Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Nesto nisi dobro podesio negde ti fali neki zarez tacka itd neka sitnica ...

Ma ko kupio? Oni su se tada radovali i govorili da ce sve da propadne i da se drk vraca tamo gde pripada. Vraca se tamo gde pripada, to su jedino upravu samo nisu znali koliko.
Vranjanac da se javis za one novcice ;)

To što neko napiše šta misli ne znači da se tome "raduje", a kome tema služi da bi doživeo svojih 5 minuta likovanja kako je bio u pravu, ima ozbiljan emocionalni problem. Želim da verujem da ovde nema takvih. Ljudi iznose mišljenje i prognoze na osnovu zdravog razuma i pređašnjih iskustava. Ja i dalje ne verujem u drk, zato što je sve ovo izazvano veštački, a nisam ni start zaboravio. Da je isplativiji, slatko bih ga kopao (i prodavao), ali štedeo ne bih ni u ludilu. Pored toga što očigledno još nisu s njim završili, čini mi se da su ovaj pump izazvali u majstorski procenjenom trenutku, crypto vakuumu, kad smo svi očekivali pozicioniranje sledeće valute. Pri tom su namerno izabrali jedan x11 pred leto, što je vrlo pametno. Mislim da su to razlozi zašto se još ponaša kao deda na Vijagri, dok ne capne... To što su se ljudi upecali i :Klanjanje mi nije ništa čudno, to rade uvek. Na to ovi i računaju. Pošto su rezultati velikih pumpova uglavnom kratkotrajni, a idolopoklonstvo mi je strano, ne vidim ni jedan razlog zbog koga bih se vezao za ovaj coin. Fino sam zaradio na njemu, ali i dalje mislim da je visokorizičan i opasan za trgovinu i da je mnogo veća šansa da se strovali nego pozicionira.

Fly, ako mislis da likujem slobodno me baci na ignore da nebi morao da me psihoanaliziras vise :)
Mislim da si malo preozbiljno to shvatio ali ok, necu time da trujem temu.
Sinoc sam bas s jednim clanom malo pricao i bas sam mu rekao da nisam ni ja 100% siguran u DRK jer je poprilicno svez ali da i dalje verujem u njegov potencijal.
Razumem sta pricas i nemam apsolutno nista da neko razmislja tako ali ja se licno s tim nebih slozio iako ne iskljucujem ni tu mogucnost. Nadam se da ti je sada malo jasniji moj stav.
Ja ne idem na varijantu da kopam ono najisplativije i da dampujem vec biram novcic sa najvecim potencijalom i igram na duze staze. Mnogo je veci rizik ali i potencijalni dobitak. Shitove mogu da kopam bilo kada ali ne znam dali u svakom trenutku mogu da prepoznam potencijal. To sto sam do sada imao "lucky streak" ne znaci da sutra necu pogresiti u proceni ali tek onda idem na plan B. Peace ;)

Aha, sad sam bas pisao jednom kolegi da ocekujem opet jedan skok preko 0.02 ali stvarno ne znam dali ce se zadrzati tu. Realno bi bilo da hoce ali trenutno mi je berza malo cudna, neko je zatisje a oseca se u vazduhu da ce nesto da se desi ;)

Uf uf uf kako bih voleo da si u pravu ! Igrao sam se na berzi pa na kraju zamalo nisam izgubio sto sam poduplao ! Nije velika kolicina ali ništa nije za baciti

Sg miner.jpg

Siguran sam da je u editu sve upisano kako treba, imam vec jednog vorkera na Coinmine.pw sa 4 x280x i sve radi kako treba, napravio drugog vorkera pokrenuo ga na Poolu i kad pokrenem sgminer, posle nekog vremena mi pise ovo, vise puta sam proveravao i sve je upisano kako treba, zna li neko sta moze biti?

Aha, sad sam bas pisao jednom kolegi da ocekujem opet jedan skok preko 0.02 ali stvarno ne znam dali ce se zadrzati tu. Realno bi bilo da hoce ali trenutno mi je berza malo cudna, neko je zatisje a oseca se u vazduhu da ce nesto da se desi ;)

Ja iskreno ne bi voleo da predje 0.02 danas ... Uvek sam bio pristalica "laganog rasta". Pre ili kasnije DRK ce uci u novi balon i puci ce (kao sto je bilo ja 0.0275).. a sto kasnije dodje do tog balona veca je sansa da ce se posle oporaviti i krenuti ponovo na putem na kojem se sada nalazi ;)

Uf uf uf kako bih voleo da si u pravu ! Igrao sam se na berzi pa na kraju zamalo nisam izgubio sto sam poduplao ! Nije velika kolicina ali ništa nije za baciti

Ja sam pao sa 55 DRK-ova na 38 ... zbog igranja i pokusaja da shortujem :p, Inace uglavnom mogu da predvidim skokove ali padove ne mogu da ubodem nikako i tu sam profesinalac kad treba izubiti :p ... (sad umesto da imam 1 BTC imam 0.7 .. ali sobzirom da sam u DRK usao sa 0.35 mislim da sam odlicno prosao, za sad vudecemo dalje :D )..

@grickodj -> gresis negde ajd posali tacno sta si napisao u fajlu da probamo da pomognemo ..

Poslednja izmena:
Opušteno, biće 0.03 uskoro.

Trebalo bi ali videcemo. Trenutno ne ocekujem toliko brze i velike skokove kao ranije jer su ljudi za nijansu oprezniji ali ako bude sve kako treba mogli bi u junu i do 0.05. Posto ocekujem i lagani skok BTC-a, to ce biti jaaako dobra cifra sve i da skoci samo do 0.03.
Najcrnje je sto su sve sanse da ja to propustim a nebih da ostavim ordere dnima da stoje bez mogucnosti da kontrolisem situaciju.

@grickodj
da nisi pogrešno upisao ime worker-a...meni se to jednom desilo kada sam permutovao 2 broja u imenu....

Poslednja izmena:
Vidi se da se veštački cena drži dole. To se probija u par sati... ne treba puno mozganja.

@ grickodj

Ipak se cini da nije nesto dobro upisano, proveri naziv workera da li je isti na poolu i u bat fajlu ili url servera. A probaj i na nekom drugom poolu da vidis da li ce da ti izbacuje istu gresku.

@grickodj
da nisi pogrešno upisao ime worker-a...meni se to jednom desilo kada sam permutovao 2 broja u imenu....

To mi se desilo sa prvim workerom, tako da nije to, izgleda ima neka caka ali ja ne mogu da provalim koja

@grickodj imao sam isti problem. Nisam imao vremena da trazim sta uzrokuje isti... Ako pronadjes sta je problem molim te napisi ovde u threadu

mozda svi isto rade :D kopaju, kapiraju da je veliki dif, mala cena i mala isplativost i svi cekaju da skoci cena i isplativost, ali dzabe ako niko nista tu ne radi :D

Nazad
Vrh Dno