Uh oteglio sam mooda dok sam ubio debelog Havel-a, zaginuo sam sigurno 15-ak puta ali sam se nameračio na onaj prsten i na kraju sam ga roknuo (tresle mi se ruke, popio pivo posle toga da se smirim).Omlavio Taurusa (na teži način, tek posle saznao da mogu da skačem sa kule na njega). Otvorio sledeći bonefire u Undead Parish-u i sad smrduckam oko crkve, planiram da uđem danas. Inače nema šanse da ubijem onog dark knight-a u Undead Burge-u (pre ulaska u kulu koja vodi do Taurusa/Havela), kontam da čuva dobar loot.
Meni se to najvise svidja, sto je brutalna. Ne znam zasto ali ovo sto videh iz DS 2 mi se cini da nije vise tako, nadam se da gresim.
Za Havela samo treba skupiti ista mooda i 2-3 puta parry -> riposte i gotovo.
Meni je to bio prvi Dark Knight kog sam ubio, zainatio se ***, nisam hteo da idem dalje dok ne vidim šta je iza njega. Dobar je za vežbu a i loot iza njega je OK na početku igre.Inače nema šanse da ubijem onog dark knight-a u Undead Burge-u (pre ulaska u kulu koja vodi do Taurusa/Havela), kontam da čuva dobar loot.
Otvorio sledeći bonefire u Undead Parish-u i sad smrduckam oko crkve, planiram da uđem danas.
Ja sam od njih dobio BNight Greatsword, malo je zeznut za navikavanje ali kad opali...
Halberd (na srbskom kilibarda...mmm...) je bas tu ispred crkve. Po meni najbolja klasa oruzja.
Haleberd lootujem sa onog lesa ispred resetkaste kapije na drugom ulazu u crkvu? Na nju mislis? A mac nemam pojma gde je?
Gargoyle halberd je bolji od običnog ...
A ja bih to trebao znati bez tutoriala kako? :trust:
... zavisi od atributa lika koji se vodi. Za magove sa napucanim INT-om bolja je obicna enchatovana helebarda jer skalira A sa INT-om.
Magovi su "easy mode", njih ne računam.![]()
Au kakav uzasan port!
Nocna mora je ovo igrati sa Xbox gamepadom posle PS3 gamepada.
Citajuci komentare ispada da je stvarno tako, da se magom mnogo lakse prolazi kroz igru... tj. magijama, jer svim klasama su dostupne iste stvari i mogucnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari