Ne mogu da verujem kako dobra igra a malo strana sa komentarima![]()
Pa neznam zasto si snimao patch kolko sam skapirao to je samo language pack tako da je prilicno nepotreban update (ispravite me ako gresim).
Pa neznam zasto si snimao patch kolko sam skapirao to je samo language pack tako da je prilicno nepotreban update (ispravite me ako gresim).
Skoro pa 1 na 1 kopija GoW-a... Akcija totalno prekopirana. Doduse vidi se da je dosta $ spucano u produkciju. Jedino mi nikad nece biti jasno da i pored sve moci koju aktuelni gpu-i imaju, opet nema tih postproces efekata kao na ps3 ekskluzivama. Stvarno steta posto su detalji u igri odlicni.
A ti sto ces videti te "post process" efekte na 9600 GT-u, ubilo se... :d
9800gtRadi u "full"-u
![]()
Pa kad sam na soniju i GoW3 mogao na ovome bi trebalo da ih ima 2x vise i to u 1080p. Uglavnom, nije da nije znbavna igra (pogotovo onima koji nisu igrali GoW)![]()
Zezao sam se, bre! Kakvi crni post processing efekti u multiplatform igri, koja, pritom, treba da radi (i radi) na integrusama. :d
Sto se tice same igre, ne mogu da sudim, jer je nisam probao, za razliku od GoW serijala, koji sam igrao i koji pruza neodoljivu kolicinu zabave, ali na kratke staze...![]()
Pa vidis, upravo ti o tome pricamZar zaista mislis da to nije izvodljivo? Mislim, cemu "advanced" opcije?
Dx101 itd. ... Odo da ih makljam
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari