Šta je novo?

Darksiders

Navodni "advanced" efekti su tu da bi privukli PC publiku, a krsh grafika je tu da bi i 360-kin prastari Xenos mogao da sve lepo vuce u 30+ frejmova. That's modern gaming for you... :d

Kakvih portova ima ovaj je odlican ;)
Moze Xenos svasta da gura samo fali neko da se pomuci malo ...

Ako neko negde zapne, tu sam da pomognem :)
Bogme ranije nisam igrao ovu vrstu igara ...
sad vec planiram da obrnem Devil May Cry 4 :type:

a poceo faks :wall: pucu godinu igrajuci igre :crash:
i onda ce biti :smackbum: :d

Obavezno Dmc4 a posle toga i Dmc3(mnogo teza igra pogotovo kraljice)

Ako neko negde zapne, tu sam da pomognem :)
Bogme ranije nisam igrao ovu vrstu igara ...
sad vec planiram da obrnem Devil May Cry 4 :type:

a poceo faks :wall: pucu godinu igrajuci igre :crash:
i onda ce biti :smackbum: :d

Neces, opusti se, faks nije tezak ;). Samo se okreni mmo igara, ostalo je pickin dim xD. Dmc4 je takodje pickin dim u odnosu na dmc3, pa sad sta vise preferiras, bolju igru ili grafiku, od toga pocni :)

Obrnuo igru perfekcija jedva cekam Darksiders 2 a po kraju ove vidim da ce 2-ka biti ludilo.

Predjoh Tiamat danas, igra je zakon. Sad polako idem po konja... :)

Jedino me zamara malo nisanjenje sa crossbladeom al ajd.

Jel' postoje neki side quest-ovi koji produžuju igru ili je igra više linearnog tipa koja prati samo glavnu priču?Vidim da su je neki već prešli,a traje nekih 15 sati!

Jel' postoje neki side quest-ovi koji produžuju igru ili je igra više linearnog tipa koja prati samo glavnu priču?Vidim da su je neki već prešli,a traje nekih 15 sati!

Nema, a i nisu potrebni jer igra ima dovoljno sadrzaja....

Poslednja izmena:
Hvala Medo na odgovoru!Jedva čekam da je probam!Odavno nisam video da su se svi forumaši složili da je jedna igra ovako dobra!To mora da je stvarno tako!

Mozes da sakupljas collectibles recimo, ali to nisu side questovi.... Mada svaki nivo ima nekoliko manjih celina, i manjih bos-ova pa onda ide glavni....

Obrnuo igru perfekcija jedva cekam Darksiders 2 a po kraju ove vidim da ce 2-ka biti ludilo.

oo nije valjda da je jos neko obrnuo :D jesam je ja prvi okrenuo za 360? ja sam jos juce zavrsio :)

Predjoh Tiamat danas, igra je zakon. Sad polako idem po konja... :)

Jedino me zamara malo nisanjenje sa crossbladeom al ajd.

hah po konja ima tu do konja jos jedno 3-4 bossa
jos 2 glavna sigurno a pre cetvrtog izabranog dobijas konja ;)

a sto se tice Crossblade-a nista ti ne brini ima jos gimila oruzija kojom ces morati da nisanis xD

Poslednja izmena:
meni se najvise svidja detalj oko maca koje god da mu se eturi ojacenje on drugacije svetli :)
tj ima drugu boju a ono sa crvenim pa kao kaplje krv predobro je odradjeno :D

mnogo dobra i zarazna igra,ok skoro nisam bio dugo zalepljen za komp :)

Ako neko bude skupljao sve, neka ne ide u portal koji otvori samuel ... ja sam tamo blokirao i ne mogu da izadjem :|

Odlicna igra, kada sam je instalirao mislio sam da nije nista posebno ali kad sam procitao preporuke u ovoj temi nastavio sam da igram i sada ne mogu da se odlepim :) Sada sam u onom Ashland-u, kontam da sam vec pola presao

Kad uzmes konja, mislim da je tu polovina otprilike....

pa bem ga ima tu svega
ak nem bas taj uzi malo pre toga nemoj posle jel sam ja sad kod paukova :)
a to sto tebi treba su crvi ;)

pa dokle si tacno stigao ? ja imam samo posle tog bossa kad uzmes konja i roknes bossa ali steta to preskociti !!! i kako moze da smara ja evo pocinjem ispocetka xD nego steta sto nema jos tezi nivo igranja ! ovaj apocalyptic mi bio prelak :|

Stigao do paukova (sporo igram, krenuo fax, a i volim da otkrijem sve skriveme lokacije), dobio sam sad onaj chain :)
Inace, crv me malo razocarao, mislio sam da ce biti malo vise epic. A i mnogo je lagan, iz prve je pao na Apocalyptic.
Sto je po meni na kraju i jedina mana igre. Igra je relativno laka i bossovi su do sada mogli biti malo bolje odradjeni, pogotovo crv.

Ja upravo ubio crva i krecem ka paukovima.

Da li iko zna kako da se pristupi onoj terasi koja se nalazi ispod Samaelovog trona?

Kako se ubija crv? Stigao sam do njega probao malo, nisam provalio sta da radim xD

Nazad
Vrh Dno