da li je neko probao da igra sa ps3 joypadom?
celo popodne uz pomoc tvorca teme pokusavam da namestim, u winu sve lepo detektuje joypad ali u igri reaguju samo mis i tastatura...
koristio sam motionjoy i x360ce.
Pretpostavljam da postoje protivnici koji imaju veliki fizicki def pa ti treba elemental oruzje za njih? Razmisljao sam da za tu svrhu imam bar jedno lightning oruzje, fire cu imati preko magija tako da ne bi budzio oruzje za to. Posto cu najverovatnije ici na DEX build mogao bi da upotrebim oruzje koje se skalira sa STR za tu svrhu jer ce mu to skinuti skaliranje a dodati elemental bonus.što se apgrejda oružja tiče idite isključivo na normal +15.
što se oružje više unapredi, bolje se i skalira sa DEX i STR.
E ovo ne kapiram.Ostale vrsta oružja treba iskovati do maximuma / bar po jedno za svaki Elemental upgrade / zbog achievmenta , da bi se uzeo Dark Soul
Povezana je sa jednim predmetom koji nadjes kada izadjes iz Anor Londoa. Nista na silu, ovo je zagonetka a ne skriveni zid.
U brate koji psiholoski pritisak, ja sam i ovako bio konstantno napet k'o struna dok sam prvi put igrao, nedaj boze da sam imao 99 humanity-ja. Vec zamisljam kako ginem na nekoj za.jebanoj deonici i sad kao treba da se vratim tamo a ne smem da poginem, upao bi u prvu provaliju provereno![]()
Fora je sto ako pravis neki dex ili str build, uvek ce ti oruzja koja imaju samo physical dmg imati jaci dmg, cak i da na papiru imaju manji. To je zato sto ako imas 2 vrste dmg-a (na pr. magic i physical), mora da se savladaju 2 razlicita defense-a protivnika.Silver Knight Spear je vec divine, u tome i jeste fora, odlican je za DEX build.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari