Šta je novo?

Darksiders

Predjoh je i ja.

Odlična igra nema šta, nije nesto teška taman onoliko da se ne iznervirate :)

Mislim da pola stvari nisam nasao po mapi ali prešao sam je laganica.

Cekamo dvojku :)

Igrica je extraaaaa,znaci jedna od boljih koje sam igrao,prikovala me je za komp juce ceo dan...samo sad imam problem..mrzelo me da lepo izadjem iz igrice pa sam izasao na ALT + F4,pa kad sam ponovo usao cekalo me neprijatno iznenadjenje...nigde nijednog savea :S ...Nisam daleko stigao ,tek do onoga Gravier-a,ali sad me mrzi da krecem iz pocetka :/

ako si igrao dok ti je steam bio upaljen,upali opet steam :) imao sam isti problem,ako ugasis steam,igra ne vidi save (ako si prvobitno igrao dok je steam bio upaljen) :p

prebacis taj save iz steam foldera i sve radi perfect tako sam ja ;)
mozes lepo da ugasis steam i opet sve ima sacuvano

evo i ja sam konacno presao. prilicno sam zadovoljan. bilo je malo dosadnih detalja kada treba setati po mapi. iako teleport radi posao bolje je ici pesaka zbog itema.
iznervirao sam se u ashlands jer je ogroman deo i vrteo sam se jako dugo zbog sitnica. mada to i nije obavezno.

trebalo mi je tek nesto ispod 25 sati da bih presao i pokupio sve (osim 2 soul kovcega u shadow svetu kojih nema ni kada koristim masku. video sam da je to cest slucaj. neki su mogli a neki ne).

bilo je malo seckanja i par kreseva, ali to je verovatno zbog graficke. nisam gasio igru po ceo dan. samo sam alt+tab.

mozda bi bilo bolje da ostaje mogucnost igre posle zavrsetka, mada bi bilo malo nelogicno.

jel zna neko da mi objasni onog "dzentlmena" zombija sa sesitom? on mi je bio najsimpaticni detalj u igri. pojavio se 3 puta. jel samo eastern egg ili ima nesto vise?

Pa ti si bas bio temeljit 25h ja sam je obrnuo za 13h i kako ne postoji mogucnost igre posle zavrsetka odes izabers Continue i samo se vratis nazad i mozes da setkas opet po svim nivoima i ako si zavrsio igru.
A sto se tice zombija mislim da je fora samo inace ja sam naleteo samo jednom na njega.

Odlicna igra, nema sta jedino utisak kvari cinjenica da je zadnji boss toloko lak da to nije normalno. Ja sam mislio da ce biti neka klanica i sakupio sam sve sto se moze sakupiti, health, rage, oruzija, oklop i sve dodatke, kad ono od celog fajta izgubim jednu zelenu lobanju?!?

Jel pokupio neko od vas sve iteme na nivou Drowned Pass? To je ona potopljena kuca gde resavas one glupe zadatke za cuvara? Ima levo od Vulgrima jedan sanduk zeleni, ne moze da se skoci jer je daleko a iznad ima neka lebdeca plava naprava, nisam uspeo da provalim kako da se zakacim ili sta vec treba da uradim sa njom??? Isto i na vrhu kuce ima nesto, nisam uspeo da dodjem do toga?

Odlicna igra, nema sta jedino utisak kvari cinjenica da je zadnji boss toloko lak da to nije normalno. Ja sam mislio da ce biti neka klanica i sakupio sam sve sto se moze sakupiti, health, rage, oruzija, oklop i sve dodatke, kad ono od celog fajta izgubim jednu zelenu lobanju?!?

Nije poenta u cilju nego u samom putovanju :) Ako je putovanje zadovljstvo onda i destinacija nije bitna

Jel pokupio neko od vas sve iteme na nivou Drowned Pass? To je ona potopljena kuca gde resavas one glupe zadatke za cuvara? Ima levo od Vulgrima jedan sanduk zeleni, ne moze da se skoci jer je daleko a iznad ima neka lebdeca plava naprava, nisam uspeo da provalim kako da se zakacim ili sta vec treba da uradim sa njom??? Isto i na vrhu kuce ima nesto, nisam uspeo da dodjem do toga?

ne mozes sve da pokupis u prvom prolazu. ocigledno je da jos nisi dobio kuku. ima vremena da dobijes brdo oruzja jos i tek onda dobijas mogucnost za ostale stvari.

ne mozes sve da pokupis u prvom prolazu. ocigledno je da jos nisi dobio kuku. ima vremena da dobijes brdo oruzja jos i tek onda dobijas mogucnost za ostale stvari.

Ok, 'fala :) bas sam se mucio, jos sam trazio po youtubu i nigde nema da neko pokupi...

Poslednja izmena:
ma nema svrhe muciti se. mozda za konzolu ako je nekome stalo do achievmenta. kao sto rekoh gore, trebalo mi je 25 sati zbog svega toga, ali na kraju je ispalo besmisleno.
kroz celu igru lik kao napreduje, ali to nije nista posebno. onda na kraju skupis par sitnica i PUF evo ga war jaci nego bilo ko drugi. kad nadjes death enchantment dovoljna ti je jedna lobanja bonus healtha jer se prilikov svakog udarca war leci nenormalno. cak i ako protivnik blokira ti dibujas hp. cista suprotnost od bloodthirst koji ne radi apsolutno nista. moze nesto bedno da pomogne, ali nije vredan tracenja slota.
bukvalno do samog kraja ne mozes da pokupis nista vredno. a poslednji boss je laganica.
dok su me one vestice (one letece providne nakaze) sabijale nisam imao nista. napadnu me njih 2 i ako promasim blok odose 4 lobanjice. onda odem kod destroyera koji ne moze jednu da mi skine.

dok su me one vestice (one letece providne nakaze) sabijale nisam imao nista. napadnu me njih 2 i ako promasim blok odose 4 lobanjice. onda odem kod destroyera koji ne moze jednu da mi skine.

To si dobro rekao , mada mene je destroyer malo mucio dok nisam skontao kako da ga roknem , i onda je trajalo i trajalo , srusio sam ga skoro 20 puta :crash: i izudarao i on samo ustaje i opet isti rad

Presao igru,nasao sve enchachmente u igri,abyssal armor i sve artefakte...
Mislim da su se neke stvari trebale ranije dobiti...
Zadnji boss je prelak,valjda ce izaci neka expanzija ili nastavak.
Sve u svemu igra je fenomenalna.

Presao igru,nasao sve enchachmente u igri,abyssal armor i sve artefakte...
Mislim da su se neke stvari trebale ranije dobiti...
Zadnji boss je prelak,valjda ce izaci neka expanzija ili nastavak.
Sve u svemu igra je fenomenalna.

Same here, samo mi je trebalo mnogo vremena da nadjem one legendary artefakte posle, a uvek u pocetku kad sam prolazio na par mesta kazem "aha, ovo mora da je neki chest sakriven, ali valjda cu se setiti kad privedem kraju igru" i nikad se ne setim :D Ali overall, super je igra i ima potencijala za nastavak.

Sta znace one dve zute crte ispod health bara i kako mogu da dobijem jos lobanja(iznad health bara)!Nisam puno odmakao od pocetka igre,pa bi voleo da znam sta je sta!

samo igraj i doci ce sve na svoje :D

ajde ukratko. postoje 3 "dusevne" valute koje se koriste u igri. zelena, zuta i plava. zelena je hp, zuta je wrath, plava je novac. sve sto vidis u tim bojama ima veze sa jednom od tih stavki. hp i kes nema potrebe objasnjavati. wrath sluzi za specijalne poteze. nazalost ima ih samo 4: blade geysir (ostrice iz zemlje oko wara), stoneskin (war prima manji damage), immolation (protivnici oko wara se zapale) i ne mogu da se setim poslednjeg naziva (protivnici oko wara se "razbole" (poredjenje sa worms) i primaju damage tokom vremena).
blade geysir trosi jednu celu crtu po potezu.
immolation trosi wrath sve vreme dok je aktivirana. stoneskin takodje
ova poslednja trosi 2 crte.

lobanje dobijas tako sto skupljas health shard. to su komadi lobanje za hp. kada skupis 4 dobijas jednu lobanju. takodje mozes i da kupis kod trgovca mada je bacanje para jer ih ima dovoljno kroz igru. kovceg za health shard izgleda slicno onom sa zelenim dusama, ali ima i crni vir oko sebe.
nekoliko delova ces dobiti i tako sto donosis artefakte kod trgovca.

potpuno je ista prica i za wrath. skupljas wrath shard i kada skupis 4 dobijas crtu.

takodje nemoj da se traumiras sto ne mozes da dodjes do nekih kovcega. za vecinu su potrebni itemi koje nemas na pocetku.

postoje i 2 skrivena kovcega.
jedan je u crossroads (prvo mesto gde nalazis trgovca. gradska raskrsnica). potrebno je unistiti sve hidrante.
drugi je na groblju. potrebno je unistiti sve velike nadgrobne spomenike. one sa krstovima.
takodje na groblju postoje 3 grobnice. srednja moze da se pomera i otkriva ispod kovceg

Poslednja izmena:
samo igraj i doci ce sve na svoje :D

ajde ukratko. postoje 3 "dusevne" valute koje se koriste u igri. zelena, zuta i plava. zelena je hp, zuta je wrath, plava je novac. sve sto vidis u tim bojama ima veze sa jednom od tih stavki. hp i kes nema potrebe objasnjavati. wrath sluzi za specijalne poteze. nazalost ima ih samo 4: blade geysir (ostrice iz zemlje oko wara), stoneskin (war prima manji damage), immolation (protivnici oko wara se zapale) i ne mogu da se setim poslednjeg naziva (protivnici oko wara se "razbole" (poredjenje sa worms) i primaju damage tokom vremena).
blade geysir trosi jednu celu crtu po potezu.
immolation trosi wrath sve vreme dok je aktivirana. stoneskin takodje
ova poslednja trosi 2 crte.

lobanje dobijas tako sto skupljas health shard. to su komadi lobanje za hp. kada skupis 4 dobijas jednu lobanju. takodje mozes i da kupis kod trgovca mada je bacanje para jer ih ima dovoljno kroz igru. kovceg za health shard izgleda slicno onom sa zelenim dusama, ali ima i crni vir oko sebe.
nekoliko delova ces dobiti i tako sto donosis artefakte kod trgovca.

potpuno je ista prica i za wrath. skupljas wrath shard i kada skupis 4 dobijas crtu.

takodje nemoj da se traumiras sto ne mozes da dodjes do nekih kovcega. za vecinu su potrebni itemi koje nemas na pocetku.

postoje i 2 skrivena kovcega.
jedan je u crossroads (prvo mesto gde nalazis trgovca. gradska raskrsnica). potrebno je unistiti sve hidrante.
drugi je na groblju. potrebno je unistiti sve velike nadgrobne spomenike. one sa krstovima.
takodje na groblju postoje 3 grobnice. srednja moze da se pomera i otkriva ispod kovceg
E sad je sve mnogo bolje i jasnije!Imas veliko hvala na ovom iscrpnom odgovoru!Ovako nesto dobro skoro nisam igrao!!:wave::banana:

Ljudi meni se nesto desilo..
Kad sam ubio onog konjanika i dobio konja krenuo sam drugim putem,ne prema crvu i odjednom sam izgubio konja,nestao je..Bug?Vratio sam se prema crvu i sad sam zarobljen bez oruzja i nista ne reaguje ,znaci ubije me svaki put.Pise da se drzi left ctrl ali ne reaguje nista..Sad sam i bez konja i bez oruzija,ne znam sta da radim?!

...

Ljudi meni se nesto desilo..
Kad sam ubio onog konjanika i dobio konja krenuo sam drugim putem,ne prema crvu i odjednom sam izgubio konja,nestao je..Bug?Vratio sam se prema crvu i sad sam zarobljen bez oruzja i nista ne reaguje ,znaci ubije me svaki put.Pise da se drzi left ctrl ali ne reaguje nista..Sad sam i bez konja i bez oruzija,ne znam sta da radim?!

Nisu za tebe igre, u svakoj nadjes barem jedan bug :).

Kod crva se prvi put šetaš koristeći usporavanje vremena (to je u onoj velikoj peščari), a posle ima jedna manja zatvorena gde imaš kućice na koje možeš da staneš da te ne ubije crv.
Inače konja ne možeš da jašeš svuda. Samo u većim otvorenim delovima. Tako da je normalno da konj nestane. Ali oružja ne treba da izgubiš i treba da možeš da ih koristiš isto kao i pre konja.

Kod crva se prvi put šetaš koristeći usporavanje vremena (to je u onoj velikoj peščari), a posle ima jedna manja zatvorena gde imaš kućice na koje možeš da staneš da te ne ubije crv.
Inače konja ne možeš da jašeš svuda. Samo u većim otvorenim delovima. Tako da je normalno da konj nestane. Ali oružja ne treba da izgubiš i treba da možeš da ih koristiš isto kao i pre konja.

Ja sam u delu kada treba da ubijem crva.Jel moze konj da se dozove ili sam dolazi?Ovde me crv juri a ja idem bez konja,apsolutno mi tako ne reaguje nista jer nisam na cvrstoj podlozi..Ne radi ni jedno oruzje a konja nema nigde!Da nije neki bug?

Kada hodas kroz pesak ne mozes da koristis oruzje ili da radis dupli skok. Imas u opcijama kontrole, pogledaj na koje dugme ti je stavljeno Summon Ruin, to ti je konj.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da pustim igru.. imam win 7 i stalno izbacuje gresku-stopped working! Sta je u pitanju? Sve sam probao...

Blah ... :(

Igra Darksiders je zabelezila veoma lep uspeh ove godine, kako na konzolama tako i kasnije na PC-u. THQ je juče objavio da se radi na nastavku ove veoma popularne igre ali nastavak neće izaći pre 2013. godine. Da li je to razočaravajuće ili ne ostaje na vama. Jedno je sigurno, THQ je u poslednje vreme postao poznat kao izdavačka kuća koja stalno odlaže svoje naslove, tako da ako oni kažu 2013. verujemo da neće biti ni u toku te godine. Jedno je sigurno, nastavak ove igre definitivno vredi čekati i nema sumnje da će sama igra opravdati to čekanje.

Darksiders 2 je bila najavljen za kraj 2012 godine jos pre 6-7 meseci. Nista novo.

Dobra igra. Legacy of Kain HD.
Koliko cesto se koristi crossblade, i uopste manuelno ciljanje? Nemam analog na ovom kinezu, pa...

bice neophodno dosta puta za paljenje bombi i aktiviranje nekih prekidaca. Inace nije preterano bitno kao oruzje. Mada i to zavisi od stila kojim igras. Imas lock target i uz malo vezbe ces moci da nanisanis svih 5 meta. Kod bombi i prekidaca ces imati sasvim dovoljno vremena.

skinuo sam kompresovanu verziju(4,2gb) gde bi trebalo sve da radim osim sto su ingame cinematici u manjoj rezoluciji, medjutim ja posle prva 2 intro videa dobijem blackscreen. sta bi mogao da bude problem? kanta iz potpisa

Vrh Dno