Šta je novo?

Darksiders

Objsnjenje crv

pa lepo gadjas ga u usta ako je onaj polu boss a bossu prvo skines masku sa mecem znaci trcis na konju pored njega i lupas ga u masku i onda u usta sa pistoljem ;)

Ja upravo ubio crva i krecem ka paukovima.

Da li iko zna kako da se pristupi onoj terasi koja se nalazi ispod Samaelovog trona?

Imas sa leve strane ono plavo sto te podize kad koristis krila pa onda sletis. Ili skocis dole, pa kad padnes dovoljno nisko uradis dupli skok i sletis dole, tako sam ja.

New game je uvek tu :p

Ja uvek pocnem na easy, cisto da probam malo i dok ja "probam" prodje i po nekoliko sati. Posle me mrzi da pocinjem od pocetka...

Imas sa leve strane ono plavo sto te podize kad koristis krila pa onda sletis. Ili skocis dole, pa kad padnes dovoljno nisko uradis dupli skok i sletis dole, tako sam ja.

Ok znaci geronimo jump. Hteo sam to da uradim, al sad je kasno stigoh u Black Throne. Kad dobijem quest za mac onda cu pocistiti ostatke mape.

Inace, WTF onaj zombi sa seshirom i engeskim akcentom me umalo nije assrapeovao. Al ipak sam ga sredio. Kolko cujem ima ga na 4 lokacije.

Da li je neko imao problem sa gamepadom koji je dosta cest na internetu? Naime kada se zapocne igra kamera samo zakuca pogled od dole na gore, vidi se ceo lik, ide igra ali ne moze nista da se uradi povodom kamere, ostaje zakucana. Citao sam nesto kako se resava ali ih nisam najbolje razumeo pa reko da pitam vas. Stvarno mi se igra, izgleda mnogo dobro. Hvala unapred

Da li je neko imao problem sa gamepadom koji je dosta cest na internetu? Naime kada se zapocne igra kamera samo zakuca pogled od dole na gore, vidi se ceo lik, ide igra ali ne moze nista da se uradi povodom kamere, ostaje zakucana. Citao sam nesto kako se resava ali ih nisam najbolje razumeo pa reko da pitam vas. Stvarno mi se igra, izgleda mnogo dobro. Hvala unapred

Ja sam igrao sa tastaturom i veruj mi bolje je nego sa gamepad-om, sa gamepad-om ima da te zabole prsti u nekim delovima.... A igra je potpuno prilagodjena za mis i tastaturu.

Ja tek sad videh temu o ovoj igri, odma' kupujem...onaj patch sto pominjete, jel to Darksiders.Update.1.incl.Intaller.Fix-SKIDR... ???

Moram da postavim jedno n00b pitanje: kako se menja rezolucija u igri :)

jel imao neko problem sa gamepad-om gde mu je kamera zakucana na gore?

Upravo je zavrsio :)) Stvarno odlicna igra, bas sam uzivao igrajuci je. Nadam se da ce i nastavak biti pravljan za PC, jeste da je 2012 daleko ali jedva cekam :)

Presao igru :)
Prilicno dugacka igra, ali je svakako vredelo odigrati. Igra je i na Apocalyptic prilicno laka, pogotovo pri kraju kada se pokupe delovi za Abyssal Armor, Wars Glory koji nabija chaos gauge i damage, pa Deaths Blessing koji leechuje health... I jos nabudzi Tremor Gauntlet bar na treci level... Dva pravilno chargeovana (sa pravim tajmingom, kada udje nakratko u slowmotion) udara kada se drzi desni klik u vazduhu ubijaju sve osim onih najjacih protivnika.
Dovoljno da kazem da nisam ni koristio one napitke za health, wrath i slicno...
Kopirali su sve sto su mogli, a opet je delovalo originalno. Raznovrsnost je najjaca strana igre. A portali su me ostavili bez reci.Taman kada sam mislio da ne mogu nista vise da dobijem, dobijem jos gomilu stvari posle toga. Inace, apsolutno je nemoguce kupiti i nabudziti sve. Stigao sam da kupim sve poteze za mac i rukavicu, da kupim wrath core i nabudzim do pola sve magije. Mac sam nabudzio do kraja, rukavicu do pretposlednjeg levela, scythe samo do drugog levela. Inace sam skupio sve artefakte, pronasao sve sanduke sa wrath i health shardovima, sve sa orbovima, pronasao Wicked K-a na sve cetiri lokacije.

Rezime:
+ Dugacka
+ Jako raznovrsna
+ Solidna prica
+ Interesantne zagonetke u Black Throne-u

- Previse laka (volim kada su ovakve igre teske)
- Boss fightovi su mogli da budu malo bolje odradjeni.

Sto se mene tice, jedna od najboljih igara koju sam igrao ove godine. :)

Nikako ne mogu da podesim joypad a ne igra mi se ovo na tastaturi. Jel igra neko ovo sa DualShock2?

Uspeo sam, uradio sam ovo iz readme-a :

Fake API calls
==============

Version 3.1 include new method to fake API calls using Detour library.
That metod is for more compatibility with games. Games souch like Trine, Red Faction Guerrilla and other will now work.
For use this new feature you must configure properly x360ce:

Set main option "FakeAPI" to 1
Get and set correct VID/PID for you gamepad in pad options

To get VID/PID of gamepad:

Open "Device Manager"
In "Human Interface Devices" find "HID-compliant game controller"
Double click to open properties, go to "Details" tab
From combo box select "Hardware Ids"
In listbox you will see a list of id like: "HID\VID_044F&PID_B323"
So you VID is a hex number after "VID_" ie. in upper example 0x044F and PID 0xB323
Write valuses to x360ce.ini
Play :)

Svakako sledece cekam Batman 2 i DarkSiders 2 :D

Dobro ljudi jel mguce da vam tolik vremena treba da predjete igru xD
ja sam je bre odma sutradan zavrsio, kad sam skinuo xD bilo je lepo 15 h non-stop game play :D
a i nisam je preleteo sa obzirom da volim RPG igre i istrazujem sto je vise moguce

znaci ceka se dvojka ! a proizvodjaci ce biti podrzani sa mje strane :)

pa kad igras sat dva dnevno mnogo je zanimljivije nago da se predje odjednom :p

Igra je super, opustajuca sa relativno jednostavnim puzzle-ma a opet dovoljno autenticna...sta-dva dnevno prava mera..jeste da ima konzolaski smek ali su zato kontrole jako dobre i tastatuta+mish deluje ispeglano i udobno...pohvala za igru.
Bosovi su prilicno predvidljivi a pronaci im slabo mesto i nije tako izazovno ali opet to je samo igra. Ustvari ovo je prava igrica, pure fun!
Ocena 8.0.

Dobra je, ne svidja mi se artwork jedino, kad vidim predimenzionisan mac ili sekiru zeludac mi se okrene :D

Dobra je, ne svidja mi se artwork jedino, kad vidim predimenzionisan mac ili sekiru zeludac mi se okrene :D

jes vala taj GOW like art work je grand show njesra...nije to samo pitanje sekire vec prvenstveno likova sa bicepsima kao u vola, kratkim nogama, velikim torzom...nakazno i iritirajuce ali...***...amerikanci se pale na kechere pa su developeri dodatno extremizovali taj fundamentalno debbilan look namenjen svima koji nemaju osecaj za ukus (a takvih je....hmm?) i dobili...Gears of War...ostalo je istorija...:d

Poslednja izmena:
Malo off.. ali mislim da necete zameriti. Toliko ste hvalili ovu igru, da bi i ja da je probam. E sad voleo bi da to bude sa gamepadom... Da li biste mogli da mi preporucite neki dobar?

Sorry for off topic. ;)

Prelistaj ovu temu i siguran sam da ces naci ono sto ti najvise odgovara. Sva ostala pitanja vezana za gamepad, postavljaj tamo. ;)

Vezano za ovu igru, zar se nikako ne moze igrati sa nekim drugim gamepadom osim sa X360 i ako je tako jel moze X360 gamepad bilo kog proizvodjaca?

pa ja sam ti celu igru presao sa GIGAtech game padom .. o tome je vec bilo rasprave(EDIT: da budem tacniji kraj druge i treca strana)... i mogu svi game-pad-ovi ( mislim jos nije bilo prijave da nekome uopste ne radi Game-Pad

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno