sto se Isac u poslednjem momentu spasio i da je neki nekromorf valjda uspeo da pobegne sa njim (khm khm, "Alien", anybody? )
kako je sad ceo taj grad na tom mesecu na kome se oporavio Isac, je zarazen? mislim sta, nisu uspeli da zaustave tog jednog nekromorfa , a Isak ih sam ubio gomilu?
mozda je objasnjenje drukcije i logicnije i ceka zavrsetak tog dela, ali za sada meni prica smrdi kao vojnicke carape
sad sam bas i ja odigrao demo za ps3 i svidja mi se.
zvuk je fantastican, muzika(kad je ima) i glasovi kao i ambijentalni efekti. No Isakov glas je i dalje... diskutabilan
Nervira me sto veliki deo resavanja zagonetki se izvodi onim "usporavanjem" , ali je zato Isakovo divljacko hakerisanje prava stvar :d
Isto mi se cini da ima vise cudovista ( i to na normal) i da nije tolika prpa za municiju na toj tezini. Mogu samo da zamislim hardcore.
grafika jeste malo zastarela ali se to ne primecuje dok se igra uopste. cak je i monotonija nivoa konacno razresena.
ali me nesto kopka oko price: svi znamo da se prvi deo zavrsio
tako sto se Isac u poslednjem momentu spasio i da je neki nekromorf valjda uspeo da pobegne sa njim (khm khm, "Alien", anybody? )
kako je sad ceo taj grad na tom mesecu na kome se oporavio Isac, je zarazen? mislim sta, nisu uspeli da zaustave tog jednog nekromorfa , a Isak ih sam ubio gomilu?
mozda je objasnjenje drukcije i logicnije i ceka zavrsetak tog dela, ali za sada meni prica smrdi kao vojnicke carape
Pa to je jedna zagonetka sa usporavanje, otkud znas kakve ce druge biti.
Po cemu je grafika zastarela ? Sto nije na Uncharetd 2 nivou ? Ma ni ne treba mi jedne sekunde, jer su svetlosni efekti fenomenalni, stvaraju osecaj kakav treba da ima jedna horor igra.
Sto se price tice, pa ovako to ide koliko sam ja skapirao. Taj marker sto je Isac nasao na brodu je napravljen od strane ljudi, sajentologa, i to je replika orginalnog markera za koji nisam siguran dal i dalje postoji, ako postoji saznacemo gde je i sta sa njim rade ljudi. Oni sto te napadnu na kraju demou su ocigledno ljudi, jedino ako nekromori ne znaju da voze space ship.
Inace sto se tice kraja DS1, sa Isacom u brodu je pobegla i njegova riba, koja je Nekromor postala.
Nego jedne stvari ne mogu da se setim u vezi keca i onog filma. Dal ljudi bivaju zarazeni pa postaju nekromori ili zbog markera odlepe i nekako mutiraju ? Ne mogu da se setim toga nikako.
With the title being a little under a month away, the world's very first Dead Space 2 review has officially gone live. Find out the first verdict on the upcoming game after the break.
With there being only a little under a month left until Dead Space 2 officially hits store shelves, it was only a matter of time before reviews started to pour in all over the net. The first title was an absolute gem, and Visceral Studios set out to capture the same emotion they delivered on the first and do nothing but improve it.
If the very first review by the Official Xbox Magazine is anything to go by, then Visceral Studios has done just that. With Dead Space 2 dawning the cover for February's issue of the magazine, the staff at OXM have given the title a 9.5 overall score.
While we don't want to give away too many of the details, the review states the title is filled with tons of horror and surprises, along with it being very lengthy. What do you think about the very first review for Dead Space 2? Are you planning on picking it up next month?
In the latest issue of GamePro Germany magazine, they have their review on Dead Space 2 and it's very positive. Giving the game a 9.0/10. Below, you can find a breakdown of what was noted in the review. (Translated from German.)
Graphics
+ nasty monsters
+ very good animations
+ nice effects
- human characters detailarm something
Sound
+ Excellent sound encoding
+ spare, but well-established music
+ Necromorph-noise
Pro & Con
+ really exciting
+ well-chosen locations and tasks
+ Good story
+ varied puzzles
- few (but more violent) Highlights
- non-flying sequences and hacking games little new
- sometimes a bit confusing
Da bacimo malo svetla na graficki cip u iphone 4. Nema ga samo on, vec i:
Series5 (SGX)
PowerVR's SGX series is used in many popular devices, including the Apple A4 (which powers the iPhone 4, iPad, iPod touch, and Apple TV),Nokia N900, Sony Ericsson Vivaz and Samsung's Hummingbird (in Galaxy S, Wave and Galaxy Tab devices Samsung Wave S8500) and TI OMAP - Motorola's Droid phone. It features pixel, vertex, and geometry shader hardware, supporting OpenGL 2.0 and DirectX 10.1 Shader Model 4.1.
smaraju malo sa time da ubacuju multyplayer u svaku igru.
ej,Bob Marli, vidio sam da si nesto spominjao te tvoje zvucnike,i ja sad na internetu pogledah cijenu
i ne mogu da vjerujem haha,430eura????????? da li je moguce
smaraju malo sa time da ubacuju multyplayer u svaku igru.
ej,Bob Marli, vidio sam da si nesto spominjao te tvoje zvucnike,i ja sad na internetu pogledah cijenu
i ne mogu da vjerujem haha,430eura????????? da li je moguce
Bas me briga za MP dok od toga ne pati SP, najbolji primer je za to U2. Dead Space 2 je po demou verovatno bolja igra u svakom pogledu od Dead Space 1.
Pa ja sam te zvucnike uzeo ganc nove za 300e ovde, to je sad nerealna i naduvana cena.
Vrede svakog dinara za igre i filmove.
Pogledaj bolje po radnjama jer mora da ima za 350e.
Bez 5.1 DD ova igra nema nikakvog smisla, ni 10% nije isto, jer Dead Space ima ubedljivo najbolji zvuk u igrama ove generacije, atmosferu koju stvara 5.1 je neverovatna. Ja par noci posle igranja nisam mogao da spavam, a ne moze me bas bilo sta uplasiti.
Pa ja sam te zvucnike uzeo ganc nove za 300e ovde.
Bez 5.1 DD ova igra nema nikakvog smisla, ni 10% nije isto, jer Dead Space ima ubedljivo najbolji zvuk u igrama ove generacije, atmosferu koju stvara 5.1 je neverovatna.
Također imam iste zvučnike, nabavio za iste pare pre oko 2 godine, i slažem se da se ne može porediti igranje sa i bez ovih zvučnika, ali da veliš da nisi mogao da spavaš posle igranja ?!? Koja si ti kesa