Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Ako,ako valja malo nahraniti ego. :)
Ma zezam se ja. Namerno sam bas tako napisao jer imam pamcenje ko zlatna ribica :d

@Dare Ne bas. Kad je crvena veca znaci da vise novcica ima na prodaju ali nije to bas toliko jednostavno. Zavisi koje su cene u pitanju. Dosta ordera se povuce i sl. Ako ne razumes najbolje kako stvari funkcionisu nemoj trgovati tek tako, prevelik ti je rizik.
Da si usao sinoc kao sto si planirao ili popodne bio bi na konju, sada cena moze i da se koriguje malo na dole.

Nisam bas mislio da ce bukvalno da krene da pada, vec da verovatno nece vise da raste ili nece bas mnogo, tj. vece su sanse da ce da padne ili da se zaustavi tu gde jeste.

Nisam bas mislio da ce bukvalno da krene da pada, vec da verovatno nece vise da raste ili nece bas mnogo, tj. vece su sanse da ce da padne ili da se zaustavi tu gde jeste.

Pa ko sto si sam primetio, to ima velikog psiholoskog efekta. Mada tu imas i dosta fake ordera koji se povuku kad im se cena priblizi.

treba mi pomoc....centos kompajliran sgminer 4.1.271, postavljena komanda za kopanje
Kod:
sgminer -k darkcoin -o stratum+tcp://drkpool.com:3333 -u xxx -p xxx -I 20 -g 2 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 32765 -w 256 -gpu-engine 1050,1050,1050,1050 -gpu-memclock 1500,1500,1500,1500 --expiry 1 --scan-time 1 --queue 0 --gpu-powertune -20
u .sh fajlu i prijavljuje unrecognezied gpu-engine command. Sve sam probao i start iz terminala i brisanje komandi (kada izbrisem tu komandu pocne da kopa sa rejectom i catastrophic error sto je normalno jer nema gpu-engine komande). Kartice su 7950 dualx. Postoji li resenje ovog problema????

Poslednja izmena:
postoji, staviš dve crtice ispred gpu-engine :) a i gpu-memclock koliko vidim

Mnogi su kukali kako bi voleli da cena DRK-a padne pa da ga kupe jeftino. Nadam se da ste iskoristili priliku u protekla 2 dana.Takodje se nadam da niste prodali DRK, jer je par ljudi ovde pricalo da ce DRK doziveti totalni krah i da se spasava sta se spasti moze..... Malo koji shitcoin bi preziveo ovo sto se desilo DRK-u, a o brzini oporavka necu ni da govorim....

Poslednja izmena:
Mnogi su kukali kako bi voleli da cena DRK-a padne pa da ga kupe jeftino. Nadam se da ste iskoristili priliku u protekla 2 dana.Takodje se nadam da niste prodali DRK, jer je par ljudi ovde pricalo da ce DRK doziveti totalni krah i da se spasava sta se spasti moze..... Malo koji shitcoin bi preziveo ovo sto se desilo DRK-u, a o brzini oporavka necu ni da govorim....
Ma ko kupio? Oni su se tada radovali i govorili da ce sve da propadne i da se drk vraca tamo gde pripada. Vraca se tamo gde pripada, to su jedino upravu samo nisu znali koliko.
Vranjanac da se javis za one novcice ;)

Ma ko kupio? Oni su se tada radovali i govorili da ce sve da propadne i da se drk vraca tamo gde pripada. Vraca se tamo gde pripada, to su jedino upravu samo nisu znali koliko.
Vranjanac da se javis za one novcice ;)

Sve dogovoreno, evo reko sam da necu da kupujem i nisam kupovao. Al navijam za tebe.:D

Eto za vas što jurite isplative coine sad je DRK 1/3 isplativiji od LTC-a za kopanje.

Pokrivas otprilike samo struju ako kopas drk , barem je tako meni.

Ugrubo racunica za 1KW struje napravis 12MH, to daje 0.5DRK dnevno, to je 6$ znaci na mesecnom nivou 180$
1KW dnevno je 700KW mesecno to je oko 5000din
180$ vs 60$.... bas samo za pokrivanje struje :)

Prakticna racunica :D 22mhsa (x11) na mesecnom nivou oko 5000-6000 din racun.

Poslednja izmena:
Na kom difu ste vi racunali zaradu ? Meni je struja 12000 (15500, jer nisu samo karte na brojilu) 34mhs, e sad ako racunamo da je diff oko 4500, onda je mesecna zarada 160$ tj 117eur. Tako da nije to bas tako slatko kao sto mislite. A cena... pitanje je da li ce se odrzati. Bilo bi lepo da skoci ali ako svi navale da kopaju drk, ode diff u nebesa.

Poslednja izmena:
nece ovaj novi majner b2 da mi krene na 5870 samo hw baca,i tred i gap i tc i intenzitet sam probao,al samo greske pravi
na 5850 ko od sale krenulo i pravi 1.7

Ma ne govorim o isplativosti, nego je to tacna racunica sto se tice racuna za struju :D. Ja sam dobijao oko 10.000 racun za 5 mhsa (scrypt).

Kako idu podesavanja u Editu za Sgminer_x11 mod_b2 ako imam 4 razlicite kartice? 1 x 7959 asus 1 x 7959 Msi 1 x 7850 1 x5850, ne mogu da se sastavim kako treba ispisati u Editu cak ne znam ni klokove :)
Moze pomoc, hvala.

Kako idu podesavanja u Editu za Sgminer_x11 mod_b2 ako imam 4 razlicite kartice? 1 x 7959 asus 1 x 7959 Msi 1 x 7850 1 x5850, ne mogu da se sastavim kako treba ispisati u Editu cak ne znam ni klokove :)
Moze pomoc, hvala.

odvajaj samo zarezima , tipa -I 20,15 --thread-concurrency 16384,9182

odvajaj samo zarezima , tipa -I 20,15 --thread-concurrency 16384,9182
Koliko sam ukapirao trebam shedere da ubacim i thread-concurrency?
Sta mi se jos desilo, nadam se da je to zbog ne podesenog edita prema karticama, odmah cim ga aktiviram, posle jedne sekunde se sgminer ugasi sam

Vrh Dno