Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

nemamo mi lose minere nego mi ne natezemo nas hw :)

ps
ali zato kod mene rigovi sa 4x7950 na darku trose ~430W

Uh valjda ce i kod mene biti takva potrosnja, racun za struju me poprilicno kolje dok kopam scrypt,plan je da celo leto jurim X11 i slicne algoritme :D.

svi imamo isti problem, ali sa ovim X11 je milina, sad su nam napajanja jedva na 45% opterecena, struja manja za vise od 50%, a na rigovima sa Ga 7970 kartama ventilatori se NE vrte :)

aaa...neshto sumnjivo malo dobijam DRK-ova u poslednjih par dana, a vidim dif nije bash toliko odlepio.
Da li je i kod vas tako ili...mozda krade pul?

coinmine.pl je u pitanju

svuda se dobija manje, kao da pool-ovi kradu, samo na p2ppoolovima je ok

pogledaj na tom poolu statse.. glavni baja kopa po 2000 Drkova dnevno, lol.. dal je realno ovo :d

aaa...neshto sumnjivo malo dobijam DRK-ova u poslednjih par dana, a vidim dif nije bash toliko odlepio.
Da li je i kod vas tako ili...mozda krade pul?

coinmine.pl je u pitanju

Prošle nedelje sam prešao na cpu-pool, pre toga kopao na coinmine(obrati pažnju da nisu povećali fee) i suchpool, čini mi se da bolje radi. Malo je jači prosečan dif poslednjih dana, a kad je veći nagrada po bloku je manja. A opet nije isključeno i da kradu :D

Poslednja izmena:
video sam te baje, al onda jedino da statistika laze...da ne bi begali ljudi...tako brzo...jer da pishe 800-1000diff...
mozda probam p2pool.

elem...ako ovako nastavi diff...a cena ne ode na barem 0.0025...ma sve je u bunaru...crn period je pred nama...

Poslednja izmena:
Jel vredi kopati Dark coin procesorom? Koliko khsha daje recimo I7 3770?

Ma jok. Cim je krenulo gpu kopanje cpu je izgubio smisao.

Jel ima neki kalkulator zarade za DRK kao sto ih ima za LTC ?

Ja ga jos nisam nasao. Ako neko iskopa kalkulator neka okaci.

:d pa zna svako da pomnoži dva broja, misle ljude na mining calculator tipa upišeš da imaš toliko i toliko mhs i diff a on ti izbaci koliko novčića treba da dobiješ

kačena je ovde neka ludačka formula pa može sa njom da proba ko ima živaca

^^

Upravo nam to treba! :)
Koliko zaradjujemo DRK-a na 24h and so on...

A ko zna formulu mogao je da okaci i exel vec podesen.

dajte formulu ponovo i sta sve treba da se unosi za kalkulator

Da li je moguce u sgminer 4.1.0 definisati podesavanja za dve razlicite graficke kartice? Konkretno imam HD7850 i R9 270X i nikako im ne odgovaraju ista podesavanja.

Trenutni bat izgleda ovako:
sgminer.exe --kernel darkcoin -o stratum+tcp://drkpool.com:3333 -u *user*.R7 -p 12345 -g 1 -w 256 -I 18 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192
Sa tim podešavanjima 270X izvlaci 1200M dok 7850 pukne pri pokretanju.

R9 270X : clock 1100, mem 1000, vddc 1,076.
HD7850 : clock 1150, mem 1250, vddc 1,130.

Takođe kako da disable integrisanu grafu da ne kopa sa njom?

Poslednja izmena:
-d 0,1 je komanda za razdvajanje kartica, takodje i u ostlim parametrima razdvajaš zarezom (npr. -I 18,19). Jedino ukoliko ti jedna karta traži -g 1 a druga -g 2 nećeš ih naterati da rade pod istim miner-om...

E hvala, to mi je trebalo. Uspeo sam da ih razdvojim, sad jos samo da nateram 7850 da ne puca.

EDIT : Uspeo sam.
HD7850 baca 1Mh/s na 1150,1250 i VDDC 1140.
R9 270X baca 1.2Mh/s na 1100,1000 i VDDC 1076.

Poslednja izmena:
Je li moguće da se ovaj DRK toliko teško kopa da jedna 270 za 24h ne može nijedan celi da iskopa?

Probao sinoć sa mojom kartom, koja daje 1,2 Mh/s i posle četiri sata samo 0,11 DRK... sgminer 4.10, 1100/1500... Pool je coinmine.pl, a registrovan sam i na drkpool.com, lotterymining.com i miningpoolhub.com...
Znam da je bilo reči i da se drpa DRK od strane pool-ova...

Valja li neki od ovih na koje sam registrovan i da li ima boljih?

Fala. Bedak.
Znači sa tom jednom 40 sati da bih dobio 1 DRK. Ima to i jeftinije u gradu. :D

Nazad
Vrh Dno