Šta je novo?

Darksiders

Igra je vrhunska i ne lici uopste na God of war, niti na DMC. Ovde je varijanta koliko tuce toliko i zagonetki i istrazivanja.

Jel moze neko da mi objasni kako da podesim kontroler ?

Odlicna igra. Nisam igrao mnogo, ali stvarno vuce da se igra. :)
A igra jeste mesavina DMC i GoW-a. Neki potezi su ripoff DMC-a, vec sada sam primetio. A i vrata koja su zasticena Seal-om dok ne ubijes sve neprijatelje su takodje iz DMC. Videcemo sta ce nadalje biti. :)
Sve u svemu, jako pozitivan utisak na prvi pogled.

Poslednja izmena:
Dao si mu podesen za logitech, ne znam dal ima taj gamepad, ovaj moj je vise down to earth (citaj kineski budzet)... :D
Evo probaj ovaj, samo treba u x360ce.ini da podesis koje ti komande gde odgovaraju, a to gledas preko xinput test-a. Dakle A je to i to dugme, B to i to i tako dalje.. .:D
I da, taj emulator kopiras u root igre gde je exe fajl.

Prilozi

• x360ce vibmod 3.1.4.1.rar
    86.5 KB · Pregleda: 53
e i taj sam jedno vreme koristio, odlican je. Cak nije imao problem sa vibracijom u w7, za razliku od ovog.Jedino sto ako imas logi, ovaj prvi je jednostavniji jer nemas sta da podesavas, samo kopiras.

Poslednja izmena:
Problem je sto ja sa tim input-om igrao sam recimo GTA4 i radil oje sve super, i ovde kad idem test rade sve kontrole kako treba, analog sticks itd. Ali u samoj igri kamera ili gleda ka zemlji ili ka nebu i probavao sam i invert x i y axis ali ne pomaze... ne znam zasto probacu ovo sto ste mi dali jos pa cu videti....
Joypad je neki kinez od 1000 din. sa analog stickovima :)

Sad sam igrao na misu i tastaturi i po meni je skroz igrivo sa misem lepo su sve kontrole prilagodili ima podrsku za mis, mozda cu i tako da igram ako ne uspem da namestim joy....

Inace igra je odlicna ! Treba vise ovakvih igara za komp, grafika je konzolaska ali nije losa uopste, svidjaju mi se finishing moves u borbi ima i jako dobre animacije.

A i igra je vrhunski optimizovana, ja sa klokovaniom 5750 igram u 1920x1080 sa 70-80FPS ne pada ispod 40-50....

Poslednja izmena:
E jel moze ovo igra da radi na Win 7 64 ? Kod mene uvek javlja error kad se pokrene, a na XP 64 radi odlicno.

Gledam neki gameplay na YT, i igra me na trenutke podseca na Soul Reaver...ne znam zasto. :)

Kliknuo sam na "poslednja strana" i ostavio komentar, a da nisam ni procitao sve postove sa druge. :)

Gledam neki gameplay na YT, i igra me na trenutke podseca na Soul Reaver...ne znam zasto. :)

Isto je bilo i moje misljenje kada sam je prvi put zaigrao na konzoli. Nazalost, zbog nedostatka vremena je nisam zavrsio, taman sada da uzmem full HD PC verziju da igram :)

Evo proradilo je. Konflikt je pravio xbox controller emulator, sa drugom verzijom radi sve kako treba.

Dobro je igra i zabavna sto je najbitnije. Jedino sto mi se ponekad desi da padne fps npr sa 60 na 40 ili zastane igra za sekund - dva pa se ponovo vrati na 60, a nista se ne desava. Kao da ima neke ucitavanja usred nivoa. I primetio da medjusekvence oce da zapinju iako stoji uvek 59-60 fps-a. Verovatno su to posledice konverzije.

Juche skinuo Formulu1 i ovo chudo, Formulu batalio posle sat vremena, a Darksiders igrao do 4 ujutru :d
Zaista mi nedostaju ovakve igre na PC-ju!!

Jeste da je "teska" 14gb,ali je odlicna. Kako stici i odigrati sve igre koje sam zapoceo,moram da pravim neki raspored casova :d

Jel se ovo shift-deletuje, poshto nema uninstallera. Tako je uvek bilo sa steam ripovima.
Inache nije ovo loshe, taman malo da istamburam gamepad. :D
U vezi gamepada, ko koristi GIGAtech aka kinez i ima problema sa kamerom koja se spuca na gore neka skine xinput koji je okachio Kal-el na prosloj strani. Potrebno je samo editovati Y-X-A-B u .ini fajlu, sve ostalo je na mestu.

Jel se ovo shift-deletuje, poshto nema uninstallera. Tako je uvek bilo sa steam ripovima.
Inache nije ovo loshe, taman malo da istamburam gamepad. :D
U vezi gamepada, ko koristi GIGAtech aka kinez i ima problema sa kamerom koja se spuca na gore neka skine xinput koji je okachio Kal-el na prosloj strani. Potrebno je samo editovati Y-X-A-B u .ini fajlu, sve ostalo je na mestu.

Aha hvala, ja imam taj problem.

Odlicna je igra, samo meni je perfektno sa misem i tastaturom...

E, ne mogu da verujem. Zabagovala mi igra na Twilight Cathedral, kada uzmem treci, poslednji mac nece da se zabode kod statue:banana:. Ako neko ima save... ***, trebao sam manuelno da radim save, al' ono, zaigram se pa zaboravim...

hmm. sad vidim da je taj bug i na konzolama. Tako da RADITE MANUAL SAVE:p

Poslednja izmena:
Ja sam skoro dotle stigao bas treba da nadjem poslednji mac....

Evo save.

Prilozi

• Darksiders.rar
    33.1 KB · Pregleda: 47
Zelda meets God of War.

Sutra cu isprobati igru, nego jel iko moze da mi kaze ima li opcije za windowed igranje? Moj 4670 nece bas moci da tera ovu igru u 1080p...

Zelda meets God of War.

Sutra cu isprobati igru, nego jel iko moze da mi kaze ima li opcije za windowed igranje? Moj 4670 nece bas moci da tera ovu igru u 1080p...

PA dobro samnjis rez. ne znam dal moze windowed,....

Meni leti sa 5750 u 1080p 70-80FPS u zatvorenom i preko 100...

^ super ako tako dobro radi. Sutra javljam impresije.

Meni se igra baguje i ne mogu da produzim da igram dalje , bag nastaje na onom mestu kad letish sa konjem i taman kada udjes u jednu pecinu ,igra prestaje da radi i izbaci me na desktop :(,ako neko zeli da da saves sled te misije sa konjem bio bih presrecan.

U verziji za konzole moze da se otkljuca jaca verzija Scythe-a zvana Harvester ukucavanjem koda. Na zalost, u PC verziji to nije moguce jer ne postoji opcija za kucanje. :S

Nazad
Vrh Dno