Jel moze neko da mi objasni kako da podesim kontroler ?
E jel moze ovo igra da radi na Win 7 64 ? Kod mene uvek javlja error kad se pokrene, a na XP 64 radi odlicno.
Igra vise podseca na Soul Reaver, pa tek onda na God of War...Prepoznajem i uticaj filma Legend, u jednom trenutku se pojavljuje pljunuti The Lord Of Darkness samo sa krilima. Zanimljivo....
Gledam neki gameplay na YT, i igra me na trenutke podseca na Soul Reaver...ne znam zasto.![]()
Gledam neki gameplay na YT, i igra me na trenutke podseca na Soul Reaver...ne znam zasto.![]()
Jel se ovo shift-deletuje, poshto nema uninstallera. Tako je uvek bilo sa steam ripovima.
Inache nije ovo loshe, taman malo da istamburam gamepad.
U vezi gamepada, ko koristi GIGAtech aka kinez i ima problema sa kamerom koja se spuca na gore neka skine xinput koji je okachio Kal-el na prosloj strani. Potrebno je samo editovati Y-X-A-B u .ini fajlu, sve ostalo je na mestu.
Zelda meets God of War.
Sutra cu isprobati igru, nego jel iko moze da mi kaze ima li opcije za windowed igranje? Moj 4670 nece bas moci da tera ovu igru u 1080p...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari