Šta je novo?

Dark Souls II

VIdi stvarno...
Ne znam koliko to moze uticati na utisak.
Dok god je gameplay onako dobar.
Pa valjda ce biti krvi majku mu j***m?!?

pa bice kolko vidim, deluje ko da ce sve biti po starom, ali ne znam kako su izvukli T rating...

…a torture device with streaks of blood. During the course of the game, a boss creature appears partially topless (e.g. hair barely covering breasts). The words ‘bastard’ and “pr*ck” can be heard in the dialogue.

... kolko sam shvatio u nekim zemljama je dovoljno da nema kupleraja i pusenja u igri i moze da se igra bez ogranicenja.

To bre! Zivelo kompjutersko nasilje! :-devil-:

To mi je uvek bilo cudno kod nekih zemalja. Igra kao sto je DkS 2 dobije Teen, a secate li se kolika se prasina digla oko scene u Mass Effect-u. Krv i nasilje je super i cool, ali ako se vidi naznaka golotinje, o neeee, ne moze to tako.

da, upravo to... i zato tako malo sexualnih tema vidimo u igrama...
poremecen sistem...

Jel moguce da konzolasi nemaju temu ds2?

pa kad su konzolasi :p

Nisam shvatio poentu tvog posta a poenta mog je : " da li je moguce da ljude u podforumu igara za konzole toliko zabole za ds2 da se nisu udostojili ni temu da otvore iako se pojavila za xbox???".

pa dobro, mozda ucestvuju na ovoj temi, kad vec postoji :D

Trazio sam i ja malo pre u podforumu konzola(ne ulazeci u PC sekciju za igre), misleci da cu pronaci neki komentar iz prve ruke, zali Boze vremena... :d !

I bolje je da multiplatform igre budu u jednoj temi, mnogo se lakše vodi diskusija nego u dve teme.

I bolje je da multiplatform igre budu u jednoj temi, mnogo se lakše vodi diskusija nego u dve teme.
Upravo tako, ja imam vec preorder za ps3, ali cu je u buducnosti nabaviti i za pc. Inace, nije se pojavila ni za jednu platformu, za nas region je release date 14 mart. I na zalost, igra izgleda nece implementirati VAC, tako da ce opet biti gomila cheater-a na pc-u.
I ta prozivka konzolasi/pc igraci je vec dosadna i bogu i ljudima.

I ta prozivka konzolasi/pc igraci je vec dosadna i bogu i ljudima.
Nije nikakva prozivka ako na mene misliš, nisam ja u tom fazonu, da imam vremena kupio bih sve konzole i igrao se ali ne mogu :D Jedino ako je "konzolaši" pogrdan izraz :) Na nekom drugom forumu sam pročitao da se pojavila za box i to u socijalnoj korpi, pa odoh u konzole jer sam bio ubeđen da se tamo naširoko raspreda o ovoj nesumnjivo fantastičnoj igri :p

Forum sve trpi, pa i takva podbadanja. Nakon svojevremene tvrdnje da je Dark Souls duhovno zapravo PC igra koja je eto slučajno izašla koju godinu ranije na konzolama, uz totalno ili delimično ignorisanje Demons Soulsa, njenog prethodnika, ovo tvoje je ništa :d

Nema potrebe da bude klon teme jedne te iste igre, čemu. Bar da je izvođenje drugačije ili da ima neke značajnije razlike, pa ajde. Za ekskluzive će sigurno biti raznoraznih tema, mada i to nije sasvim sigurno jer često zbog razmaka među kvalitetnim naslovima može sva diskusija da se vodi i okonča u nekoj generalnoj temi.

Okej, valjda ce se neki boksovac smilovati i preneti nam utiske.

Kako da lookujem neprijatelja preko jypada?

klik na desnu pecurku.

tnx :D!

EDIT. Neće da radi, sad sam probao. Izbacuje mi meni ...

Poslednja izmena:
Izgleda smo u ovom nastavku izvisili za veliku kosu... ustvari izgleda nece biti uopste ove klase oruzija...:zgran:

Izgleda smo u ovom nastavku izvisili za veliku kosu... ustvari izgleda nece biti uopste ove klase oruzija...:zgran:

I bolje, i onako je OP bila. Nisam hteo da je koristim a i zao mi Prisile :D

Velika kosa u katakombama, ne mora Prisila da se ubija.

Hvala psaras, na nju sam mislio.
@ Insomnium X
Bice katana sigurno :D , za sada sam video samo jednu (Inquisitor's Blade), siguran sam da ce spisak biti prosiren.

Da se nadovezem, jos jedna katana na spisku (berseker katana) :) .
Sad tek vidim, 4 slota za prstenove :zgran: .

Nazad
Vrh Dno