Šta je novo?

Dead Space 2 - “The nightmare is over but it will not end”

Zavrsena igra , total playtime oko 9h sto je stvarno razocaravajuce znajuci da je igra na 2 dl-dvda
Atmosferu je igra drzala skoro do samog kraja , gde na zalost vec prerasta u akciju :(
Alo overall veoma sam zadovoljan igrom :)
Topla preporuka svima koji mogu da je igraju

E sto mi je drago da cujem da Haseo zadovoljan sa igrom. :) To stvarno znaci da je vrhunska jer se ne secam kad je zadnji put rekao da je neka igra dobra.

BTW morao si je preci za 9h kad si igrao speedrun na easy. :p
Mojne da si djana i igraj na najvecem nivou tezine.

Na najvecem nivou tezine je previse drndanja , toliko je hardcore da imate pravo samo da 3 PUTA radite save tokom cele igre

Na najvecem nivou tezine je previse drndanja , toliko je hardcore da imate pravo samo da 3 PUTA radite save tokom cele igre

Nemoj da zezas ? :D
Pa to je bas, bas, bas tesko u DS igri koja nije laka ni na normal.

Da sam mlađi i da imam slobodnog vremena kao pre 10-tak godina, verovatno bi i prešao na taj način :)

An IGN reviewer has been blasted by hunreds of gamers over his Dead Space 2 review. Many people had an issue with the way in which his review was written and some have gone as far as to say it sounds like it was produced by a 9 year old with a marketing degree. Ah well, that's some achievement in itself anyway!

analiza review-a

reddit tema o review-u

Gledao sam video review sa IGN ono je stvarno smesno. Ne bi mu dao ni 9 god, vec 7!

Gametrailer i Gamespot jos uvek imaju koliko toliko dobre review-e.

GT review je dobar, mada sam na osnovu onog sto je receno ocekivao da igri daju 8.

Pa znali su svi da ce MP biti cisto reda radi. Bitno je da je SP kampanja koliko vidim fenomenalna. Svidja mi kako je uradjen ovaj pocetak igre.

Danas mi je poslao shopto igru, nije valjda da sam ja jedini uzeo orginal ? :D

Eno ga animirani film na warezu. :)

Poslednja izmena:
Dead Space Aftermath 2011
Animation | Horror | Sci-Fi

pa eto koga zanima izasao je novi crtani istoimene igre.

Poslednja izmena:
Odvija je koliko sam skontao pre svih desavanja u igrama, filmovima.
Evo i ja idem ga gledam, deluje kao kranje zanimljiva animacija.

Nije los crtac, samo je prekratak.
Ipak se desava posle DS1, objasnjava zasto se desilo to sto se desilo na Sprawlu.
Umirem od zelje da saznam vise o markeru. Mada bi voleo da se u buducim igrama pojavi neki glavni negativac u obliku aliena koji nije divlji nekromor.

Sta je bre sa ovim forumom ? Malo, malo pa dupli post mi okaci.

Sad bas gledam NBA tekmu kad ono pljas reklama Why your mom hate Dead Space. :d Ozbiljno je EA shvatio reklamiranje igre. Citam da se mnogo bolje prodaje od keca. Ko ono rece da survival horor igre ne mogu dobro proci na trzistu ?
Ovo me mnogo raduje jer ce imati vise resursa za rad Dead Space 3,4,5...20.
Dobili smo RE in space serijal. Hail to the Viceral Games ! :Klanjanje

Evo trailera za iPad verziju

http://www.gametrailers.com/video/ipad-launch-dead-space/709839
http://www.gametrailers.com/video/ipad-gameplay-dead-space/709840

Poslednja izmena:
Stigoh do 7 čeptera i mogu reći da nije nimalo naivno, igram na survivalist, dok na najvećoj "unlockable" težini (ne mogu da se setim kako se zove) je predpostavljam čist mazohizam igrati, što me uopće ne privlači ni da probam, for now... :)

Cekaj ta tezina na kojoj igras je jedno ili dva mesta iznad normal ?

Dostupne težine kad prvi put prelaziš igru (round1) su Casual, Normal, Survivalist i Zealot, dok za round2 (ne bitno na kojoj si ranije težini prešao igru) otključava ti se najteži (mislim da je "hardcore") mode.
Malo pre sam ovo pročito pa reko da podelim s vama :

"Additional space suits are unlocked once you complete the game on any difficulty.
The Riot Armor Suit is available in the store and the Elite Engineer Suit schematic is found near the first store.
Other elite suits may be located when playing through round 2 -- the Vintage Elite in chapter 6, the Security Elite in chapter 9, and the Advance Elite in chapter 11."
ipak ću morati da je obrnem i drugi put, damn :d :p

Najbolja mi je fora što uz svako novije odelo dobijaš i više slotova za municiju, health packove itd, džaba im sve kad je meni 5 slotova i previše, pa čime da popunim džepove majke vam ga spalim, nemam metka ni za leba :d :d :d

Kakva igretina, stigao sam do chaptera 5.

Nego kako otvaram celu mapu, kao u kecu sto je moglo da se otvori? U tutorijalu mi pise da pritisnem dpad, kako koji q... da ga pritisnem?

Jel moze ozbiljan odgovor?

Ne mislim na desnu pecurkicu, za nju znam da moze da se pritisne. Mislim na krstic, nesto sa krsticem treba da se uradi da bi mi pokazao onu mapu celu.

Žali bože dva double-layera za 7,5h gameplaya...Nahhh odoh da igram RE Remake....

Žali bože dva double-layera za 7,5h gameplaya...Nahhh odoh da igram RE Remake....

Pa mora da si igrao na easy ? :D

*** jos mi nije stigla igra, koji sam ja maler ! :(
Od pon sljaka pocinje, sad cu imati patku vremena da igram. :(
Uhs to mrzim tu nasu postu !

^^Na normal...

Na koju foru na gamespotu verzija za ps3 ima ocenu 9, a za xbox360 ima 8.5. Zar nisu iste igre?

Nazad
Vrh Dno