Kobayashi Maru
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.10.2006
- Poena
- 380
Ne moze, tako je matori! Idemooo... kako si mu iskontrirao, ali ono kroz noge tebra. Svaka cast! Kobajasi, ja se ne bih vise pojavljivao na forumu.
Joj sramote, unakazi me čovek s činjenicama... :lupko:
Pozdravljam vas sve, ali za mene više nema mesta na ovom forumu... svevišnji Kellhus me je razoružao neverovatno čvrstim i temeljnim argumentima (kao i uvek pravilnim rasporedom reči u rečenici) koje ni sam Bog ne bi uspeo da pobije. :Klanjanje
Oprostite mi, dragi forumaši... nisam znao da se kačim sa fascinantnim i uzvišenim primerkom "har' kor old skul madafaka master elit tru gejming suprim biing ultimejt debatnog bota", koji se milostivo inkarnirao na zemlji kako bi prosvetlio nas smrtnike i izbavio iz pakla gejming ignorensa.
Potpuno me je razoružao svojim inteligentnim i razboritim činjenicama, koji poseduje neverovatno pronicljivi uvid u industriju igara i kome se svi developeri i izdavači javljaju za savet. Nisam zaista znao da svi studio head-ovi imaju Kellhusov broj na speed dial-u i da se kačim sa tako opasnom zveri...
Ne mogu više da izdržim ovu sramotu. Odoh da izvršim sepuku... samo da pojedem nešto prvo i da spalim komp nakon toga. Molim samo nekog forumaša s Voždovca da dođe do mene da me dokrajči ako se onesvestim u toku procesa.
Edit: E da... Djolenzi, aj baci neku "šaljivu sliku", majke ti. Meni su ruke trenutno zauzete... :crash::wall:
Poslednja izmena: