Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

da gledam bas...ja izasao na 0.00415 pa sada cekam malo da padne ali mi prst stoji na buy :) da ne krene slucajno gore :)

Nekako sam u ovoj ludnici povratio 15 drk-ova.
Gasim berzu dosta je bilo.

ja cu da odsedim veceras do kasno...da uzmem u ovom ludilu sto se uzeti moze :)

Iskustvo :) Poginuo sam na tome vise puta :)

Upravo tako ljudi ja sam sve sto imam u kriptovalutama prebacio u DRK ... Ali se lako moze desiti da ostanem bez svega (nemojte lusati moj savet i raditi kao ja ...)

Ja mogu da "poginem" jel nemam mnogo i nije bed ako sve izgubim ostali ne znam sta da vam kazem ... drzte gace / pratite berzu .....

Neces da izgubis nista. I ja sam uleteo isto i ovoliko pad nisam ni sanjao ali ok, malo strpljenja i vratice se to sve ;)

meno nisu bilo jasni ovi ogromni sell wallovi tj zasto neko po svaku cenu drzi cenu nisko..onda mi palo napamet da cekaju neki depozit da kupe btc (koji je trenutno jeftin) i onda kupe jos jeftiniji drk (kome drze nisku cenu) i onda uklone zidove i eto duple zarade

Poslednja izmena:
Nece povlaciti zidove jos neko vreme. Moze ovo da potraje i dva meseca bez problema. Izgladnjuju rudare i sitne igrace, to je taktika. Otimaju jeftine novcice od onih koje uhvati panika, od onih kojima je dogorelo do noktiju i moraju prodavati... Nije to prvi put da se desava. Pred svaki pump je ista prica, kriza i kuknjava. Samo strpljivo i nema nikakve frke

danas su se mogle zaraditi lepe pare na pandama :) ja sam danas duplirao sve što sam investirao u pande, pošto je cena sa 1 satošija skočila na 3 :) ali sam ih prodao po 2 :)

Stojalo je stojalo dugo na 1 satoši i danas je krenuo rast, možda sam mogao i više ali sam davnih dana stavio da sve što imam prodam za 2 satošija :)

Nadam se da će tako biti i sa ovim drk-anjem :) ide ovo u lep bunar, samo ćemo videti dokle će da pada, nadam se da će uskoro krenuti gore pa da se vadimo na njemu na nekim stvarima što smo pukli pre :)

Poslednja izmena:
U sunce ti, pa sta se desilo danas? Odoh ja da se bavim vocarstvom, kazu da tu ima kinte, sad ce sve u rusiju ici :d

Danas je bas bilo burno , sve je otislo u .... !
Baci se na tresnje to je buducnost za Ruse, ostalo je sve zasadjeno.

pa nije jos mrtav ladan ali tu je koprca se na samrti, mozemo u vocarstvo sto kaze saj tamo se bar vise tegli nego kopa :D

Bojim se da ne prodje kao doge.

A po čemu si to zaključio?

Secam se kad je bila opsta pometnja na bitstampu i mtgox-u prsle berze nisi mogao po 20 minuta ni da kupis ni da prodas.

I malo obrade u Photoshopu i bice identicni :D Nije dobro tako uporedjivati grafike :)

Za Doge i Drk je zajednicko , dva velika pumpa , drugi nije prestigao prvi, i posle je svaki pump strogo manji od prethodnog. Doge se jos jedanput digao iz mrtvih do 140 i do danas je u konstantnom padu. To je vrlo moguce i sa drkom da se desi za jedno mesec dana. Trenutno sa niskom cenom, oscilacije su procentualno velike. 10-20% moze da se zaradi ali i izgubi vrlo lako i brzo. Ja licno cekam neki dump i odmah ide prodaja posle skoka od 10-15% u odnosu na najnizu cenu dumpa.

A inace , znate koji je rudarski pozdrav ?

srecno.jpg

Pa piše gore, "srećno", ali mineri s rudarima iz pravog života nemaju dodirnih tačaka i dajte više s tim fazonima, ako vam je do rudnika, siguran sam da je posao lako naći u pravim rudnicima.

Dodirnih tacaka nemaju , ali im je sreca jako bitna. Kako pravim rudarima u jami, tako i minerima na berzi.

Ako si nam reko, ha ha :) Rudnik me nije video ali kramp boga mi, dok sam iskopao temenj za pomoćnu zgradu......

Kao i igračima ruskog ruleta, ali da ajde da više ne vučemo paralele između pravih rudara i nas ovde koji rudnika nismo videli (a većina ni kramp) u životu tako da, ne palite se :)

Sa rudarima delimo i ime a sa kockarima samo srecu :) Inace sam rudarski inzenjer tako da sa rudarima delim i zanimanje :)

konačno jedan pravi rudar, ako oformimo udruženje delevic-a za predsednika :)

oformite udruženje, samo pod kojom delatnošću se to zavodi u APR-u?
delevic je inžinjer, nije rudar. S njima deli zanimanje kao i generali bojište sa vojnicima.
Ušli smo u celu priču ne da bismo kopali po rudniku već da bi "rudnik" kopao za nas uz što je moguće ređe posete samom "rudniku".
Kad se desi pump i rasprodamo novčiće, prijavićemo dohodak prvom prilikom.
Ako se neko nakačio na javnu/tuđu struju, ne smeta mu pad ovoga ili onoga novčića.
U DRK temi se priča o novčiću koji je apsolutno anoniman, tako da ima potencijal da bude odlično sredstvo za razmenu keša onima kojima treba anonimnost, a to nisu pošteni ljudi, da se ne lažemo. Ok, ima tu verovatno i sveštenih lica pa je malo lakše :d
Berza novčića je veći totalni Divlji Zapad, veći nego bilo koja berza na svetu.
Kinezi i Ameri vode glavnu reč, kad vidim one face, braću WW, MaxCaiser i ekipa - sve je jasno.
Baš me zanima kako li izgleda "pump" nekog minerala ili rude i koliko rudar ima od toga.

I posle se vi ložite da radite bilo šta što radi onaj što je izabrao da bude garavog lica i kratkog života... Dajte bre ne zamajavajte ostale ako sebi to dozvoljavate, sramota.

Ne delimo vi ništa sa rudarima u pravom rudniku i nema smisla da na ovom forumu gledamo takve gluposti...

Ajde malo nazad na temu...
prebacićemo u posebnu temu, nek ostane.

I malo obrade u Photoshopu i bice identicni :D Nije dobro tako uporedjivati grafike :)

Za Doge i Drk je zajednicko , dva velika pumpa , drugi nije prestigao prvi, i posle je svaki pump strogo manji od prethodnog. Doge se jos jedanput digao iz mrtvih do 140 i do danas je u konstantnom padu. To je vrlo moguce i sa drkom da se desi za jedno mesec dana. Trenutno sa niskom cenom, oscilacije su procentualno velike. 10-20% moze da se zaradi ali i izgubi vrlo lako i brzo. Ja licno cekam neki dump i odmah ide prodaja posle skoka od 10-15% u odnosu na najnizu cenu dumpa.

A inace , znate koji je rudarski pozdrav ?
Znam ali i dalje je to poredjenje baba i zaba. Doge su neopevana shitina dok drk ima sjajnu pricu i ljude iza sebe. Svako poredjenje je nerealno skroz.

Ja iskreno mislim da ako DRK nastavi da se doradjuje. I sobzirom da ovaj x11 algoritam ima DALEKO vise mogucnosti od SHA256 + naravno ako nastavi da se razvija kao do sada sa normlanom pricom (sto je dosad radio), onda postoje JAKO dobre sanse da ce u jednom trenutnku za (dve godine) zameniti BTC kao novcic NO1 (da rekao sam BTC ne LTC )...

Ima jaku pricu doraduje se unapredjuje se, jos ako ga ljudi krenu prihvatati i ako prodje sve faze koje je prosao LTC uposte nije iskljucena cena od 1000$ (tri nule sam stavio)...

Ovo mozda deluje retardirano i neverovatno ali mislim da sa DRK-om vredi rizikovati 100$ ili 200$ sada.

Definitvino svima koji planiraju da ulaozie i da holduju (a pritom mogu da si oproste cisto bacanje 100$ preporucio bi da kupe i da zaborave na isti u naredne dve godine ...).

Jedini je uslov da nista ne ocekuju nego da se pomire da su bacili pare pa ako bude bude .. (sanse su relano MNOOOGOOO vece od igranja igara na srecu tako da ...).

P.S. Mozda imam napad bunla (optimizma ali eto)

Poslednja izmena:
(sanse su relano MNOOOGOOO vece od igranja igara na srecu tako da ...).

Pa i ne bih se slozio. Ovde samo imas privid da se vise pitas nego u igrama na srecu. Kao grafikoni,trendovi,ovo,ono,upucen sam u pricu. I na kraju se sve opet svodi na to da pogadjas i da se nadas da si bio u pravu

K'o sa kladzom. Imas likove koji znaju statistike rezultata 10 'dina unazad,ko je igrao u kom klubu pre 5 godina i kakvo je tad bilo vreme,pa nesto nisam primetio da se ubijaju od kinte...

Vrh Dno