Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Eto pump back-a.
Kupio sam gomilu sad trljam ruke i čekam 0.008...

800k...

PS. Sam odgovaraš za svoje novčiće :)

Postaviš sell order i ugasiš menjačnicu... :D
Ja ću radije da profitiram duplo nego da izgubim 10-20-30% a sumnjam da će ići ispod cene gde sam kupio glavnicu a to je ispod 400k.
Neki bottom bottom-a po mojoj proceni 0.002-0.0025.

Edit: druga runda gotova, treća će uskoro na ~0.008

Poslednja izmena:
Narode,puca...

Još samo malo... dupliram svoju šteku btc-a :)
Sve ili ništa! :)

Ja sam završio svoje.
Nisam ni taknuo DRK wallet i šteka čeka 0.03.
Nemam nameru da kupujem opet DRK osim ako se ne desi neki ozbiljan dump. Mislim da se izduvalo za večeras no nikad se ne zna.

Ja sam izasao iz voza. X2 je X2 za manje od 24h. Ako skoci nek' ide a ako padne ulecem u brzi. Poz

Screen_Shot339.jpg

Lep skok drka.

Market Cap Volume (24h)
1,887 BTC

mene niko nepominje ;)

Evo i tebi odajem priznanje za prognozu :)

Poslednja izmena:
Gpu mining je izgleda definitivno dumro,bas mi krivo :) :D. Sa investicijom od 5-6k eura mogu da iskopam 1,3 drk/dan,a cena je ispod 3 eura ako se ne varam, veci je racun za struju od onog sto iskopam. Juce sam sa nesto malo LTC-a zaradio cisto 60 drk-a, 5 minuta posla (da bih to iskopao treba mi mesec i po dana :) ). Ispadne da je najbolje ugasiti masine i cekati ovakve prilike, ako ih bude jos... Sve u svemu ocekujem dodatni skok cena u narednim mesecima.

Ali se ovakve stvari retko desavaju i prilicno su rizicne. Svi se hvale kad zarade , a retko ko prijavi kad izgubi :)

Gpu mining je izgleda definitivno dumro,bas mi krivo :) :D. Sa investicijom od 5-6k eura mogu da iskopam 1,3 drk/dan,a cena je ispod 3 eura ako se ne varam, veci je racun za struju od onog sto iskopam. Juce sam sa nesto malo LTC-a zaradio cisto 60 drk-a, 5 minuta posla (da bih to iskopao treba mi mesec i po dana :) ). Ispadne da je najbolje ugasiti masine i cekati ovakve prilike, ako ih bude jos... Sve u svemu ocekujem dodatni skok cena u narednim mesecima.

nije nista umrlo i nece jos skoro, uvek je ovakva isplativost pred skok, videces sta ce posle da bude opet ludnica (daj bilo kakvu kartu samo da radi)

Ali se ovakve stvari retko desavaju i prilicno su rizicne. Svi se hvale kad zarade , a retko ko prijavi kad izgubi :)

Trgujem uglavnom kada su ogromni padovi/skokovi cena valuta, ono sitno dnevno prckanje za 1-2% zarade me ne interesuje ;D. Jednostavno juce nije bilo razloga za toliki pad cena, a pritom je objavljena vest da ebay prihvata BTC kao valutu placanja, bilo je jasno da neko hoce da kupi jeftino coine. Nadam se da niko sa foruma juce nije poklanjao DRK/LTC....

znam da je meni neko poklonio drk :) i na tome sam mu zahvalan :)

Dobro je primetio SAj, cim se nesto lepo desi , odmah se forum primiri :D

Dobro je primetio SAj, cim se nesto lepo desi , odmah se forum primiri :D

Pa lepo se desilo nama koji smo usli u drk sada na ovom krimialno niskom nivou, ja sam i izasao. 100% za jedan dan je more than enough :)...A ko ceka od 0.0277, ima jos da se naceka :(

Poslednja izmena:
svaka cast moci na uspesnom sortovanju. deluje lako kada se cita ovde ali potrebna su 00 i dosta srece.

Nema ovo nikakve veze sa srećom. Iz aviona je jasno da je drk bio izuzetno potcenjen a dokaz je i cena koja se sada održava bez većih problema.

pa sve je lakse sad suditi...ali jeste nezgodno kad se treba odluciti i kupiti novcic

Ja za DRK nemam nikakvih nedoumica da će biti veliki novčić.

mislim da ce brzo da ode gore, juce je volume na trexu bio 60 danas 85BTC, stavljali su wall na bter od 1100drk i to je lako probio. Da li drzite darkove na menjacnici ili vracate u novcanik nakon svake transakcije zbog sigurnosti?

Poslednja izmena:
Ako mesetaris na berzi , drzis pare na berzi. A ako radis sa odredjenom kolicinom , onda u novcaniku drzis glavnicu.

Nazad
Vrh Dno