Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

joj i ja sam 2000 prodao na 45k i mislio da udjem ponovo na 35k, a onda je otisao jako gore :)

Mislim da je PUMP CLOAK-a gotov (naravno uvek postoji sansa da skoci jos 10x ali cini mi se da je MNOGO veca sansa da padne 2x) tako da bolje ne ulaziti sada .. vecina nsa je propustila taj voz ali boze moj ...

Trenutno je situacija "Moli se bogu a gledaj DRK" :D

Kad ste vec pominjali preranu prodaju...i ja da se "pohvalim". Danas bi ovo vredelo 10 btc-a.
2mq4tnd.png

:shock:
Crni coa, pa zar nisi ti bio taj koji je govorio da je perspektivan i da se ne prodaje (ispod 100k ako se dobro sećam) i da će imati bar 4-5x veću vrednost...na kraju i ti popustio "pritisku" i prodao...:S:

prestanite da kukate, svi imamo bar jednu ovaku pricu, bilo proslo idemo dalje , takav je zivot

ma ne, ja nikada ne ulazim na pampu, makar i mogao zaraditi, to je gotovo vec! ma ne zalim se nego nekakva me nostalgija uhvatila :D

Mislim da je PUMP CLOAK-a gotov (naravno uvek postoji sansa da skoci jos 10x ali cini mi se da je MNOGO veca sansa da padne 2x) tako da bolje ne ulaziti sada .. vecina nsa je propustila taj voz ali boze moj ...

Trenutno je situacija "Moli se bogu a gledaj DRK" :D
Dobro ti se cinilo..sva sreca pa nisam kupio. :D

ja mislim da je samo bulltrap!

i bio sam u pravu ide dalje :)

Poslednja izmena:
poceo pump, videcemo dokle ce ici. uletati sada ili propustiti, pitanje je sada.

Pricate o nekom pumpu ja sad ocekujem videcu 0,015 kad ono ni 0,01 :D.

ma u praksi ovo je napumpano vec izgleda da ce sada malo da miruje :)

Meni dosta.

Prethodnih nekoliko dana kupovao, prosek bio visokih 0.00845, ali nisam očajavao. Malopre gledao filmove i posle bacim pogled na berzu i vidim da mi prošli nalozi na 0.0099 i 0.00995 :)

Sad čekam da vidim koliko će opet dole.

Poslednja izmena:
Diff zadnjih par sati smesan.... :D

evo ako ti ista pomaze orijentaciono kopam sa jednom 750ti oko 2.3mh/s na ulazu, opcija 24h zarada ne radi na poolu, startna pozicija koja je bila neznam ali mislim da je iskopao oko 0.1drk za 24h diff je padao i na 2400 najnize sto sam primetio u jednom momentu, trenutno je prosecan dosta visi odokativno
Confirmed 0.147850
Unconfirmed 0.001815
U isto vreme oko 6mh/s na ulazu tmb je izbacio za 24h 0.0036BTC kopajuci samo X11 u jednom momentu je dostizao 0.011 vrednost novcica za kopanje tako da je bio bas bericetan i nastavlja da daje solidno

Poslednja izmena:
Blago vama kad jos imate zivaca/energije/para za kopanje...respect

a zasto ne bi imali, pa ljudi rade svakakve poslove , ovo je za relativno malo "cackanja" veoma lepa zarada (a ako imas stotinak kartica onda veooomaaa lepa zarada) , a ako ti je muka lepo odes negde i ne mislis sta se desava i uzivas , jer znas da kartice "kopaju" za tebe :)

Pa normalno. Ako biram dali cu da kopam ili da me boli kicma cik pogodi sta cu izabrati :)
Nista sladje nego da nesto sljaka samo a ti samo obidjes s vremena na vreme.

100tinak kartica?:) jel stvarno imate toliko mnogo kartica? to je onda farma rudnika:)

Vrh Dno