A po čemu si to zaključio?
IskustvoPoginuo sam na tome vise puta
![]()
Neces da izgubis nista. I ja sam uleteo isto i ovoliko pad nisam ni sanjao ali ok, malo strpljenja i vratice se to sve![]()
ja cu da odsedim veceras do kasno...da uzmem u ovom ludilu sto se uzeti moze![]()
Nekako sam u ovoj ludnici povratio 15 drk-ova.
Gasim berzu dosta je bilo.
U sunce ti, pa sta se desilo danas? Odoh ja da se bavim vocarstvom, kazu da tu ima kinte, sad ce sve u rusiju ici :d
pa nije jos mrtav ladan ali tu je koprca se na samrti, mozemo u vocarstvo sto kaze saj tamo se bar vise tegli nego kopa![]()
A po čemu si to zaključio?
Dodirnih tacaka nemaju , ali im je sreca jako bitna. Kako pravim rudarima u jami, tako i minerima na berzi.
Kao i igračima ruskog ruleta, ali da ajde da više ne vučemo paralele između pravih rudara i nas ovde koji rudnika nismo videli (a većina ni kramp) u životu tako da, ne palite se![]()
prebacićemo u posebnu temu, nek ostane.Ajde malo nazad na temu...
Znam ali i dalje je to poredjenje baba i zaba. Doge su neopevana shitina dok drk ima sjajnu pricu i ljude iza sebe. Svako poredjenje je nerealno skroz.I malo obrade u Photoshopu i bice identicniNije dobro tako uporedjivati grafike
Za Doge i Drk je zajednicko , dva velika pumpa , drugi nije prestigao prvi, i posle je svaki pump strogo manji od prethodnog. Doge se jos jedanput digao iz mrtvih do 140 i do danas je u konstantnom padu. To je vrlo moguce i sa drkom da se desi za jedno mesec dana. Trenutno sa niskom cenom, oscilacije su procentualno velike. 10-20% moze da se zaradi ali i izgubi vrlo lako i brzo. Ja licno cekam neki dump i odmah ide prodaja posle skoka od 10-15% u odnosu na najnizu cenu dumpa.
A inace , znate koji je rudarski pozdrav ?
(sanse su relano MNOOOGOOO vece od igranja igara na srecu tako da ...).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari