Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

To se zove FUD. Malopre sam pustio link sa tim tekstom u drugoj temi i sad će da se pojavi 10 pametnjakovića da nam otkrije toplu vodu.

OMG, to smo procitali 100x a i dalje ljudi kace to da nam daju kao temu za razmisljanje.

A da ti malo dobijes opomenu zbog bezobrazne ponude? :d

Opomena zvuci kao blagoslov. Jer za ovakve jeretike i BAN je preblaga kazna :smoke:

Just an update on the nVidia X11 mining support. The current github source code for ccMiner can do

2-2.2 MHash/s on GTX 750 Ti
4 MHash/s on GTX 780
4.6 MHash/s on GTX 780 Ti

Crypto mining blog does a decent job of testing out the new releases and providing binaries, whenever
we make interim source code only releases. http://cryptomining-blog.com/tag/ccminer/

This isn't the end of the optimizations yet, as we've got a faster Groestl implementation in store
that we are not quite ready to share with the public yet. It would lift the 750 Ti to 2.8-3 MHash/s
and the GTX 780 to 5 MHash.

So AMD might now mean "A Mining Dinosaur" for some coins, X11 included.

Christian
https://bitcointalk.org/index.php?topic=167229.msg6726893#msg6726893 :d

NAjgore je kad ne slusas sam sebe ..znao sam da ce da raste pred leto i opet utopim svih 500 komada koje sam imao za 0.0013 nema ni 20 dana ..sad mogu samo da gledam kako raste

Uh al bije 750-ka. Mogao bi jedan rig da se sklapa koliko vidim :)

NAjgore je kad ne slusas sam sebe ..znao sam da ce da raste pred leto i opet utopim svih 500 komada koje sam imao za 0.0013 nema ni 20 dana ..sad mogu samo da gledam kako raste
Pu maleru. Bar da si mene poslusao. Ja sam jos tada skontao da ce skakati ali niko nije prodavao inace bi kupio sve bez problema. Steta. 500 komada ce jako lepo zvucati posle Nove ;)
Ja tek imam 190 komada, zao mi je sto nisam mogao vise da skupim.

Što nisi kupio na berzi?

Kupiš BTC-e kod od zmajns-a ili koga već sa foruma, kupiš BTC na BTC-e, pošalješ na mintpal i kupiš DRK. Nema tu baš toliko posla :)

24 Hr High
0.0119

Rekoh da mašim prognoze :)

Ja prodao na 0,01 sad pitanje samo gde da ga cekam, koliko ce pasti... :trust:

Ja nisam u onoj prvoj turi stigao da prodam. Ja klikcem tamo kao ono 0 novcica. WTF?!? I onda vidim da nisam ulogovan, pa dok sam se ulogovao prodje voz. Sad opet ide gore, kasno je za prodaju :d

Pa bio bi red, 0.00575 ili ti 1,93 puta mu je bio rast samo danas.

Poslednja izmena:
Lep volume na DRK-u u zadnjih 10ak minuta.

Au čoveče. 10min se montiram ispred televizora da odmorim mozak od menjačnica i vidi ovo...

LAST PRICE
0.00910000

Da li cemo jos dole ili... sta mislite ? :)

Nemam pojma sada smo pitaj boga gde zavisi dosta i od mreze

Net Hashrate
41,403.16 MH/s

voleo bi da ona skoci barem na 50k (iako je i ovo veliki skok)... onda bi nkako bio "sigurniji"

ja ne idem nigde ostavicu ovo preko noci pa sta bude ...

EDIT. blagi rast je siguran rast a ovo je zivo ****** koje moze da zavrsi pitaj boga gde.

Poslednja izmena:
Ovo je sad veoma rizicno prognozirati jer je u pitanju nagli skok.

Ja sam kupio 30 komada cisto da budem u fazonu, na 0.00081, cekam barem 0.01 da se istresem.

24 high mu je bio prepolovljen LTC po vrednosti u odnosu na BTC. Mislim da realno to mu nije vrednost, barem ne jos uvek i mora dole da ide.

a na kojoj je menjacnici dostigao do 0,01 na craptsiju je 0,009xx

A panike medj obicnim narodom nema jer smo i dalje ispod isplativosti ltc-a, dosadan sam kao papagaj vec... prodaju samo trejderi...

Pre bih rekao da se boje ako prodaju da nece uspeti da kupe ponovo...

auuuu......imam neki sad filing da ce da ljosne samo tako.

Nazad
Vrh Dno