There is a mandatory DRK wallet update to resolve the intermittent forks on the network. Please ensure you're running at least v0.9.10.2
Hvala, Vojkane, kod mene uspelo sa bojanovim minerom i bin fajlom, drajveri 14.4, karte 280x
Povećanje sa
na
Kakvi indijanci, jel moguce da su opet usrali fork. Pa oni svesno unistavaju coin, sad ce biti dump na 0,01, ima da kupim DRk za sve pare.
Takodje!
S tim da sam ja i dalje na 13.11 drajverima i sve sljaka kako treba (ubrzanje je isto, dobijam oko 4000Mhs za 1050/1250 na 280x). Znaci nije neophodan update drajvera uopste.
Ono sto mene muci jeste da se prilikom starta pali samo jedna graficka i to druga po redu, te moram opcijom GPU-Enable da upalim ostale 3 u rigu... ima neko slican problem ?
A zar nije lakse da ubacite 14.6 drajvere kad vec imate problem sa podesavanjima na ovaj drugi nacin? Meni od kako sam pokrenuo (pre ~ 10h) novi miner na 3 riga radi bez ijednog problema, pucanja i opadanja hash rate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari