Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Ko zna zasto je to dobro :D

Pa ako si sacuvao one BTC-e, sada ces napraviti x5 min u DRK-u...ja sam vec prebacio btce, samo cekam kada da uletim. A uletecu bas muski. Jos kad prodam i pola steka LTC-a pri prvom reboundu, pokupovacu sve drk-ove na trzistu :) Ne zato sto imam mnogo, nego zato sto nece vredeti ni pisljiva boba uskoro.

ima li neki poseban razlog za ovakav potop darka?

Ima. Masa koja prodaje trenutno ne veruje u kriptovalute, svi hoce $ i sve pretvaraju u BTC kako bi njega prodali za $ i iskesirali. Da ima poverenja u celu pricu, barem bi neki rastao, imamo tih primera od ranije. Sada rastu samo novi djubrici. I to u nedelju dana rise&fall.

150 BTC sell wall do .0035 i samo dodaju..koliko su coina ovako unistil gurajuci cenu nadole da kupe jos nize al onda kad uklone sell wallove cena ne ode na gore jer su unistili coin i oni izgube..npr tako su unistli cenu Black coina..secam se kad je rastao neko stacio 540 btc sell wall..i sta je dobio sto oborio cenu..a opet rade isto

Kupio sam nesto DRK-a za LTC, kurs 0,40. Razmisljam se da li da prodam dobar deo LTC-a pa da napravim masternode. Jao sad kad krenu da prste po oglasima R9 280x karte za 100e :D

Kad se samo setim da sam pre mesec dana menjao DRK za LTC i to po kursu 1.2-1.3 u korist DRK-a :D.

Diff je ispod 3000 moze ponovo da se kopa....ako neko treba da pocisti sa poola da mu fali neka sica

Poslednja izmena:
U sunce ti, pa sta se desilo danas? Odoh ja da se bavim vocarstvom, kazu da tu ima kinte, sad ce sve u rusiju ici :d

Pitanje za poznavaoce Darka: Posto je dobro pao razmisljam da investiram u njega na oko 32 ceni , da li postoji trend da nastavi da pada recimo i na tri nule ili mora kad tad da se odbije na recimo 50-60 ? Nisam pohlepan investirao bih za 80-90% profita. Kapiram da je ozbiljna valuta, iako je nisam pratio na forumu, samo graficki po cenama, tako da ne znam zapravo uzrok ovog kraha. Vidim samo solidnu BUY poziciju.

Budite brzi , ovo je posledicni pump. Kad krene istovar, necete imati vise od 30 sec za reakciju. Mozda i gresim , ali budite na oprezu.

Kupio za drugara 44kom po 31 a sebi 7-8kom po 78, he he kad čovek ima sreću mada neočekujem neki veliki oporavak 80-90....

Poslednja izmena:
moze se reci po kolicini btc-a na darku koja neprestano raste

Nazad
Vrh Dno