The file you are trying to access is temporarily unavailable.
Ne da mi se da igram DS pa to ti je
ae ako te ne mrzi sibni na mail [email protected]
Hvala svakako
Ja upravo ubio crva i krecem ka paukovima.
Da li iko zna kako da se pristupi onoj terasi koja se nalazi ispod Samaelovog trona?
Shibnuo
Gl & hf
Imas sa leve strane ono plavo sto te podize kad koristis krila pa onda sletis. Ili skocis dole, pa kad padnes dovoljno nisko uradis dupli skok i sletis dole, tako sam ja.
Da li je neko imao problem sa gamepadom koji je dosta cest na internetu? Naime kada se zapocne igra kamera samo zakuca pogled od dole na gore, vidi se ceo lik, ide igra ali ne moze nista da se uradi povodom kamere, ostaje zakucana. Citao sam nesto kako se resava ali ih nisam najbolje razumeo pa reko da pitam vas. Stvarno mi se igra, izgleda mnogo dobro. Hvala unapred
Ja tek sad videh temu o ovoj igri, odma' kupujem...onaj patch sto pominjete, jel to Darksiders.Update.1.incl.Intaller.Fix-SKIDR... ???
Moram da postavim jedno n00b pitanje: kako se menja rezolucija u igri![]()
Options>Game options>Advanced Options
Fake API calls
==============
Version 3.1 include new method to fake API calls using Detour library.
That metod is for more compatibility with games. Games souch like Trine, Red Faction Guerrilla and other will now work.
For use this new feature you must configure properly x360ce:
Set main option "FakeAPI" to 1
Get and set correct VID/PID for you gamepad in pad options
To get VID/PID of gamepad:
Open "Device Manager"
In "Human Interface Devices" find "HID-compliant game controller"
Double click to open properties, go to "Details" tab
From combo box select "Hardware Ids"
In listbox you will see a list of id like: "HID\VID_044F&PID_B323"
So you VID is a hex number after "VID_" ie. in upper example 0x044F and PID 0xB323
Write valuses to x360ce.ini
Play![]()
Dobra je, ne svidja mi se artwork jedino, kad vidim predimenzionisan mac ili sekiru zeludac mi se okrene![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari