upravo
doduše, nisam primetio to oko mreže, nisam uopšte obraćao pažnju. rudari su nebitni, njih niko ništa ne pita.
Drk sada vec ima bruka stabilnu mrezu. Ljudi su vec svesni da je novcic dobar, nekima sigurno vise odgovara manja potrosnja ali sigurno je i da bi se kopanjem drugih zaradilo duplo vise makar. Isplativost je ocajna ali ljudi ne odustaju svo vreme. To je odlican znak.Rudari i jesu nebitni kad je cena u pitanju ali ne i sto se tice diff-a, a upravo je to i ono sto me buni, ceo dan cena u bunar a diff ne mrda, pa sto se ne uzjase neki isplativiji coin, eno vert se lepo drzi a max jos bolje, sto ga svi i dalje drk...ju?
Drk sada vec ima bruka stabilnu mrezu. Ljudi su vec svesni da je novcic dobar, nekima sigurno vise odgovara manja potrosnja ali sigurno je i da bi se kopanjem drugih zaradilo duplo vise makar. Isplativost je ocajna ali ljudi ne odustaju svo vreme. To je odlican znak.
15.08 sam se nešto brzinski logovao da dokupim drk i postavim sell ordere.
Malopre se ulogujem i provalim da sam (bar se nadam da sam ja to uradio :d) prodao 200 kom po 0.0073.
Više sreće nego pameti...
Ljudi pouceni greskama iz proslosti ne zele da im se isto 2 puta ponovi. Prosli put su ljudi gasili masine kad je isplativost pala pa su se poslije kajali zbog toga. Zato sada diff ne pada iako je isplativost mizerna.Odlican znak za sta? Da entuzijazam nema cenu pa ce struju placati od plate ili penzije a masine od par hiljada evra nek kopaju u nesvest za 1-2 usd dnevno, i na kraju bilo kako bilo "ipak se okrece"
Ma sve je ovo otislo van granica zdrvog razuma i bilo kakve logike, ranije se bar znalo pada cena-pada i diff a danas sasvim suprotno.
CIm malo krene da raste cena odma neki kit mega dump..prvo sam kupio na 700 pa na 650 pa na 600 i sad mi ostalo jos malo btc-a a cena i dalje roka dole
CIm malo krene da raste cena odma neki kit mega dump..prvo sam kupio na 700 pa na 650 pa na 600 i sad mi ostalo jos malo btc-a a cena i dalje roka dole
E pa mali Perica prvo treba da nauci skolu a ne da prodaje novcice svakog meseca da bi platio struju![]()
Cekajte ljudi ne mozete uloziti pare koje nemate i onda kukati ...
Ako ne mozete placati struju onda prodajte pod hitno pola kartica ili koliko bvec treba da bi ste imali odrziv sistem (hardwer koji mozete odrzavati ..)
@Cacanin Ne moze RC4 tj. bilo kakav napredak spustiti cenu. Pre mislim da je to ocekivanje izlaska drzalo cenu da ne padne ranije. Svi su ocekivali da skoci. Ja sam prvi ocekivao skok i ocigledno je da sam pogresio. RC se desio u najgorem periodu kada apsolutno sve pada. Zivnuce trziste, ne sumnjam uopste![]()
Kitovi samo rokaju sell..a tu je i genije sa 10 000 drk sell wallom ..sve u svemu bas sam bio nasao trenutak kad cu da kupim..cena zadnjih nedelju dana vise nego duplo manja
Eh da mi ova pamet bila pre nedelju dana![]()
24 HR LOW
0.00390111
Šta mislite, do koliko mogu da doteraju ovako?
ko zadnji izadje nek ugasi svetlo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari