^ Koja je zadnja igra da smo dobili 1:1 iz hajp trejlera i kasnije u full izdanju?![]()
Kakav crni downgrade, vidi koliko je ljudi na ovoj slici iz gameplaya. Ovo ce prvi put biti upgrade.
Pa vecina indie nalsova budu identicni, mislim da je Fallout 4 izgledao isto na trejlerima i u finalnoj verzji sto se AAA igara tice.
Probajte da nađete negde jedan od prvih gameplay prikaza Witchera 3. Neka Xbox konferencija je bila, pre ove generacije konzola. Ono je tada bila apsolutno drugačija igra.
U demou Geralt juri Griffina, pa naleti slučajno na kolibu u močvari gde banditi maltretiraju neku seljančicu ... Hud je totalno drugi, borba i pokreti, kompletan interfejs, način na koji koristi Witcher sense ... Nije završilo u finalnoj verziji igre, kao što će možda i sve ovo što smo videli bili izbačeno ili prepravljeno.
Ne znam zašto vam je to toliki problem, ovo je rpg gde i treba da rolaju nevidljive kockice.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Will the HUD and Damage Numbers above the heads be adjustable?
Aug 28/18 Marcin Momot: "That is exactly our plan. A lot of HUD elements (including damage numbers) will be optional. "
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari