ja i dalje ne znam kako odredjeni ljude misle da ovo igraju na tastaturi kada bar 4 komande nevezane sa kretanjem , moraju da budu stalno na pokret kaziprsta ili palca... ima miseva koji imaju vise tastera.... ali je to sve u jednoj ruci![]()
da odigramo jedan pvp pa da ti pokazem![]()
Noramlno kada je igra katastrofalno prilagodjena tastaturi i misu, normalno je da ce neko sa dzojstikom da bude bolji jer je tako LAKSE igrati. Ne zato sto je generalno tako nego je to samo slucaj u DS, bas da vidim nekog heroja sa dzojstikom kako bi prosao protiv nekog sa m+t da je igra prilagodjena kako treba.
Dzojstici su generalno jedino stvoreni za FIFU, PES i NBA za sve ostalo je m+t milion puta bolji pod uslovom da se igre prilagode kako treba a ne kao u DS gdje ne mozes kameru da okreces a kamo li nesto drugo.
Noramlno kada je igra katastrofalno prilagodjena tastaturi i misu, normalno je da ce neko sa dzojstikom da bude bolji jer je tako LAKSE igrati. Ne zato sto je generalno tako nego je to samo slucaj u DS, bas da vidim nekog heroja sa dzojstikom kako bi prosao protiv nekog sa m+t da je igra prilagodjena kako treba.
Dzojstici su generalno jedino stvoreni za FIFU, PES i NBA za sve ostalo je m+t milion puta bolji pod uslovom da se igre prilagode kako treba a ne kao u DS gdje ne mozes kameru da okreces a kamo li nesto drugo.
Lakse jeste, posto je control binding u kecu za pc uradjen katastrofa.
@ 2saint: mozes tako da mapiras kontrole ali.... tada leva ruka radi i wasd i shift , verovatno se pokriva i ctrl i alt... Q , E ,R... jednostavije i dosta produktivnije bi bilo da postanes klavijaturista :d
a stvarno ne vidim razlog da se neko toliko pati u igri u kojoj bi trebalo da uziva... a da se nema za jedan joypad , to ne verujem.
jedini razlog je taj sto ne zelite da ga uzimate iz principa... ono pc vs konsols stuff![]()
... pa prvi deo, pve, se mogao igrati i kao klasican rpg ako se dobro usmere poeni, nije bio preko potreban neki refleks i skil na dugmicima. Ja sam ga prosao bez problema na m+t.
Prosto neke igre su mnogo prirodnije na gamepadu, kao sto su neke prirodnije za m+t. Prosto koliko god da srede igru za pc bice mnogo bolji osecaj ovakvu igru igrati na dzoju. Kao kad bi ja trazio da mi prilagode fps za gamepad...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari