Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Sve jej ovo malo sumnjivo. Napumpali net hash , i sad sa 10 btca probali pump da bi se ljudi primili kako krece skok.......Ali koliko vidim daleko je od grabaze. Verujem da ce se cena vratiti na ~90 , pa onda moze da se kupi. Mada i ltc je lepo pao na 123. I jedno i drugo mami za kupovinom :)

Multipool kopaju solo

Multipool kopa nesto drugo pa kupuju DRK, ne skače diff od toga valjda?
Ne postoji samo jedan multipool. Ima i dosta multipool-ova koji kopaju X11 a isplacuju u BTC-u naprimer. Oni naduvaju diff, ne ti koji kopaju nesto drugo.

U svakom slucaju ovo nije pokusaj pumpa kao sto kaze Delevic. Ovo su normalna dnevna variranja. Malo malo pa neko prodaje, neko kupuje hiljade novcica. U principu sad svako ko ima love kupuje drk dok je niska cena. Ako neko ima viska dolara na BTC-e neka se javi, hocu da kupim DRK.
Sto se diff-a tice izgleda da je narastao jer su ostali X11 trenutno slabo isplativi pa su multipoolovi najahali. Nije ni to prvi put da se dogadja.

Kad x11 multipool nema sta drugo da kopa on na dark, a ima ih najmanje 10tak sa finim hashom

Ma kakav wall. Videces, to moze za par minuta da se pojede. Kupovali su ljudi i po nekoliko hiljada odjednom.

Eto ga DRK na 0.01+ ponovo. Nadam se da će se tu zadržati...

Ma kakvo zadrzavanje, ide DRK jos gore, mislim da ce se uskoro dostici LTC....

Nema volume-a trenutno za neku ozbiljniju vrednost.
Sad je najbolje čekati a ja sam se fino napunio tamo oko 0.009.

Kupovati jos. Ja verujem da ce to ici 50% gore bez vecih problema.
RC4 radi od juce kao satic na test serveru. Uskoro ocekujemo jako lepe vesti. Na Mintpalu svi menjaju LTC za DRK, zna se sta ce da poleti ;)

@Detector Cekaj samo da objave datum pa ces da vidis dal ce da bude spor skok ;)

Poslednja izmena:
Saj pravi si suncokret :), stisni bre mosnics i zameni taj ltc za drk sad kad je kurs dobar i napravi master node :).

Nece biti dovoljno a i onda sam u problemu jer necu imati stek LTC-a vise a to bas nije opcija. ***, kratak sam 3500e.
Razmenio bih ja sav LTC makar da uvalim u drk trenutno pa da vratim posle u ltc ali znas kakav sam maler, ili bi me pokrali ili bi prsla menjacnica :S: Nije me sramota da priznam, imam zent da uvaljujem tolike novcice na menjacnicu. To je jedini razlog zasto do sada nisam vec to odradio i ne diram wallet.

Lako je tebi da zezas. Ja sam vise od pola iskopanih novcica izgubio na cist maler. Izmenjao sam sve sto nije u walletu, ono ne smem da diram. 2 nedelje pokusavam da se nakanim i odustanem svaki put :S:

idem ja neku sicu da zamenim za drk , misleci pri tome na ltc :)

Lako je tebi da zezas. Ja sam vise od pola iskopanih novcica izgubio na cist maler. Izmenjao sam sve sto nije u walletu, ono ne smem da diram. 2 nedelje pokusavam da se nakanim i odustanem svaki put :S:

A jel pokrenes ponekad taj wallet...cisto da vidis da li je sve tu...da ne izmalerisem...

Pa proveravaj preko block explorer

Pa ima saj 3-4 kopije :)

Imam ja kopije ali ne znam koja mi je adresa, nisam upisao. Morao bih prvo da ubacim wallet a onda vec vidim da je sve tu ;)

Kod Saja je sve moguce:) a nisam ni ja bolji

Jesmo. Imali smo i preko 200K koliko se ja secam onda kad je cena skocila i kad se raja primila.

Nazad
Vrh Dno