Šta je novo?

Dark Souls 3

Ja farmam Sunlightmedalje trenutno. Pa ću malo PVP da probam, valjda će mi sad biti lakše, nego kasnije.

Velika šteta što su izbacili hexes, ceo DS2 sam igrao kao hexer, daleko najzanimljivije magije.

Aha odlično ako postoje. Kako sad ide skaliranje, samo na faith?

Našao sam rešenje za crashovanje igre. Sve mi je na high, lighting na low i mora se imati na glavi neki šlem, kapa, šta god. Tako sam našao rešenje za GTX770 kartice na netu.
Današnji bug, nije moguće summon ovan kroz maglu kod onog boss drveta. :d
Ja i jedan fantom blejimo ispred, ništa se ne dešava, a mučenik iza se sam bije.
Inače za sve koji tek počinju obavezno uzmite fire gem za burial gift, početni item kad pravite lika. Koliko bi mi bilo lakše igranje.

Prvi put sam krenuo da igram Dark Souls 3 na PC-ju i zanima me kako ste namestili kontrole za kvalitetno igranje, kucao sam po netu ali nisam nasao nista precizno i jasn, tipa tu nek ti bude ovakav udarac,ovamo dash, ovamo ovo itd :) Cemu sluzi to sakupljanje souls?

Radi zeeeeeejzanja...

Imaš milion videa na youtube i dark souls 3 wiki odlične za upoznavanje sa Dark Souls univerzumom :) A za kontrole... xbox 360 kontroler, zaboravi na tastaturu i miša

Duše koristiš za levelovanje u Firelink Shrine kad dođeš, nije daleko, a možeš i da kupuješ stvari time. Kad umreš, gubiš sve i možeš da ih pokupiš na mestu gde si vozgin'o, ali ako umreš pre nego što pokupiš, nestaje i izgubljeno je zauvek.

Malo sam probao i meni je ovo mnogo bolje od drugog dela, bar što se tiče atmosfere i dizajna okruženja. Jedino ne znam koja je fora sa težinom, za ove obične mobove je dovoljna baklja, a prvi bos i ona dva polu-bosa me nisu ni očešala... iz prve su popadali. Poginuo sam tek u onoj kuli gde se jedan od onih pretvorio u džinovsku amebu.

Ne znam šta bi rekao za težinu jer imam mnogo iskustva sa Souls igrama i do pred izlazak DS3 sam igrao DS2 i to dosta. Kontam da mi zbog toga nije teško previše. Da nisam dugo igrao verovatno bi mi bilo pakao teško. Prva 4 bossa su baš laganica, ako se ne paniči. Sve zavisi i sa kojom klasom se krene. U početku su najteži oni Knightovi, jer imaju odličan AI i move set.

Sta da se prica o tezini kad one boranije sa twitcha , sto nit nemaju osecaj za domet oruzja , ni kad da se heal-uju , ni da iskljucuju camera tracking, niti znaju da koriste vise od 5 itema , prelaze igru bez duzeg zadrzavanja na vrlo agresivnim boss-ovima. :p

Ljudi treba mi pomoc, nisam u stanju da podesim kontrole na x360ci, koristim Logitech dual action, radi mi samo pola kontrolera i to samo pecurka za kretanje, sve sam zaboravio kako ide :wall: .

Poslednja izmena:
Imam problem ne radi mi dzojped (DS4 preko scpservera), u meniju uopste ne funkcionise a u igri vidim krece se lik ali se kamera vrti u krug non stop... Kako vama, preko cega igrate ovo?

Meni PS4 kontroler nije radio u meniju, pa sam odustao odmah i upalio x360 džojs. A taj problem sa rotiranjem kamere sam imao u DS2 sa dualshockom i popravio tako što samo izvadim USB i vratim ga, jednom-dva puta i onda radi normalno do sledećeg paljenja.

Meni PS4 kontroler nije radio u meniju, pa sam odustao odmah i upalio x360 džojs. A taj problem sa rotiranjem kamere sam imao u DS2 sa dualshockom i popravio tako što samo izvadim USB i vratim ga, jednom-dva puta i onda radi normalno do sledećeg paljenja.

Sad cu bas da probam. A citam da kazu da se povadi sve sto je na USB prikljucak od kamere, tastature i slicno.. kao do toga je.

EDIT: Nece, probao sam da izvadim kabel, vratim i tako jedno 10x ali stalno vrti u krug.. Nista, ostaje tast. i mis :D

Poslednja izmena:
Meni radi bez problema x-input na logiteku. Direct input nisam probao.
Probaj sa x360ce.

Edit: D-input kod mene ne radi.
Edit2: I d-input radi sa x360ce, ima uputsvo na youtube koje opcije treba uključiti.
https://m.youtube.com/watch?v=aUbe5Drd9h0

Poslednja izmena:
motioninjoy offline 7.01 , sony ps3 pad

Vrlo edukativan text: http://www.giantbomb.com/profile/ltsquigs/blog/dark-souls-3-breaking-the-tank/113034/

TL;DR Tank buildovi u DS3 nisu ni nalik onima iz prva 2 dela, ne isplati se biti heavy armor user, poise sucks. Nosi lak armor, brzo oružje i nadrukaj VGR.

Inače, neko je negde pomenuo da igra pravi probleme sa drajverima na Kepler grafikama, verovatno otud toliki krahovi...cenim da će NVidia brzo izbaciti nove drajvere.

Poslednja izmena:
Hahaha pa nvidia kad izbaci novije drivere tad nastaju problemi.
Cini mi se da rade isto sto i npr Sljamsung, update-im unistavaju performase uredjajima ne bi li kupili novije.
Igra i opet crashuje u coop, vracam drivere iz 2014te

Ja sam imao problem na tv-u, kao da nije bio dobar fullscreen, pa sam to rešio sa borderles window. Čak mislim da je i bolji fps kad se igra tako.. nekako bolje klizi, izgleda tečnije. Nisam imao problem sa pucanjem igre.

Souls farming spoiler
Undead Settlement - Dilapidated Bridge bonefire - odmah desno, preko mosta jednom kada se otkljuca kapija nalazi se pacovcina ispod merdevina koju jednim zamahom (fall damage) ubijam i dobijam oko 500 soulsa (u minutu).

Ko je jos malo napredovao, moze i u :

Farron Keep perimeter da farma prva 3 moba nazad od bonfire, 1100 souls za 40 sec sa jakim oruzjem. Trenutno imam Heavy infused Great Axe +4, one shotam ih sa heavy strike.

Meni isto nije radio DS4, ali imam i Xbox one dzojped pa nije frka. Jedino nervira sto moram svaki put ponovo da radim sinhronizaciju sa Xboxom. :S:

Kako me nerviraju ove pi****ne što invadeuju u onoj močvari gde su velike krabe, koriste njihovu zaštitu da bi igrali PvP, mislim mudonje opasne.
Ali kako sam se smejao kad sam ti igrao coop PvP, 2 na 2 i lik krene da peva "crab people, crab people" :d

Nazad
Vrh Dno