Šta je novo?

Darksiders

Na konfiguraciji iz potpisa igra radi veoma dobro. 1080p, retko kada padne ispod 30fps [open predeli, mass fights], ali i kad padne bude na ~25-26fps. Sasvim igrivo.

Otisao sam daleko u igri i mogu samo da kazem ovo da mi je ova igra bukvalno igra godine za PC ludilo totalno kako je sve odradjeno nadrndano skroz svaka cast ljudima koji su radili ovu igru ja sam odusevljen i zahvalan :)

Ja uveliko vec jasem konja Ruin-a :) Odlicna igra, znaci povremeno ima malo mozganja (mada nista toliko tesko), mnogo akcije sa odlicnim pokretima, ranovrsna oruzja, moci itd. Pa se na sve to dodaju sekvence sa vrhunskom glasovnom glumom i pricom, jako zanimljivo i zabavno.

Danas je izasao u prvi Update za igru. Ali nakon update-a, stari savegame-ovi ne rade. Tako da razmislite. :)

Ne mogu da verujem kako dobra igra a malo strana sa komentarima :D

Pa neznam zasto si snimao patch kolko sam skapirao to je samo language pack tako da je prilicno nepotreban update (ispravite me ako gresim).

Pa neznam zasto si snimao patch kolko sam skapirao to je samo language pack tako da je prilicno nepotreban update (ispravite me ako gresim).

Pa da, i valjda je SKid*ow popravio neke probleme sa instalerom koje ja nisam ni imao :)

Ja sam trenutno u onom tornju blizi se kraj ja mislim, mnogo zanimljiva igra.....

Poslednja izmena:

To to pominjes je drugo i izaslo je u isto vreme sa ovim update-om. Ovo je bas update 1 zajedno sa installer fix-om. Inace, ja sam imao problem na kraju instalacije. Na samom kraju umesto da izbaci da je zavrsio, on izbaci gresku da zatvorim. Mada se ja na to nisam obazirao.

Jeste imao sam ja taj bag u stvari kada je instalirao igru hteo je da snimim Directx i jos nesto i kad klikem na next on ucita i ne nastavi i opet me pita isto ja sam resio problem izbacivanjem iso fajla iz deamon toolsa i onda mi je napisao instalation finshed.

E, zajedno sa ovim Update-om koji sam instalirao dolazi i ispravljeni installer koji resava tu gresku.

Skoro pa 1 na 1 kopija GoW-a... Akcija totalno prekopirana. Doduse vidi se da je dosta $ spucano u produkciju. Jedino mi nikad nece biti jasno da i pored sve moci koju aktuelni gpu-i imaju, opet nema tih postproces efekata kao na ps3 ekskluzivama. Stvarno steta posto su detalji u igri odlicni.

Pa ne znam o kakvim postprocess efektima mislis, ali opste je poznato da developeri uglavnom vecinu samo portuju na pc, bez gotovo ikakve promene u vezi grafike. Mislim, ne znam i zasto je i bilo ovo odlaganje izlaska igre, ali ajd.

Jel zna neko kako da predjem onaj deo pre Tiamata? kad treba da zapalim baklje pre one lave gde neke gore,a neke ne.Suvise je daleko onaj kristal da bi ga upalio bombama....

evo slike

Skoro pa 1 na 1 kopija GoW-a... Akcija totalno prekopirana. Doduse vidi se da je dosta $ spucano u produkciju. Jedino mi nikad nece biti jasno da i pored sve moci koju aktuelni gpu-i imaju, opet nema tih postproces efekata kao na ps3 ekskluzivama. Stvarno steta posto su detalji u igri odlicni.

A ti sto ces videti te "post process" efekte na 9600 GT-u, ubilo se... :d

Jel zna neko kako da predjem onaj deo pre Tiamata? kad treba da zapalim baklje pre one lave gde neke gore,a neke ne.Suvise je daleko onaj kristal da bi ga upalio bombama....

evo slike

Presao sam... trebaju da se shiftuju baklje koje gore i koje su ugasene..
Borba protiv tiamata nije nimalo laka...
Ko je dokle stigao?

Ja sam krenuo na Apocalyptic i ubio je iz drugog pokusaja.
Nije teska ako znas sta treba da radis. U prvoj fazi borbe je gadjas sa bombama koje palis pomocu vatri koje su pored i izbegavas napade koji se lako izbegavaju. U drugoj se radi isto, samo su napadi ucestaliji i moras biti malo brzi. Treca je najlaksa, Tiamat slece dole. Gadja te vatrenim loptama koje se izbegavaju jednostavnim trcanjem levo ili desno. Onda radi ground slam koji nema neki veliki domet. Posle slama uleces, udaras nekoliko puta i opet bezis. Pa sve ispocetka. Za to vreme je mozes gadjati sa Crossbladeom.

Sada sam prosao kroz drugog dzina-kapiju. Oni shadow lurkeri malo smaraju mada su dobar training grounds, sto je verovatno i bila namera tvoraca igre. Sad sam kod onog sa cekicem. :)

Inace, za prostoriju na slici gore. Iz nekog glupog razloga hteo sam da upalim sve baklje u prostoriji i one koje nisu morale da se pale (da bude lepo :D). Ipak, kada sam ih upalio, pojavila se lepa nagrada :)
Pokusavajte razne stvari, u ovoj igri sve radi :)

Poslednja izmena:
Svaki boss je lak kad se provali kako mu se skidaju health-i, postoji fora za svakog i tako moze jako brzo da se ubije....

Ja sam pri kraju igre u Black Throne nivou...

Zagonetke nisu teske, samo treba malo razmisliti...

Inace meni je mnogo lakse da igram sa misem i tastaturom, nemam problema sa kontrolama, igra je potpno prilagodjena misu !

Black Throne je josh uvek daleko od kraja ;)

Shto se tiche guardiana (tj. bosseva), meni je najzabavnije bilo u Ashlands poshto je tamo uglavnom bila makljaza, da ne pricham shto tamo najvishe moze da se jashe na Ruinu (kada jashesh na konju i pucash na crva koji te juri pa se kamera uspori - epic!).
Najvishe sam se smorio u pauchini, nekako je bash depresivna atmosfera...

Meni isto vise odgovara k&m combo. Gamepad mnogo nesto skucen za sve one silne stvari koje mogu da se izvedu :D I jos podesio focus i dugme za magije na bocne tastere misa, dosta je lakse.

ja sam kod treceg bosa valjda onaj sto bezi ili ona bem je kako se zove :p
sema sa vozovima :)

Ja sam igrao GoW 1 i 2 i opet mislim da je ovo fenomenalna igra uopste nije kopija, ne znam za trojku GoW nisam probao....

Ista prica i kod mene obrnuo sam God of War 1 i 2,GoW3 nisam (ali planiram)a Darksiders je ludilo za sebe e sad da su iskopirali neke stvari jesu(ali to su samo neki potezi malo iz Dmc malo iz Gow) ali su ubacili zato brdo novih, moram da pohvalim igru jos jednom dosta je dugacka inace sklapam Armagedon mac i smorio sam se jer nisam svuda na mapi otkrio Virgila ili kako se vec zove.

Poslednja izmena:
9800gt ;) Radi u "full"-u :D
Pa kad sam na soniju i GoW3 mogao na ovome bi trebalo da ih ima 2x vise i to u 1080p. Uglavnom, nije da nije znbavna igra (pogotovo onima koji nisu igrali GoW) :)

Zezao sam se, bre! Kakvi crni post processing efekti u multiplatform igri, koja, pritom, treba da radi (i radi) na integrusama. :d

Sto se tice same igre, ne mogu da sudim, jer je nisam probao, za razliku od GoW serijala, koji sam igrao i koji pruza neodoljivu kolicinu zabave, ali na kratke staze... ;)

Zezao sam se, bre! Kakvi crni post processing efekti u multiplatform igri, koja, pritom, treba da radi (i radi) na integrusama. :d

Sto se tice same igre, ne mogu da sudim, jer je nisam probao, za razliku od GoW serijala, koji sam igrao i koji pruza neodoljivu kolicinu zabave, ali na kratke staze... ;)

Pa vidis, upravo ti o tome pricam :) Zar zaista mislis da to nije izvodljivo? Mislim, cemu "advanced" opcije? ;) Dx101 itd. ... Odo da ih makljam ;)

Pa vidis, upravo ti o tome pricam :) Zar zaista mislis da to nije izvodljivo? Mislim, cemu "advanced" opcije? ;) Dx101 itd. ... Odo da ih makljam ;)

Navodni "advanced" efekti su tu da bi privukli PC publiku, a krsh grafika je tu da bi i 360-kin prastari Xenos mogao da sve lepo vuce u 30+ frejmova. That's modern gaming for you... :d

A zbog cega krsh grafika? Meni je grafika skroz u redu, da ne kazem odlicna.

OVO CUDO JE EXTRA ! prica je fenomenalna :D jedva cekam slereci deo :)
Upravo sam je presao (Apocalyptic!) :DDDD :banana: :wall: sta sad da radim

Game play time : 15h 03 min :D

EDIT:
btw: grafika uopste nije losa! kome se ovaj stil ne svidja , nek igra zatvorenih ociju :D jer je igra sve jedno extra :)
setio sam se sta cu da radim ... cu da trazim sve sto nisam otkljucao .. moram onaj armor da sklopim :D i tako da bude 100% znaci precicu sve jos jednom od pocetka do kraja :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno