Šta je novo?

Dark Souls II

Posle 4 sata igranja orignalne igre za koju sam dao 15e, moram da kažem par reči... KOntrole u katastrofa i grafika je srednje žalosna... BTW još uvek ne mogu da lokujem neprijatelja,. Ovaj port je očajan! Ima li igra neki fps lock, pošto deluje jako sporo?

Pisano je u temi vec 20 puta, skines DSfix i podesis prema nekom YT uputstvu i igra radi savrseno.
Ko gleda u ovoj igri grafiku ne treba ni da igra.
I bukvalno moras imati bilo kakav gamepad, jer je cist mazohizam igrati keyboard+mis.

imas sajt dark souls nexus. odatle skini sve dsfix, hi res texture packove i uzmi gamepad. ja sam je isto prvi put bacio, sada mi je mozda i naj pc igra u poslednjih ko zna.

Posle 4 sata igranja orignalne igre za koju sam dao 15e, moram da kažem par reči... KOntrole u katastrofa i grafika je srednje žalosna... BTW još uvek ne mogu da lokujem neprijatelja,. Ovaj port je očajan! Ima li igra neki fps lock, pošto deluje jako sporo?

Pročitaj malo DS temu, ovo je DSII.

Kad sam video grafiku smorio sam se do kostiju :( jos jedno razocarenje.

Pa da, to je najbitnije. :d

Kad sam video grafiku smorio sam se do kostiju :( jos jedno razocarenje.

Mozda je glupo poredjenje, ali zamisli da su ljudi koji igraju Minecraft tako nesto pomislili. Ova igra (dobro, mozda ne ova, posto jos nisam dobio svoju kopiju, ali Souls igre) su pravo malo remek delo od kojih mnogi treba da uce. Dizajn, mehanika, mp, ne znam odakle da pocnem..., mozda od toga da ne posmatraju igrace kao infantilne budale. Nekada "u moje vreme" :) glavna stvar je bila na gameplay-u. Sta mislis kako su Black Isle i Bioware (pre EA) izgradili ime?

sve je to kul, dok pod tim "infantilne budale", ne mislite na to da su cepnuli tezinu igre na sadisticki nivo, e eto kolko vam dajemo kredita kolko ste pametni...
to nije pamet, to je varanje, a igra treba da bude lepo balansirana i pametna na neki drugi nacin...

e sad, nisam igrao keca, samo nesto malo, planiram da se posvetim dvojci, i nadam se da se ovaj deo o tome kako cene intelekt prosecnog igraca misli i na neke druge stvari, a ne samo na tezinu igre.

Dok ne pređeš bar jedan deo nemamo o čemu da razgovaramo jer nemaš pojma o čemu pričaš.

to sam vec i sam rekao, a bolje da si mi odgovorio dal samo zbog tezine smatrate da vas igra ne smatra ******ma, ili ima i neki drugi razlog...

Receno je 100 puta, igra nije teska kad naucis mehaniku borbe, koncentrisan si i shvatis kako funcionise sprega izmedju karakteristika lika i opreme/oruzja. Dakle nema nikakvog varanja, naucis da igras i vladas, dok ne naucis - umires.

Neverovatno je kako je dobro urađena spona između igrača (tebe) i tvog avatara u igri. Ispada da si to bukvalno ti, tu si, ne znaš zašto, ne znaš šta treba da radiš, polako slažeš priču. U igri si undead koji kada umre ide na bonfire i ponovo se summonuje, što više umire to je više hollow dok ne poludi totalno, ili ako si zaista chosen one, sačuvaćeš prisebnost i pobediti sve.
U realnosti je to ovako: što više gineš - više se frustriraš i ako si chosen one (dovoljno jaka persona da pređeš preko izazova) završićeš igru. ako ne, onda nisi odabrani i ide uninstal.

Kapa dole Japanerima za Souls igre :)

pa kolko vidim, ima vas dosta choosen one-a...
to malo umanjuje taj osecaj da ste nesto posebno :D
pre bi reko da su puka tvrdoglavnost, volja i slobodno vreme dovoljni da bi presao ovu igru, a ne skill...

bez obzira, posveticu joj vreme, ako mi bude dovoljno zanimljiva, da bi se potrudio oko nje :)

to sam vec i sam rekao, a bolje da si mi odgovorio dal samo zbog tezine smatrate da vas igra ne smatra ******ma, ili ima i neki drugi razlog...

Nije stvar u težini već u tome što te igra ne tretira kompletnim i.diotom, što te ne drži te za ruku, što nema milion indikatora, što ti ne govori šta treba da uradiš, kuda treba da ideš, kako šta da koristiš, što ti priču ne servira kroz bljutave sinematike, već je sam sklapaš kroz puzle koje ti igra servira.

Ali dobro, poštujem i to da ovakvi nekomercijalni naslovi nisu za svakog :)

Što se tiče težine, igra nije nimalo teška kada se savlada ono što igra očekuje od tebe.

Poslednja izmena:
Neverovatno je kako je dobro urađena spona između igrača (tebe) i tvog avatara u igri. Ispada da si to bukvalno ti, tu si, ne znaš zašto, ne znaš šta treba da radiš, polako slažeš priču. U igri si undead koji kada umre ide na bonfire i ponovo se summonuje, što više umire to je više hollow dok ne poludi totalno, ili ako si zaista chosen one, sačuvaćeš prisebnost i pobediti sve.

&

Nije stvar u težini već u tome što te igra ne tretira kompletnim i.diotom, što te ne drži te za ruku, što nema milion indikatora, što ti ne govori šta treba da uradiš, kuda treba da ideš, kako šta da koristiš, što ti priču ne servira kroz bljutave sinematike, već je sam sklapaš kroz puzle koje ti igra servira.

Hvala na odgovoru, to me je zanimalo :)

pa kolko vidim, ima vas dosta choosen one-a...
to malo umanjuje taj osecaj da ste nesto posebno :D
pre bi reko da su puka tvrdoglavnost, volja i slobodno vreme dovoljni da bi presao ovu igru, a ne skill...

bez obzira, posveticu joj vreme, ako mi bude dovoljno zanimljiva, da bi se potrudio oko nje :)
Ok, javi se kad predjes...

Tada je igra na PCu prikazana, a ovo drugo je gejmplej sa starih konzola.. Nema razloga da PC izdanje ne izgleda tako dobro kao prvi snimci.
Ne treba nikome još jedna Watch Dogs tema.

Krenuo preorder na put, nadam se da cu sledece nedelje vec ginuti vise puta za redom :)

Meni je igra vec na HDD-u, samo cekam aktivaciju 14.3. :D

Iduce nedelje? Zar PC verzija nije pomerena za 25. april?...

Nije PC verzija :p

Stigao kući, zaseo za LCD, pa da se ovo čudo konačno proba. Prvi deo gotovo da nisam igrao, nikako da uzmem za Steam. Od pirata sam odustao jer tad nisam imao GamePad.

Već sam naišao na nepremostivu prepreku. Kad ukucam ime, ne mogu da kliknem OK, nego me uvek odvede na "tastaturu" da ponovo kucam. DOsta Dark Solsa za mene.
7/10

EDIT: Genijalac. Mora da se skroluje na D-Padu.

Stigao na tutorialu do 2 velika nilska konja i rasturiše me k'o majmuna.

Poslednja izmena:
Simpa boj, ne žuri u ocenjivanju ovakvog remek dela.
(Inače, sad već zvanično izjavljujem da je ds1 , uz clive barkers undying, najbolja igra svih vremena)

Jesi li uopšte igrao prvi deo ?

Nazad
Vrh Dno