Šta je novo?

Dead Space 2 - “The nightmare is over but it will not end”

Ovo je nesto na fazon beast mode-a iz Gears of war 3,svdija mi se.
Nesto izmedju left 4 dead i gears of war.

Da, ali nece biti valjda ovakav smor - da nekoliko human-a samo cekaju da se aktivira to sto treba da se aktivira i da za to vreme moraju da se brane od ovih nekroshitova.

za l4d je trebalo preci ceo nivo, bilo bi dobro kada bi i ovde bilo tako nesto.

Kacio sam ja to bese vec ? :trust:
Ladno plasma cutter se dobija ! Carino eto me! :(
Nego nema na shopto, cak sam im slao i mail da vidim hoce ,i imati. Nervira me to sto jos uvek ne znaju, zato i nisam uradio preorder.

Evo ovde to jasnije pise:
http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/10/13/dead-space-2-collectors-edition-announced.aspx

deadspacespecial610.jpg

Are you a collector in addition to being a gamer? If so, you'll want to pick up this Collectors Edition of Dead Space 2, complete with a replica plasma cutter and other goodies.

This special version of the upcoming survival horror sequel will include:
Dead Space 2
Replica of Isaac's plasma cutter
Downloadable Unitology Suit and Force Gun
Dead Space 2 Original Soundtrack
Concept Art Lithograph
Dead Space Extraction with Move compatibility (PS3 version only)

That's a lot of stuff. I don't normally go in for collectors editions, but this package looks like it has something for every Dead Space fan. The game hits on January 25, so you still have some time to decide which version you're going to pick up.

Poslednja izmena:
Ladno ce neko da igra ovo :d

Ako ovo bude kao prvi deo, gde se igra bazira na chistom "plashenju", bice smor, jer to nije horor. Hichkok se verovatno prevrce u grobu jer neko iskakanje chudovishta iz budzaka i napadanje sa ledja naziva hororom :)

Poslednja izmena:
Ako tako gledas, onda danas skoro da ni nema horor igara.
A mozemo opet da pricamo o razlici izmedju horrora i terrora :).

Ako ovo bude kao prvi deo, gde se igra bazira na chistom "plashenju", bice smor, jer to nije horor. Hichkok se verovatno prevrce u grobu jer neko iskakanje chudovishta iz budzaka i napadanje sa ledja naziva hororom :)

Slazem se da to nije pravi horor, horor atmosfera se gradi prvenstveno pricom a onda ostalim elementima kao sto su rezija, scenografija i sl. a ne BOO fazonima. Ali Dead Space je fenomenalna igra, i iako delovi sa spawnovanjem monstera iza ledja povremeno umeju da smore igra je po svim kriterijumima survival horor zanra u samom vrhu.

Smarate vise sa tim komentarima! Igrajte u 2h nocu, u mraku, sa 5.1 pravilno slozenim i da vas pitam posle 2,3h igranja dal vam cuka nece lupati. Mojne meni da glumite heroje sad tu neke, e-mudonje! ;)
Pravi horor je u stvari gledati nase fudbalere kako igraju.

Danas samo na tetrisu fali multiplejer, toliko guraju tu opciju u svaku igru da to vise nije normalno.

Kasnis sinko... Multiplayer verzije tetrisa postoje odavno... (jednu sam cak i ja napravio davnih 90ih gde si mogao da igras sa drugim igracem preko modema) :D

i iako delovi sa spawnovanjem monstera iza ledja povremeno umeju da smore

povremeno? :) pa zaje*ali su me 2 puta, svaki sledeci put mi je bilo preocigledno, ali i krajnje frustrirajuce sto ne mozes nista da ucinis po tom pitanju (jer si hendikepiran u onom oklopu koji nosis)

Igrajte u 2h nocu, u mraku, sa 5.1 pravilno slozenim i da vas pitam posle 2,3h igranja

da, uzmite logitech z5500 i stavite svih 5 satelita na patos, ispred tv-a, jedan pored drugog :D

Uopte nije spawn kao u Doom 3, tamo je stvarno bilo kasnije retardirano.
Mislim mnogi od vas ni ne trebaju da igraju horor igre ne znate da se uzivite, ko sto su meni trke totalna gluposto(jedino kola volim ga gledam).
DS je masterpiece survival horor zanra, najbolji zvuk u igrama ove generacije.
Sta bi vi ocekivali da Isac bude ko ono cudo sto bljuje struju iz dupeta ? Na sta bi licila onda ova ira ? :D

Dead Space bez preterivanja spada u top 5 najstrasnijih igara svih vremena. Za zvuk nemam reci. Najveci trip je kada krene ono saputanje...

Dead Space bez preterivanja spada u top 5 najstrasnijih igara svih vremena. Za zvuk nemam reci. Najveci trip je kada krene ono saputanje...

Ja nisam mogao par noci da spavam majke mi, samo sam se tripovao nesto. :D
Jedva cekam drugi deo, ocekujem da ce biti najmanje dobar kao kec.
Taman do tad moram da obrnem keca jos jednom na nightmare. :)

Ja nisam mogao par noci da spavam majke mi, samo sam se tripovao nesto. :D
Jedva cekam drugi deo, ocekujem da ce biti najmanje dobar kao kec.
Taman do tad moram da obrnem keca jos jednom na nightmare. :)

Ja sam pre par sati zavrsio igru na na medium kako bi mogao startovati istu Impossible tezini (pogubio sam proklete sejvove :d).

Ne,ne kaze driver i GT ekipa da je igra predvidivo ****** , nemoj slucajno da pricas da je nesto dobro sem Sony exlusiva!

6fvc51.jpg

n5r2u1.jpg

r7q5j8.jpg

Poslednja izmena:
daj bre marli i meni se igra svidela i jedva cekam dvojku, ali ovo ni izdaleka ne bi bio razlog ni za pomisao da nabavim eventualni collector`s ed. zbog ovog pistoljcica. :p

Pa nece ovo ni biti kod nas. :( Ko kaze da bi i uzeo ovo pakovanje ? :p Kosta ce preko 100$.
Najgore sto na shopto nema ni Dead Space 2 CE za preorder (to je paket sa Extraction).

ja cu se zadovoljiti i sa razor ili reloaded edicijom :p

Buuuu, jajaro. :p
Ja uzimam orginal, bar ova igra zasluzuje 40e. :)

[YOUTUBE]5PtFhLOTFjE[/YOUTUBE]

Twinkle, twinkle... :hair:

Nazad
Vrh Dno