Šta je novo?

Dark Souls II

Ne moze, tako je matori! Idemooo... kako si mu iskontrirao, ali ono kroz noge tebra. Svaka cast! Kobajasi, ja se ne bih vise pojavljivao na forumu.

Joj sramote, unakazi me čovek s činjenicama... :lupko:

Pozdravljam vas sve, ali za mene više nema mesta na ovom forumu... svevišnji Kellhus me je razoružao neverovatno čvrstim i temeljnim argumentima (kao i uvek pravilnim rasporedom reči u rečenici) koje ni sam Bog ne bi uspeo da pobije. :Klanjanje

Oprostite mi, dragi forumaši... nisam znao da se kačim sa fascinantnim i uzvišenim primerkom "har' kor old skul madafaka master elit tru gejming suprim biing ultimejt debatnog bota", koji se milostivo inkarnirao na zemlji kako bi prosvetlio nas smrtnike i izbavio iz pakla gejming ignorensa.

Potpuno me je razoružao svojim inteligentnim i razboritim činjenicama, koji poseduje neverovatno pronicljivi uvid u industriju igara i kome se svi developeri i izdavači javljaju za savet. Nisam zaista znao da svi studio head-ovi imaju Kellhusov broj na speed dial-u i da se kačim sa tako opasnom zveri...

Ne mogu više da izdržim ovu sramotu. Odoh da izvršim sepuku... samo da pojedem nešto prvo i da spalim komp nakon toga. Molim samo nekog forumaša s Voždovca da dođe do mene da me dokrajči ako se onesvestim u toku procesa.

Edit: E da... Djolenzi, aj baci neku "šaljivu sliku", majke ti. Meni su ruke trenutno zauzete... :crash::wall:

Poslednja izmena:
Sandbox nije, ali je svet otvoreniji i ima dosta opcionih bossova. I jedna bitna stvar, procitao sam da se ne ide automatski u NG+ kad se ubije zadnji boss, ne znam sta treba da se uradi, ali to je plus za one koji hoce da se vrate da urade sve sto su propustili.

Pa dobro, bilo je i u prvom delu dosta opcionih bossova. Ako ih bude vise, jos bolje.

Durante je napisao(la):
I wish I was allowed to talk right now and irrefutably demonstrate just how ridiculous the idea that DS2 PC assets aren't improved over their console counterparts is.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=107723306&postcount=1650

GWQ6NiL.gif

MaLDo se malo igrao :)

Poslednja izmena:
Džaba, hejteri će i dalje tvrditi da je u PC verziji grafika kao na starim konzolama ista, i tako dok konačno svi ne budemo u prilici da PC verziju zaigramo..

kelhuse , koja je svrha tvojih komentara ?

Da bar ume da slozi recenicu kako treba nego je jos i nepismen uz sav taj spam. Ja sam mislio da Bench ima vise standarde od Sk-a a oni ga sutnuli odavno...

On i onaj fotograf s nokiom istrolovase sve zivo :d

pa ne bi im se bas klanjao... dark souls kec je bio ocaj po tim pitanjima, a sad su izgleda konacno naucili da naprave solidan port...

Ono sto mene najvise interesuje za PC verziju je koliki ce community biti u poredjenju sa PS3 na primer (mada cujem da je i na 360 poprilicno veliki). Igra jeste odlicna i solo, ali bez coop-a i pvp-a se fakticki dobija pola igre za punu cenu.
Pride su u poslednjem patchu toliko bufovali summon NPC da vecina moze da solo rokne bosa na NG. Za NG+ i na dalje cisto sumnjam.

Nema šanse da online zajednica bude i približno kao na konzolama velika, ipak će na PCu mnogo manji broj igrača original kupiti.. Ako te coop i posebno PvP interesuju a konzolu imaš, PC verzija za tebe nije najbolje rešenje.

pa ne bi im se bas klanjao... dark souls kec je bio ocaj po tim pitanjima, a sad su izgleda konacno naucili da naprave solidan port...
Ja sam zahvalan. Došli smo od situacije gde u slučaju prvog dela PC port ni očekivali nismo pa smo ga ipak dobili, do situacije gde će drugi deo po svemu sudeći vrhunski PC port biti..

Poslednja izmena:
Nema šanse da online zajednica bude i približno kao na konzolama velika, ipak će na PCu mnogo manji broj igrača original kupiti.. Ako te coop i posebno PvP interesuju a konzolu imaš, PC verzija za tebe nije najbolje rešenje.

Uveliko igram na PS3 i imam preorder za PC. Kao sto sam vec napisao na nekoj od prethodnih strana, igra to zasluzuje. Ono sto me je razocaralo je odsustvo VAC zastite za PC, mada kako se vec poodavno pojavio megamule save za ps3, ne mogu da kazem da je situacija tu mnogo bolja.

Poslednja izmena:

Ja sam zahvalan. Došli smo od situacije gde u slučaju prvog dela PC port ni očekivali nismo pa smo ga ipak dobili, do situacije gde će drugi deo po svemu sudeći vrhunski PC port biti..

Master Yoda has spoken!? *** u kom je decko tripu nevjerujem! :d

Poslednja izmena:
pa za taj post se slazem sa njim u potpunosti.

ne samo da zajednica nece biti istog kvaliteta i kvantiteta... vec verujem da ce ono malo pc igraca imati dosta problema sa hakerima...

Apropo cele price o hakerima, verovatno neko vec zna, ali nije zgoreg da napisem.

FROM se odlucio da se sa twinkerima bori tako sto je uveo Soul Memory - to je ukupan broj dusa koje ste ikada skupili, bilo da ste ih izgubili ili ne. E sad, caka je sto se u matchmaking-u vise uopste ne uzima SL u obzir, vec samo SM. Postoji vise breketa, s tim sto se svi koji su presli 12M SM mislim turaju u isti. Jos su razdvojili servere za NG i NG+ pa navise. To za posledicu ima da onaj ko je zavrsio igru na, recimo, SL 10 ne moze da grifuje nove igrace sa uber opremom, u teoriji...

U praksi megamule save (bar neke verijente, cujem da ih ima vise) dolaze sa svim itemima iz igre, 9 999 999 souls-a i 0 SM, tako da je prakticno jos lakse trolovati nove igrace. Da li ce FROM nesto uraditi po tom pitanju niko ne zna. Ima nekih informacija, ali su mahom neproverene.

Ovo ima za posledicu jos jednu stvar - meta koja je postojala u prve 2 igre na 120 i 125 SL vise ne postoji, posto SM neprestano raste, tako da nikome nije u interesu da prestane sa levelovanjem. Ovo mi se i svidja i ne svidja - uvek sam hteo da imam nekog all around uber lika, ali s druge strane na dovoljno visokom SL svi mogu da rade sve, tako da razliciti buildovi padaju u vodu. Mada, ruku na srce, i u DaS1 je bilo par OP buildova, ostalo je bilo za zezanje i dobro raspolozenje :)

Već se pojavio narodnjak, nisam ga očekivao pre nedelje-ponedeljka.

gde se pojavio? u mojoj omiljenoj "radnji" nema nista...

fakeovi , ne ocekujte pre zvanicnog termina.

Hm, ovaj napunjeni što ja vidim je 11,46gb??

Nazad
Vrh Dno