FlySukhoi
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.09.2010
- Poena
- 170
@SAJ Ne mislim ništa loše, neću te sigurno baciti na ignore i pogrešno si protumačio to što sam napisao. Jedini razlog za "radovanje" što je novčić propao bi imali mi što smo to prognozirali pa bi "likovali" što smo ispali pametni... Koliko god to bolestan razlog bio, ne vidim nikakav drugi zbog koga bismo se makar teoretski "radovali", osim da se možda radujemo tuđoj nesreći, što prosto ne verujem da si mislio za nas. Dakle, "psihoanaliza" se odnosilo na mene i moje istomišljenike, a ne na tebe i to ti je samo razuman odgovor na tvoj komentar da se mi "radujemo". Hteo sam time da sam uvidiš da si dao malo heavy izjavu. Pri tom ja uopšte ne mislim da ti imaš bilo kakvog razloga za "likovanje", jer priča sa drk-om još nije gotova i brojanje žrtava još nije ni počelo. Ne verujem mu i normalno je da želim ljude da upozorim da se ne zaleću. Kada razmotre više pros & cons, sami će postupiti kako misle da je najbolje. A ti samo mirno trguj kako najbolje znaš i dabogda zaradio da otkupiš Deltu.