Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Jel noemalno da kad prekopiram wallet sa adekvatnim wallet.dat fajlom na kome treba da se nalazi odredjeni broj coina stoji 0? Nije jos singronizovano, treba da cekam jos 50 nedelja, ali mi se cini da mi je ranije cim stavim wallet.dat fajl prikazivao stanje koje u walletu. Nisu me valjda orobili :D.

ima snimak na youtube kako se radi backup novcanika, tada je brza sinhronizacija, mene to mrzi pa cekam dugo sa novom instalacijom a sto se tice ciscenja budjelara valjda nisi te srece ako je dobra sifra :D

Poslednja izmena:
Nije mi problem da cekam, bilo je 120 nedelja da se sinhronizuje wallet, sada je ostalo jos 50 i stanje je i dalje 0. Zar ne bi trebalo da stanje bude to koje jeste u wallet dat fajlu, a da se dodatni prihodi sa poolova i slicno dodaju pri sinhronizaciji.

to ne znam posto si dodavao taj fajl, kada instaliram klot novu verziju na drugom kompu jer imam nvidiu i odma zeza gpu usage ako ga diram pa sam primoran da koristim drugi komp prikazuje stanje 0 a tek kad se uradi sinhronizacija pokaze pravo stanje, mozes samo da cekas...

Kod mene je gain 30tak % sa 14.6 drajverima i tim novim minerom?
Da li je ispratio neko temperature i potrošnju?

Meni je oko 1-2c veca temp po karti, nemam cime da izmerim potrosnju ali sigurno je mrvicu veca.
Btw, kako ide fork, jel ima kakvih vesti? Vidim da niko nista ne spominje a ja na poslu, ne mogu da pratim i situaciju i utakmicu :d

Poslednja izmena:
Saj, ta mrvica će biti k'o kuća krajem Jula kad spoljna temp bude 40° u hladu :)

Mintpal: Deposits and withdrawals are currently disabled for DRK following a fork.

Kakvi indijanci, jel moguce da su opet usrali fork. Pa oni svesno unistavaju coin, sad ce biti dump na 0,01, ima da kupim DRk za sve pare :D.

Eh... prodao sam 50 drkova kad je došao na 0.0207 i kupih nazad na 0.018... ko je mogao znati da će ovako fino da ljosne nakon onog mini pumpa :)

Testirao sam novi miner na 6950 i dobio 200khs vise. Prvo ubacio 14.6 beta pa odradio DDU i ubacio 14.4. Ista je brzina.

Takodje!
S tim da sam ja i dalje na 13.11 drajverima i sve sljaka kako treba (ubrzanje je isto, dobijam oko 4000Mhs za 1050/1250 na 280x). Znaci nije neophodan update drajvera uopste.

Ono sto mene muci jeste da se prilikom starta pali samo jedna graficka i to druga po redu, te moram opcijom GPU-Enable da upalim ostale 3 u rigu... ima neko slican problem ?

Hvala, Vojkane, kod mene uspelo sa bojanovim minerom i bin fajlom, drajveri 14.4, karte 280x
Povećanje sa

na

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi kaze kako da konfigurisem novi sgminer na smos linuxu 1.3, kako da ubacim nove drajvere?

Takodje!
S tim da sam ja i dalje na 13.11 drajverima i sve sljaka kako treba (ubrzanje je isto, dobijam oko 4000Mhs za 1050/1250 na 280x). Znaci nije neophodan update drajvera uopste.

Ono sto mene muci jeste da se prilikom starta pali samo jedna graficka i to druga po redu, te moram opcijom GPU-Enable da upalim ostale 3 u rigu... ima neko slican problem ?

I ja imam isti problem, pali mi samo jednu karticu, sta god da mu radim.

A zar nije lakse da ubacite 14.6 drajvere kad vec imate problem sa podesavanjima na ovaj drugi nacin? Meni od kako sam pokrenuo (pre ~ 10h) novi miner na 3 riga radi bez ijednog problema, pucanja i opadanja hash rate.

A zar nije lakse da ubacite 14.6 drajvere kad vec imate problem sa podesavanjima na ovaj drugi nacin? Meni od kako sam pokrenuo (pre ~ 10h) novi miner na 3 riga radi bez ijednog problema, pucanja i opadanja hash rate.

Ubaceni su prvo 14.6 driveri.

Nazad
Vrh Dno