Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

nemamo mi lose minere nego mi ne natezemo nas hw :)

ps
ali zato kod mene rigovi sa 4x7950 na darku trose ~430W

Uh valjda ce i kod mene biti takva potrosnja, racun za struju me poprilicno kolje dok kopam scrypt,plan je da celo leto jurim X11 i slicne algoritme :D.

svi imamo isti problem, ali sa ovim X11 je milina, sad su nam napajanja jedva na 45% opterecena, struja manja za vise od 50%, a na rigovima sa Ga 7970 kartama ventilatori se NE vrte :)

aaa...neshto sumnjivo malo dobijam DRK-ova u poslednjih par dana, a vidim dif nije bash toliko odlepio.
Da li je i kod vas tako ili...mozda krade pul?

coinmine.pl je u pitanju

svuda se dobija manje, kao da pool-ovi kradu, samo na p2ppoolovima je ok

pogledaj na tom poolu statse.. glavni baja kopa po 2000 Drkova dnevno, lol.. dal je realno ovo :d

aaa...neshto sumnjivo malo dobijam DRK-ova u poslednjih par dana, a vidim dif nije bash toliko odlepio.
Da li je i kod vas tako ili...mozda krade pul?

coinmine.pl je u pitanju

Prošle nedelje sam prešao na cpu-pool, pre toga kopao na coinmine(obrati pažnju da nisu povećali fee) i suchpool, čini mi se da bolje radi. Malo je jači prosečan dif poslednjih dana, a kad je veći nagrada po bloku je manja. A opet nije isključeno i da kradu :D

Poslednja izmena:
video sam te baje, al onda jedino da statistika laze...da ne bi begali ljudi...tako brzo...jer da pishe 800-1000diff...
mozda probam p2pool.

elem...ako ovako nastavi diff...a cena ne ode na barem 0.0025...ma sve je u bunaru...crn period je pred nama...

Poslednja izmena:
Jel vredi kopati Dark coin procesorom? Koliko khsha daje recimo I7 3770?

Jel ima neki kalkulator zarade za DRK kao sto ih ima za LTC ?

:d pa zna svako da pomnoži dva broja, misle ljude na mining calculator tipa upišeš da imaš toliko i toliko mhs i diff a on ti izbaci koliko novčića treba da dobiješ

kačena je ovde neka ludačka formula pa može sa njom da proba ko ima živaca

^^

Upravo nam to treba! :)
Koliko zaradjujemo DRK-a na 24h and so on...

dajte formulu ponovo i sta sve treba da se unosi za kalkulator

Da li je moguce u sgminer 4.1.0 definisati podesavanja za dve razlicite graficke kartice? Konkretno imam HD7850 i R9 270X i nikako im ne odgovaraju ista podesavanja.

Trenutni bat izgleda ovako:
sgminer.exe --kernel darkcoin -o stratum+tcp://drkpool.com:3333 -u *user*.R7 -p 12345 -g 1 -w 256 -I 18 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192
Sa tim podešavanjima 270X izvlaci 1200M dok 7850 pukne pri pokretanju.

R9 270X : clock 1100, mem 1000, vddc 1,076.
HD7850 : clock 1150, mem 1250, vddc 1,130.

Takođe kako da disable integrisanu grafu da ne kopa sa njom?

Poslednja izmena:
-d 0,1 je komanda za razdvajanje kartica, takodje i u ostlim parametrima razdvajaš zarezom (npr. -I 18,19). Jedino ukoliko ti jedna karta traži -g 1 a druga -g 2 nećeš ih naterati da rade pod istim miner-om...

E hvala, to mi je trebalo. Uspeo sam da ih razdvojim, sad jos samo da nateram 7850 da ne puca.

EDIT : Uspeo sam.
HD7850 baca 1Mh/s na 1150,1250 i VDDC 1140.
R9 270X baca 1.2Mh/s na 1100,1000 i VDDC 1076.

Poslednja izmena:
Je li moguće da se ovaj DRK toliko teško kopa da jedna 270 za 24h ne može nijedan celi da iskopa?

Probao sinoć sa mojom kartom, koja daje 1,2 Mh/s i posle četiri sata samo 0,11 DRK... sgminer 4.10, 1100/1500... Pool je coinmine.pl, a registrovan sam i na drkpool.com, lotterymining.com i miningpoolhub.com...
Znam da je bilo reči i da se drpa DRK od strane pool-ova...

Valja li neki od ovih na koje sam registrovan i da li ima boljih?

Fala. Bedak.
Znači sa tom jednom 40 sati da bih dobio 1 DRK. Ima to i jeftinije u gradu. :D

Nazad
Vrh Dno