- Učlanjen(a)
- 20.10.2007
- Poena
- 955
i onda ceo ariamis jovo nanovo.
*šapt* moraš da je ubiješ da bi dobio prisilas dager , koji je gotivno oružje
*šapt* moraš da je ubiješ da bi dobio prisilas dager , koji je gotivno oružje
Ne znam što te toliko muči Tomb, sa sunlight maggotom ili sa light spellom zona je skoro pa trivijalna.
Inače ja prelazim i drugi put, ovog puta sa light encumberance melee piromanom, odn što igra vise odmiče sve sam više melee a sve manje piroman. Baš je kratak range ovih fire spelova a sa 40 str i 30 dex +15 claymore radi opasan damage. I jos može da se enčantuje sa great magic weapon, opasna stvar. Vrlo verovatno ću da napravim i jedan lightning weapon, recimo veliku kosu, za neprijatelje koji su slabi na lightning.
DLC je uklopljen u glavnu igru i ako ne procitas sta tacno sadrzi neces moci da provalis koji deo je DLC a koji originalna igra. Bossovi u DLC-u su po meni najbolji u celoj igri i igra je prakticno nekompletna bez njih i njihove price.
U ds2 su moguce invazije i kad si hollowed. Gledao prvi bos fajt gde si okruzen tocak-kosturima. Suludo.
Nisam hteo da uzimam Scythe za prvo prelazenje iako znam da je odlican weapon. To mi je vec heavy cheat, jer do njega nikad ne bih gologuz stigao bez youtube spoilera.
I Drake Sword mi je cheat, ali za to krivim dizajn igre jer tuda svakako prolazim na pocetku, samo ne bi imao pojma da su repovi lootabilni. 🙂
zuloom kako ide? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari