Šta je novo?

Dark Souls II

ok ondak . samo cepaj !

:d

http://www.forbes.com/sites/erikkai...broken-on-consoles-before-graphics-downgrade/

This is what it comes down to: a playable framerate. The early builds that the screenshots came from were playable but only just so. The game was not in a state where it could be sold at that point. I strongly suspect that they were focusing heavily on delivering a top-notch experience on PC and underestimated the challenges the new systems would pose on PS3 / Xbox360. That’s my analysis, anyway. But, factually, the early builds played like Blighttown the entire game.
On the other hand, this may be good news for PC gamers. If From Software was so focused on making a great, visually stunning experience on PC, then it’s quite possible that the PC version will look and play the way the game looked and played in preview builds.

Stigli najzad :D

20140325_184928.jpg

Utiscovi... :d

Tek pocinjem, bice za koji dan :)

Jedva cekam ovo cudo za PC. Ima i ovo malo zivaca da izgubim. :D

ma kakvi živci, kome to treba !

Black armor edition, jel ima neke veze sa Tarkus-om? Dobija se njegov armor možda?

Black armor edition, jel ima neke veze sa Tarkus-om? Dobija se njegov armor možda?

Ma jok, dobija se nekih bezveznih 5 oruzja i 5 stitova. Gotivno je sto je metalna kutija i stripcic koji je dosao sa diskom. Jedini razlog sto sam to uzeo je sto je bila ista cena ili maksimalno razlika od 1-2 evra, ne secam se vise.

*** jos mesec dana, postajem zestoko nestrpljiv. Vuce me da gledam neki review ali znam da ce mi us*ati dozivljaj kad budem krenuo da igram.

To nikako, prvi playtrough je ono sto ostaje :)

Prvi utisci:

- U sustini more of the same, sto je veliki plus.
- Backstab je mnogo mnogo teze odraditi, riposte takodje
- Citao sam da je tutorial kanda laksi, ne bih se slozio s tim. Postoje neki neprijatelji, doduse opcioni, koje je teze ubiti nego tutorial boss-a u prvom delu
- Sto se tice mp-a ne mogu mnogo da kazem tek sam dobio Small White Soap Stone i nisam jos probao, ali item description kaze
da je vreme koje se provodi u tudjem svetu mnogo krace nego sa White Soap Stone, tako da se cini da su malo izmenjali coop mehaniku

Sve u svemu, i dalje je slow pace, risk vs. reward DkS iskustvo koje toliko volimo :)

Angry Joe sucking at Dark Souls 2 :d:

evo cisto i ovde da napisem, kome je dosadno, moze da proba Betrayer, igra malko podseca na Dark Souls, po tezini protivnika, respawn-u i tom nekom filingu, iako su totalno razlicit zanr... dakle koga ne mrzi, nek proba malo :)

evo cisto i ovde da napisem, kome je dosadno, moze da proba Betrayer, igra malko podseca na Dark Souls, po tezini protivnika, respawn-u i tom nekom filingu, iako su totalno razlicit zanr... dakle koga ne mrzi, nek proba malo :)

Ako nema ništa novo vezano za DSII ne spamovati temu!!!

Da covece, ja bas sad upao da vidim ima li kakvih novosti vezanih za DS2, kad ono - patka. :d

Nisi u toku Ixinho...

Evo par novosti, ne konkretno za PC, ali za igru uopste:

- Koliko su ljudi testirali, SL vise nije od vaznosti pri matchmaking-u u MP. Postoji novi parametar, Soul Memory koji oslikava sve duse koje ste ikada sakupili (cak i ako su izgubljene) i po tome se radi matchovanje igraca za coop i pvp. Koliko je to dobro vreme ce pokazati, ali izgleda da meta nivoi za mp vise nisu u opticaju posto ce soul memory da raste levelovali se vi ili ne. Ja sam jako nizak SL, ali posto sam krenuo da pravim hex karaktera, dosta dusa potrosim na spelove, a i da sebi dam malo veci challenge, tako da mi je SM poveci i u ranim nivoima se drasticno smanjio broj summon signs-a koje vidim. Mada sam citao da kako raste soul memory tako raste i tolerancija, tj. sve je veci opseg sa kim moze da se igra online.

- Na zalost vec se pojavio Mega Mule save za PS3. Ja licno nisam jos sreo nekoga ko ga ima, ali kako god okrenes to je lose za igru i ocekujem da ce se expresno slicna stvar pojaviti i za PC. Mada postoje do sada nepotvrdjene informacije da je FROM sw krenuo sa banovanjem tih naloga (sto je za PS3, ako je kupljena Blue Ray verzija, trivijalno, osim ako ne banuju sam disk ili konzolu).

- Inace, ako se previse puta diskonektujete iz MP-a namerno ili zbog mreze (samo dok traje sesija sa drugim igracima) taj karakter je banovan sa online play-a. Popstoji item koji se zove Bone of Order koji svaki novi lik dobija na pocetku koji sluzi da vas pusti da ponovo izadjete online, ali ako se to ponovi opet, ban je permanent i morate da zapocnete novu partiju za online play.

Toliko za sada :)

Poslednja izmena:
Ako nema ništa novo vezano za DSII ne spamovati temu!!!

failovao si mali, ja ne radim isto ono sto je vuk na onoj temi... on je stavio nesto sto svako zna, i o cemu je pisano na temi, a ja sam stavio nesto sto skoro niko ne zna i o cemu nije pisano na temi...
pa ko zarko ceka dark souls 2, znaci mu taj info ;)

Da covece, ja bas sad upao da vidim ima li kakvih novosti vezanih za DS2, kad ono - patka. :d

a inace ti i zuloom ste dobri drugari? :D

failovao si mali, ja ne radim isto ono sto je vuk na onoj temi... on je stavio nesto sto svako zna, i o cemu je pisano na temi, a ja sam stavio nesto sto skoro niko ne zna i o cemu nije pisano na temi...
pa ko zarko ceka dark souls 2, znaci mu taj info ;)

Da ti si samo postovao stvar koja blage veze nema sa temom, takoreći drugu igru, btw nisam ja Mali, on je gradonačelnik...

ne kapiras, dizem ruke, ne zelim da se pravi off.

Cuj sad, "ne zeli da se pravi off", a u svakom topicu ima po 10 postova po strani, od kojih ni jedan nema blage veze sa temom. :d Ti se izgleda zainatio da za kratko vreme nabubas post count koji si, ocigledno, godinama ignorisao. :)

Hvala, dobio i ja.

pc/nextgen vs. ps3/xb360 ?

[youtube]ykbT03r_9Zo[/youtube]

Nazad
Vrh Dno