Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Pa nije mu bas isplativost neka u zadnje vreme, ali ne opterecuje hardver :)

Ma da... Ali ni ne tražim je, hteo sam samo da nakopam nešto, ako mogu. Da ne pazarim... Štekam ga. Možda izrodi nešto. Ali ne isplati se ni to što ja želim...

Ja sam za 24 časa sa HD7850 i R9 270X uspeo da iskopam 1.22 DRK (1.07 confirmed, 0.15 unconfirmed). Grafike su tihe, napajanje odmara.

Poslednja izmena:
Sa jednom 280x recimo 1.5 DRK na 24h, karta mnogo hladnija samim tim i tisa.

Sad da li je ovo isplativo/pametno kopati i prekinuti sa LTC-om to je vec pitanje za malo iskusnije...

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li je taj bot tacan, ali ako jeste onda je ovo isplatljivije od LTC a trosi se manje struje i grafike su tihe. Evo sta kaze:

Dark-Bot> Guest: DarkCoin [DRK] estimated income for 22000 KH/s @ current difficulty of 342.6807 = 1.12 DRK per hour (0.00155609 BTC/$0.71 USD), 1 BTC in 26.78 days

Doduse ovo je trenutno stanje i trenutni diff, a ovde se diff veoma brzo menja tako da bi trebalo uzeti neku srednju vrednost diff pa po njemu gledati, mada ni to ne bi bilo 100% tacno.

Poslednja izmena:
Ja sam takodje presao na DRK coin, milina za kopanje, temperature grafika 15C nize, fan u iddle rezimu. verujem da ce ovaj coin zaziveti i iz tog razloga ne gledam isplativost u odnosu na LTC. Kako se leto bude priblizivalo, sve ce vise ljudi prelaziti na ovaj coin (ili neki drugi coin sa x11 algoritmom), tako da ce mu i diff/vrednost rasti.

Ja se jedino dvoumim izmedju DRK i MAX-a, na sta preci...

ja mislim da ce on i hirrocoin voditi glavnu rec u nadolazecem periodu

ne treba zaboraviti i heavy coin koji isto malo trosi i malo se greje(cak mozda i 1-2 stepena manje od x11)

Pa gde si naso 0.10 verziju? Ako je na zvanicnom sajtu 0.9.1.2?

Ja sam na nekoj od prethodnih strana objasnio sta treba da se uradi da bi se sinhronizovao TAJ wallet kada se instalira, posto sam i sam imao taj problem, i uspeo sam nekako.
ALI... sada sam i ja probao i zakucao mi je na 20h - ne znam sto!
Verovatno zato sto je beta, ne'am pojma vise sta da radim. :mad:
...da cekam da izadje novi wallet... miisliiiim..... :crash:

Ja sam na nekoj od prethodnih strana objasnio sta treba da se uradi da bi se sinhronizovao TAJ wallet kada se instalira, posto sam i sam imao taj problem, i uspeo sam nekako.
ALI... sada sam i ja probao i zakucao mi je na 20h - ne znam sto!
Verovatno zato sto je beta, ne'am pojma vise sta da radim. :mad:
...da cekam da izadje novi wallet... miisliiiim..... :crash:

www.reddit.com/r/DRKCoin/comments/22bcz4/windows_users_a_bug_was_discovered_in_windows/

Pa meni sa ovim valetom se lepo sinhronizuje. 9.1.2-unk-beta

Jel mogu u stari DRK wallet da ubacim nove nodove da bi proradio ili mora da se instalira novi? Vidim da je neka beta verzija, verovatno cemo i njega menjati za par dana :D.

Vrh Dno