Šta je novo?

Dark Souls 3

Ja, za sad, nemam problema nikakvih. Ima par MP bagova, tipa da se konektujem na lika kao warrior of sunlight i vidim summon signove drugih ili da boss nestane, tj teleportuje se, samo što se ne vrati uopšte, znači jedino online par problema i FPS dropovi pomalo.

@padawan
Testiraj ram memoriju!To se meni isto desavalo dok sam igrao Diablo 3,ali samo dok sam njega igrao!Kod ostalih naslova nije,dok se najzad nisam smilovao i testirao ram!Jedan modul mi je zaista pravio problem i kada sam ga zamenuo sve je radilo kako treba!Ovde imam vec nekih 15-ak sati i nijedan jedini problem!

Poslednja izmena:
Hocu, testiracu.

Mislim da je neko pregrevanje, jer nije samo da se gasi, nego i ne moze posle da se upali nekoliko minuta (dok se nesto ne oladi, logicno).

Cackao sam malo power opcije u BIOS-u, i ukljucio MSI afterburner da bih nadzirao temperature CPU i GPU-a. Koja je uopste "normalna" GPU temperatura, za neklokovanu karticu, vidim da ide dobrano preko 75?

Lici malo na PSU, ali ko zna.. svasta moze biti. Cudno mi je jer DS3 nije neka graficki bas preintenzivna igra, i nikada mi se ovo nije ranije desavalo.

Poslednja izmena:
Meni se to desavalo pre tri godine, cini mi se. Bese oslabilo napajanje ili se zaprljali kuleri, ne secam se vise.

Vrlo moguce, ne gasi se vise sa otvorenom stranicom kucista. Mada to nije neko trajno resenje.

moze lako biti da je problem napajanje. koliko je staro?

Ima par godina. Mozda samo da se malo produva, ne znam. Ventilator napajanja je na podu kucista, koje je prepuno prasine, nisam has siguran da je pametno reseno hladjenje. Zasto nije na zadnjoj strani kucista pitaj boga. Opet, cudno mi da se samo sa DS3 ovo desava, zato i spamujem sa problemom u temi, sto verovatno ne bi trebalo. :)

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Izašao je patch 1.04:

"DARK SOULS Ⅲ (PlayStation4 / Xbox One / Windows), New regulation ver1.04.
Date

2016 April 18 (Monday) delivery schedule
Platforms

PlayStation4, Xbox One, Windows
Main Updates

Performance adjustment for "Greatsword"
Battle performance adjustment for "Dancer's Enchanted Sword", "Winged Knight Twinaxes"
Performance adjustment for "Soul's Greatsword", and "Farron Flashsword"
Fix for issue where multiple items become impossible to use at "Road of Sacrifices", "Farron Keep", "Cathedral of the Deep" after clearing the game
General balance adjustments and bug fixes
After this latest regulation applies, each version representation of the title upper left corner of the screen will be as follows.

Ver 1.03 ※ App
Regulation Ver 1.04

To everyone we apologize for the inconvenience, thank you kindly about your note.
Windows version only, App Ver mark is the 1.03.1. Server maintenance associated with this regulation does not apply."

Konkretno, bafovana je Greatsword klasa oružja (u attachmentu su cifre, ali sa 60 STR/DEX, sa standardnih 40/40 su manje, naravno)...mislim da su i Dancer's Enchanted Sword i Winged Knight Twinaxes takođe bafovani, nisam potpuno siguran.

KaLXk8S.jpg

Negde sam naleteo na post gde neko preporučuje da NVidiaši instaliraju stare 353.62 drajvere, navodno je njemu rešilo probleme sa krahovima. Probao sam i nisam izleteo nijednom za 5-6h igre, što mi se do sad nije dešavalo...možda stvarno radi.

Poslednja izmena:
Nije još izašao 1.04 patch. Stoji mi i dalje 1.03.1
Au kakavi bossovi Abyss Watcher's, teži 5x nego svi ovi pre. Koje ludilo agresivnosti, pa fire dmg na sve strane, baš sam se opasno namučio da ih ubijem. Daleko je sad već bolja igra.
Još uvek koristim longsword, ne znam dal da menjam oružje, vidim da me često iskidaju u PvP kad dođu neki sa katanama.

Ima li nešto nalik dark weapon za enchanting oružja?

Poslednja izmena:
Meni od Road to sacrefice ili kako se vec zove, težina igre je otišla sky high. Ja guram sa katanom od master swordsmena, sa fire gemom, ne znam dal da menjam nešto. I da, debelo na živce idu invaderi u mocvari, baš da razbijes i tv i gamepad

Sent from my E2303 using Tapatalk

Ja uvek summunujem drugog igrača jer svi oće na kvarno iz mobova se kriju.
Meni katana nekako ne leži, sporo je oružje, navikao sam longsword pa to ti je.

Kako da namestim kameru da valja, pri pocetku igre kad se rokam sa onim plavim zmajom ili sta li je vec, nikako da mi centrira na njega uvek moram rucno stalno da podesavam a moram pritom i da izbegavam njegove napade itd.

Kako da namestim kameru da valja, pri pocetku igre kad se rokam sa onim plavim zmajom ili sta li je vec, nikako da mi centrira na njega uvek moram rucno stalno da podesavam a moram pritom i da izbegavam njegove napade itd.

:) Pritisni desnu pecurku na gamepadu, to je auto-lock, i onda uvek gleda u izabranog neprijatelja. Ne znam kako je na tastaturi, ali lako ces da nadjes u settings.

Nije još izašao 1.04 patch. Stoji mi i dalje 1.03.1
Au kakavi bossovi Abyss Watcher's, teži 5x nego svi ovi pre. Koje ludilo agresivnosti, pa fire dmg na sve strane, baš sam se opasno namučio da ih ubijem. Daleko je sad već bolja igra.
Još uvek koristim longsword, ne znam dal da menjam oružje, vidim da me često iskidaju u PvP kad dođu neki sa katanama.

Ima li nešto nalik dark weapon za enchanting oružja?

Verovatno patch još nije izašao za nas zbog vremenske razlike...stranci kažu da su ga skinuli. Strpi se, biće.

Longsword je odličan, ako ti odgovara...Refined Longsword sa 40/40 STR/DEX otkida. Preko 400AR po udarcu, odličan moveset, lako i brzo oružje, ne troši mnogo stamine po zamahu, može da se bafuje...
Kažu da je i Dark Sword OP, ili Refined ili Heavy (za STR build).
Katane mi idu na živce, koriste ih svi, njihove mame i pas i buve na psu...popularne su u PvP-u zbog running attacka i zbog R1 spama da se nadruka bleed...

Kako vama nije stigao update? Meni se updateovalo juče oko 13h... Nisam igrao dva dana, ne znam šta ću za PVP, nervira me ciganija sa mobovima.

Naravno da je stigao update... za PC je 1.03.1 a za konzole 1.04. Isti update, samo druga oznaka. Piše sve lepo na steam-u

Okej tripujem sada nesto jer me drajveri zezaju ili igri stvarno nedostaje AA ? Ivice su mi bas iritantne cak i na max podesavanjima ?

Naravno da je stigao update... za PC je 1.03.1 a za konzole 1.04. Isti update, samo druga oznaka. Piše sve lepo na steam-u
E pa to je onda drugo. Znam da mi je pisalo regulations 1.04, a version 1.03.1
Što se tiče PvP, igraj šta ima veze, ne invadeuju često kad si Warrior of sunlight, smarali su me kad sam bio neki drugi covenant. Samo summon drugo igrača ako igraju iz mobova pi****ne.
Jel ste igrali onaj deo u Catacombs i onu foru sa mostom? :d Nisam mogao da verujem koji dobar fazon. Odlično su uradili Catacombs deo. Valjda ce tu pasti neki dark miracles, jer do sada imam samo lighting spear. Nema kraja Road of sacrifice, posle High wall of Lothric bojao sam se da će biti prekratka igra.

Dole ispod mosta su uglavnom pyromancy spellovi, mislim da nema miracles
a i logično je jer je dole kako mi se čini ono što je preostalo od Lost Izalitha

Čukni ga malo, ispod je ceo nivo

Poslednja izmena:
Cio dan juce igrao normalno , danas poceli krahovi u sred igre , nekad za 3 min nekad za pola sata ... jedan BSOD i prijavljuje da je ntos.exe kernel ili tako nesto izazvao kras. A kad mi krasuje , neko ****** sa driverom je jer pobrljavi MSI AFTERBURNER , i nista ne pomze dok ne restartujem komp ... Inace gtx 760

Lighting na low
Power management na maximum performance

Nista nisam smanjivao , vratio se na stare drivere evo igram nekoliko sati bez crasha ...

Nista nisam smanjivao , vratio se na stare drivere evo igram nekoliko sati bez crasha ...

Potvrđujem, nakon što sam instalirao stare drajvere (353.62 za NVidiu), umesto redovnih nasumičnih krahova mogu da igram satima bez problema. Desi se ponekad da igra pukne, ali retko.

Evo jednog edukativnog videa o stunlocku, poise i slično:

[YOUTUBE]fpQRlXJyPoA[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno