Sympathy Chan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.10.2011
- Poena
- 240
Ja farmam Sunlightmedalje trenutno. Pa ću malo PVP da probam, valjda će mi sad biti lakše, nego kasnije.
Velika šteta što su izbacili hexes, ceo DS2 sam igrao kao hexer, daleko najzanimljivije magije.
Meni PS4 kontroler nije radio u meniju, pa sam odustao odmah i upalio x360 džojs. A taj problem sa rotiranjem kamere sam imao u DS2 sa dualshockom i popravio tako što samo izvadim USB i vratim ga, jednom-dva puta i onda radi normalno do sledećeg paljenja.
Sad cu bas da probam. A citam da kazu da se povadi sve sto je na USB prikljucak od kamere, tastature i slicno.. kao do toga je.
EDIT: Nece, probao sam da izvadim kabel, vratim i tako jedno 10x ali stalno vrti u krug.. Nista, ostaje tast. i mis![]()
Snake, probaj Input Mapper, ovo je poslednja verzija: https://inputmapper.com/index.php/downloads/download/2-input-mapper/27-inputmapper
Imam problem ne radi mi dzojped (DS4 preko scpservera), u meniju uopste ne funkcionise a u igri vidim krece se lik ali se kamera vrti u krug non stop... Kako vama, preko cega igrate ovo?
Souls farming spoiler
Undead Settlement - Dilapidated Bridge bonefire - odmah desno, preko mosta jednom kada se otkljuca kapija nalazi se pacovcina ispod merdevina koju jednim zamahom (fall damage) ubijam i dobijam oko 500 soulsa (u minutu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari