Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Kakvi ludaci :D

+1

Nikako mi FPS-evi na konzoli ne leze,ili makar gde se na to potencira, ne mogu da naciljam da mi zivot zavisi od toga - samo zato M&K rulez. Ali mi zato za sve ostalo "couch gaming" na konzoli odgovara - mada sam i tu do pre pola godine preferirao stolicu i monitor (uz konzolu)... :)

Pa komp spojen na TV i za FPS tastatura i miš a za sve ostalo gamepad, naravno lepo bi bilo i PS za ekskluzive ali što neko pomenu moram prvo da odem u penziju da bi imao vremena da to sve ispoštujem...

Turski neki sajt za prodaju igara ili tako nesto je slucajno objavio na twiteru vest, tako sam ja video.

Ohoho, najso!!

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Bilo bi lepo ako je tako, ali ponovicu jos 1000 puta, samo da to ne ubrzava na silu development, pa da izadje igra nedovrsena ili bagovita. Bolje da se prolongira izdavanje, nego da bude njsra

Znači da očekujemo igru početkom 2020?

^ Wtf,sta si nam onda novo saopstio?! xD Te informacije su "aktuelne" vec nekoliko meseci...

Pa posle onog gameplay demoa ne vidim sta novo i zanimljivo mogu da pokazu na E3, po meni nebitan info za nas koji cekamo igru, a oni ce tamo samo odrzavati marketing i to je to. Bolje nek daju igru.
Da je najavljen Half Life 3 za E3, pa da se radujem :D

Mali trailer, uz release date. Zar bi bilo malo ? :D

Yo pa ovo sveza vest, a sta da ocekujemo, datum kada izlazi i preorder! :D

Solidan tizer, ali mahom sve je vec vidjeno...

Inace uvek me iztripuje ovaj glas (kao i kod Geralta) da slusam Christopher Lamberta... :)

Već su krenuli lagani hype za E3.

Sad je pitanje da li gledati sta izbace ili izbegavati spojlere :whip:

Jedva cekam e3. Zamislite na neku foru da taj rpg koji prave bude nastavak fablea :D

Na koju foru, 'leba ti? :)

Zamalo pomislih da je ovo level za ovu igru, koji sam nekako propustio :D

^Pa, covek navodno sada radi za CDPR, pa ce nadajmo se preneti malo te atmospfere u c2077

Onda je prava osoba na pravom mestu :)

Nazad
Vrh Dno